Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Избори 2013г.

АТАКА
53
13%
БСП
32
8%
България на Гражданите
14
3%
ВМРО
8
2%
ГЕРБ
219
52%
ДПС
4
1%
ДСБ
13
3%
Нова Алтернатива
5
1%
РЗС
5
1%
СДС
1
0%
Друга партия
17
4%
Няма да гласувам
52
12%

Общо гласове : 423
младши ентусиаст
Аватар

Re: Предизборна тема 2013г. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ?

Мнение от zazomazo » 10 Апр 2013, 13:31

jordanpar написа:...
Кой ти говори за политика бе.
...

"бе" ще казваш на баща си, дето те е възпитал като дървар :!:
както сам пишеш:
...
започва се от вкъщи,от дома,от училище,от Църквата,от първите седем години.......Еххх,как ни липсва на нас всичко това.

та, погледни заглавието на темата, погледни си и предния пост и ще се усетиш какво съм имал предвид с това, че правиш паралел м/у двете неща
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 10 Апр 2013, 14:22

Кой ти говори за политика,бе?Питам те още веднъж????
Става въпрос за управляващи,не за политика.Защото има разлика да имаш концепцията да управляваш в дадена насока,и да идваш на власт за да присвояваш общи пари в дадена частна насока /разбирай банкови и други авоари/.
Та,кой ти говори за политика,БЕ?Къде я видя тази политика в България последните 24 години?А бе?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Апр 2013, 14:24

jordanpar написа:Кой ти говори за политика,бе?Питам те още веднъж????
Става въпрос за управляващи,не за политика.Защото има разлика да имаш концепцията да управляваш в дадена насока,и да идваш на власт за да присвояваш общи пари в дадена частна насока /разбирай банкови и други авоари/.
Та,кой ти говори за политика,БЕ?Къде я видя тази политика в България последните 24 години?А бе?

:OT:
Ей,пич,не е готино така с "Бе"!

Аватар

Мнение от jordanpar » 10 Апр 2013, 14:28

Аз достатъчно ги търпях да ми казват ''данчо'',''трол с малка чурка'',червен,комунист,наивен,тъп,платен бесепар във форумите и какви ли не още квалификации!!
какво е ''бе''?За мен ''бе'' да се разбира като ''Бойкоборисовски Ентусиаст''.Абревиатура от първите две букви.Това е ,младеж.
Последна промяна jordanpar на 10 Апр 2013, 14:30, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 10 Апр 2013, 14:30

ясно ми е, че повтаряйки този тип обръщение многократно държиш да подчертаеш какъв си нещастник :yes:
продължавай в същия дух и ще си направя труда да те намеря :yes:
Изображение

Аватар

Мнение от jordanpar » 10 Апр 2013, 14:33

zazomazo написа:ясно ми е, че повтаряйки този тип обръщение многократно държиш да подчертаеш какъв си нещастник :yes:

А аз ще помоля модератор или друго лице с правомощия във форума да обърне внимание на поредната обида ''нещастник'' към мен,както и на публичната закана за саморазправа ''ще си направя труда да те намеря''.Защото наистина ми писна от определения и отношение към мен,а аз много рядко си позволявам епитети.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 10 Апр 2013, 14:56

Да, обаче дразниш хората с твоите писания. Използваш умалителни, които за някои хора също са обидни. Същевременно към теб искаш да се държат добре. Така че помисли как ти се държиш с колегите във форума.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 10 Апр 2013, 15:00

jordanpar написа:
zazomazo написа:ясно ми е, че повтаряйки този тип обръщение многократно държиш да подчертаеш какъв си нещастник :yes:

много се излагаш, нямаш ли капка достойнство?
10 човека те помолиха да кажеш за кой ще гласуваш, ама ти на всяка цена държиш да си "отгоре" и правиш километричен спам. вече дори не чета мненията ти, но като гледам как наричваш привържениците на герб ми е ясно че си червен.

и да лаете и да не лаете на 12-ти май ще загубите, толкова, ако искате се пръснете от яд.

и няма ли модератори в тоя форум? ако му се махнат коментарит темата ще стане не повече от 90 страници.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 10 Апр 2013, 15:08

Пичове, ако ГЕРБ спечелят още един мандат си купувам най-евтиния самолетен билет и дим да ме няма.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Апр 2013, 15:33

Колега jordanpar, търсиш помощ от модераторите, а не обръщаш внимание на това какво пишеш ти, как ги провокираш и дразниш, а после ще те нападат и обиждат, ами нима очакваш да те приветстват?
Все си мислехме, че може да се получи някакъв диалог в тази тема, всеки да изкаже своята гледна точка, да коментирате, но не, за пореден път показах те, че теми от този род винаги отиват на зле и затова тази е последната такава!Всяка следваща политически насочена тема, ще бъде директно заключвана без предупреждение!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Апр 2013, 15:36

Само си погледни мнението!Това мнение подхожда ли на човек, който претендира, че е интелигентен?
За това мнение заслужаваш да почиваш доста дълго време.Стичатй това и за предупреждение, ако пак се случи така, че да забележим провокация от твоя страна спрямо останалите потребители на форума, ще получиш наказание без никой да те предупреждава предварително.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 10 Апр 2013, 15:47

Johnnie1 написа:
и няма ли модератори в тоя форум? ако му се махнат коментарит темата ще стане не повече от 90 страници.

Е тоя въпрос като го зададе някой и :banghead: :banghead:
Ти хубаво питаш дали няма модератори, а ние да попитаме, няма ли бутона докладвай, няма ли, лични съобщения, че да дрснеш едно или сме длъжни да четем всяко едно мнение, във всяка една тема?Научете се да ползвате функциите на форума, а не да пищите помощ, помощ имали модератори помощ :winky:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Апр 2013, 12:09

За да е ясно на всички, които са участвали в тази тема или имат намерение да участват в бъдеща - ЗАБРАНЯВА СЕ пускането на политически теми не само до изборите, но и след това.

Всяко едно НЕспазване на това условие ще води до поне 1м BAN.

Предишна

Назад към Извън Темата