Въпрос???Срок за издирване при кражба на кола?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Въпрос???Срок за издирване при кражба на кола?

Мнение от Natalia » 27 Фев 2009, 1:46

Откаднаха ми колата-БМВ Х5.Имам въпрос за процедурата в полицията...Някой знае ли колко време се чака да приключи издирването,за да издадат наказателно постановление за пред Бул Инс?Благодаря предварително!
Последна промяна Natalia на 27 Фев 2009, 1:55, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Фев 2009, 1:48

КИРИЛИЦА :!: :!: :!: :!:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 27 Фев 2009, 1:50

Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения и по въпроса много съжалявам за случалото но не съм компетентен за тия неща.нека който е запознат да помогне на колегата.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Фев 2009, 1:57

vlado_78 написа:Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения и по въпроса много съжалявам за случалото но не съм компетентен за тия неща.нека който е запознат да помогне на колегата.

Колежка, бе пич ;)

Към колежката - в полицията обади ли се вече да ги питаш какво става? Иначе да не те плаша, но най-вероятно ще ти кажат, че не могат да съберат достатъчно доказателства по случая!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 27 Фев 2009, 1:58

...КРАЖБАПри сключване на Автокаско е необходимо да се запознаете с общите условия по полицата, където е написано какво сте длъжни да направите в случай на кражба на автомобила.В срок от 24 часа от узнаването за кражбата застрахованият е длъжен да уведоми писмено полицията и застрахователя. В някои полици са записани телефон на който сте длъжни да се обадите веднага след узнаването. Често е необходимо веднага да уведомите и фирмата поставила маркировка на автомобила ако има такова условие в полицата, а също и фирмата поставила чип за активно индикиране ако има такива - също писмено. Тези фирми и телефони са различни в различните компании и са записани в полицата или общите условия, които са неразделна част от нея.Застрахованият трябва да получи служебна бележка от съответното полицейско управление за противозаконно отнемане на автомобила. Полицията извършва предварително производство по случая, което се спира ако в рамките на 3 месеца не бъде открит извършителят. За спирането се издава постановление от прокуратурата. След спирането повечето застрахователи имат изискване да се представи втора служебна бележка от полицията, че е спряно предварителното полицейско производство. Проверявайте служебните бележки зда няма грешки в тях по изписването на регистрационният номер на автомобила или номера на шасито (рамата). Застрахователят изисква талонът на автомобила и ключовете с дистанционните. Броят на ключовете и дистанционните трябва да съвпада с предварително заявения брой при сключване на полицата

от:http://profiins.com/

Потребител
Аватар

Мнение от Natalia » 27 Фев 2009, 2:03

Да,жена съм-простено ми е за кирилицата.. :roll: Звънях в полицията сто пъти да ги питам,но полицая отговорен за моя случай е луд и нищо не казва.Дори и служебна бележка не ми дават,а мина почти месец.

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 27 Фев 2009, 2:04

от 3 до 6 месеца,след тва от полицията ти издават документ 4е немогат да намерят колата,после при застрахователите с тая бележка,обясняваш се там и до 20 дена след тея процедури полу4аваш парите,а ина4е тея БУЛ ИНС не си падат плаща4и,пълни педе.аси са,аз 4акам ве4е 2 месеца да ми изплатят щета от удар :twisted:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от Natalia » 27 Фев 2009, 2:12

Много благодаря за изчерпателните отговори!Всички познати ми казваха минимум 6 месеца.Радвам се,че има вариант и да са 3 месеца.А за бул инс го знам,но по-добре да чакам тях отколкото полицията.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Фев 2009, 2:48

Natalia написа:Много благодаря за изчерпателните отговори!Всички познати ми казваха минимум 6 месеца.Радвам се,че има вариант и да са 3 месеца.А за бул инс го знам,но по-добре да чакам тях отколкото полицията.

Правилно са ти казали. Недей много много да се надяваш на тия 3 месеца. В тази държава минималният срок е сложен в повечето случаи за цвят. Сега колко ще чакаш застрахователя няма значение, стига да си получиш парите, защото колата ти вече не е в тази държава, доколкото знам от запознати с подобни случаи. Да беше Е36 - да отиде за части, но Х5 си е друга бира!

В този форум обикновено, когато има случай на открадната кола, собственикът пуска някоя и друга снимка...един вид последна надежда да не би някой да я засече тази кола, макар и шансът да е 1%...но все пак 1 е повече от 0, така че помисли и този вариант!

Потребител
Аватар

Мнение от Natalia » 27 Фев 2009, 2:58

Е стига де..Точно се зарадвах.А за надежда-съм сигурна,че няма.Те си я бяха нарочили.Един месец преди да я откраднат ми откраднаха волана и навигация,екран,тв тунер и я бяха заключили.точно си купих всичко и те я откраднаха.Не им дреме,че е на бул инс.А същата нощ са откраднали още 2 х5.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 27 Фев 2009, 3:07

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:07, променена общо 2 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Фев 2009, 4:26

не се тормози за неща над които нямаш контрол.... нали е била застрахована- друга ще си вземеш.

колата е просто предмет които накрая или го продаваш или ти го открадват- така че... :)

добре дошла във форума.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от Pitbull_Germany » 27 Фев 2009, 5:26

Natalia написа:Е стига де..Точно се зарадвах.А за надежда-съм сигурна,че няма.Те си я бяха нарочили.Един месец преди да я откраднат ми откраднаха волана и навигация,екран,тв тунер и я бяха заключили.точно си купих всичко и те я откраднаха.Не им дреме,че е на бул инс.А същата нощ са откраднали още 2 х5.

Съжалявам :) Просто понякога е по-добре да убиеш надеждата на момента и да продължиш. Сега, ако ти кажа, че ще ти върнат колата, ще ходиш 6 месеца с надеждата, че утре ще си я видиш...ама смисъл няма от подобно нещо. Разбирам, че явно си си я харесвала колата, но както каза АЛХ - кола е, не е човек. Така, както казваш, явно колата е била "уличница"(демек си я държала на улицата :mhihi: ), така че за следващата помисли да й намериш платен паркинг или нещо подобно! Просто това е положението...в такава държава живеем, сами сме си я направили такава, така че сега трябва да си я търпим.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Фев 2009, 9:45

аз ще и върна надеждата , на мен за 3 месеца ми издадоха бележка че търсенето е прустановено ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 27 Фев 2009, 9:50

Не мога да повярвам, че са пипнали кола на БулИнс :shock:

а в редките случаи, когато задигнат някоя - обикновено я намират :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата