Не ползвайте ЕКОНТ !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 27 Дек 2007, 16:58

ехееей аз успях ...открих ги...всичко е пратено ...пък утре казаха, че ще е и пристигнало
:shock:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 27 Дек 2007, 17:57

Хм, онази седмица преди празниците пратих едни фланци. До Свищов. Взеха ги към 15,30. На другия ден бяха там. А парите ми ги донесоха на 4-я ден след изпращането. Явно е до уцелване. Отделно миналата година след събора всички значки и визитници ги разпращахме с тях. И нямам оплакване.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 27 Дек 2007, 20:43

Аз пък съм доволен от тях.Кажете ми друга куриерска фирма с такива ниски цени :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 27 Дек 2007, 21:35

matros написа:Аз пък съм доволен от тях.Кажете ми друга куриерска фирма с такива ниски цени :shock:
оооо не думай :mhihi: ползвай веднъж ЕВРОПЪТ и ще видих какво значи ниски цени, по горе и пример съм дал не ми се пи6е пак :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 27 Дек 2007, 22:56

ако говорим за цени - ТРАНСПРЕСС е фирмата :!: Голяма и сериозна фирма , която отскоро се пуска и в дребния куриерски бизнес. Отсега нататък само през тях ще минава всичко :!:

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 28 Дек 2007, 12:17

Vra4anin написа:и да са го загубили, ако пратката е на стойност над 100лв автоматично ти се прави застраховка, така че си щракай с пръсти, не са та порязали

да, ако обявиш стойност, но в нашия случай си е гол компютър в сив плик ...

за ТРАНСПРЕСС ня можеш да кажеш, че са новоизлюпени ;) просто бръмчаха досега на едро :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Дек 2007, 17:51

ЕКОНТ въобще не са евтини
Вече има МНОГО куриери под тяхната цена / да не изреждам/ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 28 Дек 2007, 18:35

И аз работя постояно със тях но немога да кажа ,че съм доволен. Обикновено си пускам пратките от склада на Резбарска и трябва да ви кажа ,че такъв хаос няма никъде. Аз съм сигурен че шефовете им от Русе и представа си нямат какво става във София. При 30човека персонал и 4 гишета за приемане на поръчки обикновено работи само едно при положение ,че чакаме 10/15човека на опашкане не ти мърдат час ,час и половина седене . А другите мишоци там си седат на некви групички по 4/5човека и си разказват вицове. :twisted: Добре ,че обикновено се намира по някой избеснял клиент който им налита на бой и положението се оправя за няколко минути и това нещо е всеки божи ден. Според мен няма никаква организация и ред във тая фирма ползвам я единсвено защото ми е ной близо. А па това по телефона да се свържеш със тях си е равностойно да спечелиш шестица от тотото. Да не говорим колко пратки са ми губили и рекорда по носене на наложен платеж беше 3-месеца. :twisted:
Няма грозни жени, има трезви мъже!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 03 Яну 2008, 13:48

Колеги не пускайте през Еконт!!!! Днес получих рингове за Е36-та който ми бяха пратени от колега от форма, но когато пристигна пратката, като отворих големия плик имаше вътре 1 по малък на който дъното беше срязано, но явно са видяли, че е нищо кой знае колко скъпо и са го залепили с тиксо.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 03 Яну 2008, 14:49

Хъм, аз пратих наскоро по еконт 2 пратки, пристигнаха на следващия ден, всичко точно, при това съм от провинцията :roll:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Яну 2008, 15:24

Kendjiro написа:Колеги не пускайте през Еконт!!!! Днес получих рингове за Е36-та който ми бяха пратени от колега от форма, но когато пристигна пратката, като отворих големия плик имаше вътре 1 по малък на който дъното беше срязано, но явно са видяли, че е нищо кой знае колко скъпо и са го залепили с тиксо.

Спокойно колега, това е плик с балончета от вътрешната среда. Остана ми от един ейнджъл айс и ти сложих ринговете вътре за да не се преебат нещо ако някой без да иска седне на тях :mhihi: Аз го затворих плика с тва тиксо, че да не земат да изпаднат. В големия плик ги сложих, щото си е оригиналдъ на Еконт и няма как да ти го пратя в тоя немския, дето бях сложил ринговете :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 03 Яну 2008, 21:44

Последната ми работа с въпросната фирма беше да пратя 1но телефонче ,в замяна на него ,пък очаквах 700 лв ,но получих 750лв :shock: !!!По-късно вечерта момчето-касиер почнало да звъни напред назад по клиентите и когато ми звънна си признах,можех да се направя на ударен и се разбрахме да дойде да си ги вземе;)))Помислих си ,че едва ли получава толкова голяма заплата за да го вътря с 50 лв ,грешка на всеки се случва! ;)Като цяло не се оплаквам от фирмата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Яну 2008, 22:44

Са се сещам, че оня ден отивам с кучето в Борисовата градина и гледам един бус на Еконт влиза в алеята към тоя малкия стадион, не го знам как се казва. И както си вървя нагоре чувам некви страшни звуци, обръщам се и :shock: :shock: :shock: Оня с буса дрифти нечовешки :shock: Направи си човека 10- тина тигела насам- натам и си тръгна :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 03 Яну 2008, 22:48

bum_bum написа:Са се сещам, че оня ден отивам с кучето в Борисовата градина и гледам един бус на Еконт влиза в алеята към тоя малкия стадион, не го знам как се казва. И както си вървя нагоре чувам некви страшни звуци, обръщам се и :shock: :shock: :shock: Оня с буса дрифти нечовешки :shock: Направи си човека 10- тина тигела насам- натам и си тръгна :mhihi:
е сигурно е бил некой фен :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 05 Яну 2008, 1:45

В Плевенския клон има един садист служител, който не иска да ми приема пратките ако не са тройно опаковани. Даже пращах един преден капак на един съфорумец, който беше по-добре опакован от този, който купих нов, на човека жена му е служителка в офиса, който го получава и трябваше тя да се обади няколко пъти, за да приеме пратката - НЕНОРМАЛНИК :evil: Все пак клиентите нямат под ръка опаковачна фабрика :evil: Правят проблем, дори когато трябва да използват един лист хартия от тях или 30 см тиксо :evil: Иначе за нас, които ги ползваме през ден е повече от очевидно, че за 1 година вдигнаха цените два пъти :evil: :evil: :evil:

Изроди :evil:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата