Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 08 Яну 2008, 23:12

аз съм твърдо за

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 09 Яну 2008, 1:09

и аз съм за ... ВЪСТАНИЕ ... БУНТ ... кога ше се сабираме .. ше бутнем сичко ше ги сринем мамицата им :mhihi:

Газовата уредба намалява данъка
http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=217150

некои знае ли колко струва газова за е90 че ми се върти 1 идея в главата :lol:
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 09 Яну 2008, 2:27

Не си губете времето. Няма държава на този свят където да не се качва цената на бензина. И от тука на пред само повече и повече ще се качва.

Сами го сметнете . . . повече хора, повече коли, повече търсене докато се предлага същото количество. Е как няма да се качи?
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 09 Яну 2008, 9:11

само за сведение до края на годината бензина ще се дигне още много до кам 3 лв защото в русия дигат цените
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 09 Яну 2008, 9:22

знаете ли ко мисля, мисля че стаат някви врътки с тея горива и цените са изкуствено увеличени, бах маа му ма то в целия свят нафтата е по-евтина от бензина, тук при нас е по-скъпа, защо, след като при преработката на нефта, нафтата е няква си там утайка ли ко беше(по спомен) и дадената рафинерия не я обработва допълнително, демек тя си се получаваше май е така. докато бензина има доп. обработка, тва се едно в сервиз някой смяна гума да е по-скъпо от смяна термостат например, абе няам думи. цените според мен са изкуствено ПРЕувеличени, а по повод протеста - абе хора я се осъзнайте и си спомнете даскалите, кой ще НИ обърне внимание в тая държава, макар и да сме вечееее в ЕС :kuku:
AcoTo®

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 09 Яну 2008, 9:28

WeiSTD написа:Не си губете времето. Няма държава на този свят където да не се качва цената на бензина. И от тука на пред само повече и повече ще се качва.

Сами го сметнете . . . повече хора, повече коли, повече търсене докато се предлага същото количество. Е как няма да се качи?

Ми то е ясно, само че като ще вървим наравно със европейските цени, защо не ни оправят и качеството и защо не се прави качването по бавно, наравно с изравняването ни с европейските заплати?
Ясно щото петрола ще свърши преди да стигнем и 50% от европейският стандарт.

Та аз съм твърдо ЗА, защото имаме един от най-скъпият и некачествен бензин в СВЕТА! Друг е въпроса, че в МОМЕНТА няма държава пред която да се протестира и всичко е обречено, но не пречи да пробваме!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 09 Яну 2008, 9:29

всичко е спекулация.
имам вуйчо в австралия който емигрирал преди 60 години сега е на 80 и нещо.
и казва навремето виц
-Ганди казал на бай тошо искаш ли да ти пратим факири в България.
-не, казал бай тошо.
-що, отвърнал Ганди.
бай тошо казал щото наще вземат заплата по 100лв а харчат 200лв.
и това ще бъди вовеки веков, докато не се счупи гръбнакът на тая лукановщина,
но кой може да върже силният?
казвайте кога да излизаме?
Последна промяна chris на 10 Яну 2008, 9:25, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 09 Яну 2008, 10:30

:mhihi: Сега...тези работи за нафтата и това, че била утайка на петрола са :mhihi: леко забавни да ги нарека. Също така в Гърция не знам кой ходи да зарежда, но цените там са по-високи от нашите! Изключвам безмитната, където наистина може да намериш нафта на по-ниска цена. Същотака.. стачката е много хубаво нещо, но не прочетох досега едно мнение какво ще се иска в тази стачка. Какви са ни доводите. Евросъюза може и да е хубаво нещо, но 90% от хората си мислиха, че като влезнем в него и парите ще завалят и всичко ще цъфти и ще вързва. След като сме се хванали на хорото щем, нещем ще го играем. Има си правила, които трябва да спазваме, това, че не бяхме готови за това си е баш наш проблем. Мисля, че стачката е обречена на пълен провал, но бих я подкрепил.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 09 Яну 2008, 10:34

и аз съм за. то тва тука нащо на нищо не прилича. а аз бях против влизането в ЕС. изобщо не бяхме подготвени за там. Ама управниците трябва гушат пари от някъде и набързо набързо ни навряха всите в ЕС и ето на земи удар след удар и по - зле ще става, ако тоя наш овчи народ не се дигне на бунт си я караме до просешка тояга накрая.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 09 Яну 2008, 10:57

инфо от сутринта "Коритар Лайф"
цитирам-"Цената на барел петрол 200 долара"
такава цена аз лично не помна да е имало,просто е нечовешко скъпо и от там идва и високата цена на горивата по мрежата,не съм запознат с евроизискванията каква трябва да е цената на горивата :uups:
но съм сигорен че има на каде да се сваля,защото не е нормално при минимална заплата в страната ( колко беше...180-220 лв. ли там някаде) цената на най масовия бензин 95 да е 2.11 това е просто гавра със всички който карат коли...за това съм твърдо за подобни действия и ако найстина се намери някой който да организира подобни действия ( да ги организирам аз ама нямам и идея как става ) ще съм там колкото време трябва за да се опитаме поне да променим нещо в тая мизерна държава в която живеем

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 09 Яну 2008, 11:18

Е то всички сме ЗА ... въпроса е колко ще идат на този протест :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от ///Barev » 09 Яну 2008, 11:40

Пак в Панагюреще е нещо страшно...........
А95Н-2,20
А98Н-2,31
ДИЗЕЛ-2,16
Работим в краина сметка за Бензина и кафето,ми ако пушиш.....ми дрехи,ми дискотеки,ми кръчми,па недаи си боже и мадами........
СТРАШНО Е!!!!!!!!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 09 Яну 2008, 12:00

ако успееме да се организираме за протест съм съгласен против цената на бензина,
а също и за акциза мамицата им :evil: :evil: :evil: :evil: !!!

Защо след като един път е платен акциза на една кола трябва пак да се плаща пълни педали са тия "управници"!!!

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 09 Яну 2008, 14:01

Acoto® написа:знаете ли ко мисля, мисля че стаат някви врътки с тея горива и цените са изкуствено увеличени, бах маа му ма то в целия свят нафтата е по-евтина от бензина, тук при нас е по-скъпа, защо, след като при преработката на нефта, нафтата е няква си там утайка ли ко беше(по спомен) и дадената рафинерия не я обработва допълнително, демек тя си се получаваше май е така. докато бензина има доп. обработка, тва се едно в сервиз някой смяна гума да е по-скъпо от смяна термостат например, абе няам думи. цените според мен са изкуствено ПРЕувеличени, а по повод протеста - абе хора я се осъзнайте и си спомнете даскалите, кой ще НИ обърне внимание в тая държава, макар и да сме вечееее в ЕС :kuku:

И у Австралийско е по скъпа нафтата.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Потребител
Аватар
Кара: Eclipse Turbo 4x4

Мнение от CynepMEH » 09 Яну 2008, 15:17

Според мен качеството на бензина трябва да се повиши. Някой сипвал ли е в колата си Немски или Австрийски бензин? Няма нищо общо с БГ и разхода пада с литри....тук си мъчим колите с някакви фъшкии :(

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум