Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и аз съм за ... ВЪСТАНИЕ ... БУНТ ... кога ше се сабираме .. ше бутнем сичко ше ги сринем мамицата им
Газовата уредба намалява данъка
http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=217150
некои знае ли колко струва газова за е90 че ми се върти 1 идея в главата

Газовата уредба намалява данъка
http://standartnews.com/bg/article.php? ... cle=217150
некои знае ли колко струва газова за е90 че ми се върти 1 идея в главата

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Не си губете времето. Няма държава на този свят където да не се качва цената на бензина. И от тука на пред само повече и повече ще се качва.
Сами го сметнете . . . повече хора, повече коли, повече търсене докато се предлага същото количество. Е как няма да се качи?
Сами го сметнете . . . повече хора, повече коли, повече търсене докато се предлага същото количество. Е как няма да се качи?
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
само за сведение до края на годината бензина ще се дигне още много до кам 3 лв защото в русия дигат цените

знаете ли ко мисля, мисля че стаат някви врътки с тея горива и цените са изкуствено увеличени, бах маа му ма то в целия свят нафтата е по-евтина от бензина, тук при нас е по-скъпа, защо, след като при преработката на нефта, нафтата е няква си там утайка ли ко беше(по спомен) и дадената рафинерия не я обработва допълнително, демек тя си се получаваше май е така. докато бензина има доп. обработка, тва се едно в сервиз някой смяна гума да е по-скъпо от смяна термостат например, абе няам думи. цените според мен са изкуствено ПРЕувеличени, а по повод протеста - абе хора я се осъзнайте и си спомнете даскалите, кой ще НИ обърне внимание в тая държава, макар и да сме вечееее в ЕС 

AcoTo®
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
WeiSTD написа:Не си губете времето. Няма държава на този свят където да не се качва цената на бензина. И от тука на пред само повече и повече ще се качва.
Ми то е ясно, само че като ще вървим наравно със европейските цени, защо не ни оправят и качеството и защо не се прави качването по бавно, наравно с изравняването ни с европейските заплати?
Ясно щото петрола ще свърши преди да стигнем и 50% от европейският стандарт.
Та аз съм твърдо ЗА, защото имаме един от най-скъпият и некачествен бензин в СВЕТА! Друг е въпроса, че в МОМЕНТА няма държава пред която да се протестира и всичко е обречено, но не пречи да пробваме!

- chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 628csi; Brabus Widestar GL
всичко е спекулация.
имам вуйчо в австралия който емигрирал преди 60 години сега е на 80 и нещо.
и казва навремето виц
-Ганди казал на бай тошо искаш ли да ти пратим факири в България.
-не, казал бай тошо.
-що, отвърнал Ганди.
бай тошо казал щото наще вземат заплата по 100лв а харчат 200лв.
и това ще бъди вовеки веков, докато не се счупи гръбнакът на тая лукановщина,
но кой може да върже силният?
казвайте кога да излизаме?
имам вуйчо в австралия който емигрирал преди 60 години сега е на 80 и нещо.
и казва навремето виц
-Ганди казал на бай тошо искаш ли да ти пратим факири в България.
-не, казал бай тошо.
-що, отвърнал Ганди.
бай тошо казал щото наще вземат заплата по 100лв а харчат 200лв.
и това ще бъди вовеки веков, докато не се счупи гръбнакът на тая лукановщина,
но кой може да върже силният?
казвайте кога да излизаме?
Последна промяна chris на 10 Яну 2008, 10:25, променена общо 1 път
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
и аз съм за. то тва тука нащо на нищо не прилича. а аз бях против влизането в ЕС. изобщо не бяхме подготвени за там. Ама управниците трябва гушат пари от някъде и набързо набързо ни навряха всите в ЕС и ето на земи удар след удар и по - зле ще става, ако тоя наш овчи народ не се дигне на бунт си я караме до просешка тояга накрая.
инфо от сутринта "Коритар Лайф"
цитирам-"Цената на барел петрол 200 долара"
такава цена аз лично не помна да е имало,просто е нечовешко скъпо и от там идва и високата цена на горивата по мрежата,не съм запознат с евроизискванията каква трябва да е цената на горивата
но съм сигорен че има на каде да се сваля,защото не е нормално при минимална заплата в страната ( колко беше...180-220 лв. ли там някаде) цената на най масовия бензин 95 да е 2.11 това е просто гавра със всички който карат коли...за това съм твърдо за подобни действия и ако найстина се намери някой който да организира подобни действия ( да ги организирам аз ама нямам и идея как става ) ще съм там колкото време трябва за да се опитаме поне да променим нещо в тая мизерна държава в която живеем
цитирам-"Цената на барел петрол 200 долара"
такава цена аз лично не помна да е имало,просто е нечовешко скъпо и от там идва и високата цена на горивата по мрежата,не съм запознат с евроизискванията каква трябва да е цената на горивата

но съм сигорен че има на каде да се сваля,защото не е нормално при минимална заплата в страната ( колко беше...180-220 лв. ли там някаде) цената на най масовия бензин 95 да е 2.11 това е просто гавра със всички който карат коли...за това съм твърдо за подобни действия и ако найстина се намери някой който да организира подобни действия ( да ги организирам аз ама нямам и идея как става ) ще съм там колкото време трябва за да се опитаме поне да променим нещо в тая мизерна държава в която живеем
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
ако успееме да се организираме за протест съм съгласен против цената на бензина,
а също и за акциза мамицата им
!!!
Защо след като един път е платен акциза на една кола трябва пак да се плаща пълни педали са тия "управници"!!!
а също и за акциза мамицата им

Защо след като един път е платен акциза на една кола трябва пак да се плаща пълни педали са тия "управници"!!!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Acoto® написа:знаете ли ко мисля, мисля че стаат някви врътки с тея горива и цените са изкуствено увеличени, бах маа му ма то в целия свят нафтата е по-евтина от бензина, тук при нас е по-скъпа, защо, след като при преработката на нефта, нафтата е няква си там утайка ли ко беше(по спомен) и дадената рафинерия не я обработва допълнително, демек тя си се получаваше май е така. докато бензина има доп. обработка, тва се едно в сервиз някой смяна гума да е по-скъпо от смяна термостат например, абе няам думи. цените според мен са изкуствено ПРЕувеличени, а по повод протеста - абе хора я се осъзнайте и си спомнете даскалите, кой ще НИ обърне внимание в тая държава, макар и да сме вечееее в ЕС
И у Австралийско е по скъпа нафтата.
БИАД Авто-Пазар Тийм
- CynepMEH
- Потребител
-
- Кара: Eclipse Turbo 4x4
Според мен качеството на бензина трябва да се повиши. Някой сипвал ли е в колата си Немски или Австрийски бензин? Няма нищо общо с БГ и разхода пада с литри....тук си мъчим колите с някакви фъшкии