Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
LiloTGeorgiev написа:колега един бърз въпрос , някой знае ли дали има камера във люлин , след тунела като направя десен завой там при шела и ако има каде точно е камерата ?
На булеварда почти винаги има мобилна камера. Ако не са срещу Шел-а са преди моста на Захарна Фабрика. И в двата случая се крият на тротоара от насрещната страна.
- zafirovp
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW и VAG
Искам да попитам, къде на Цариградско има камери? Знам за тези преди Орлов мост, посока центъра, където са на 50 км/ч. Има ли други камери, понеже пред Метро май имаше, а сега един вика че има друг вика карай спокойно? 

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
zafirovp написа:Искам да попитам, къде на Цариградско има камери? Знам за тези преди Орлов мост, посока центъра, където са на 50 км/ч. Има ли други камери, понеже пред Метро май имаше, а сега един вика че има друг вика карай спокойно?
На Метро на Цариградското няма стационарна камера, нито има при Тойота от другата страна. Всеки ден минавамм от 3 години. Има камери на Орлов мост, другите са малко след Враня посока Пловдив. Има и на караулката ама те мисля, че няма как да отчетат скорост въпреки, че аз не бих превишавал скороста там.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- nayden_popov
- Потребител
-
Искам да попитам на цариградско само една ли е камерата или има и повече? Зашото мен ме снимаха на парвата на влизане в софия.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
nayden_popov написа:Искам да попитам на цариградско само една ли е камерата или има и повече? Зашото мен ме снимаха на парвата на влизане в софия.

Да не съм

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- tosheto28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ferrari
- Мечтае да кара: bmw
- Детайли за колата: Бегачка
Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?
Аз съм виждал под едно от рекламните пана и с доста зорко "око" ще я видиш. Така че, се придържай към ограничението

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
tosheto28 написа:Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?
Аз съм виждал под едно от рекламните пана и с доста зорко "око" ще я видиш. Така че, се придържай към ограничението
имам познат който работи като личен Шофер и всеки ден пътува с много над ограничението и досега не е засичан .. камерите там са за видео контрол само ..
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
biem_w написа:tosheto28 написа:Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?
имам познат който работи като личен Шофер и всеки ден пътува с много над ограничението и досега не е засичан .. камерите там са за видео контрол само ..
Понякога ходя да зареждам от бензиностанцията на летището и минавам цялата отсечка на отиване и връщане, питал съм и са ми казвали че тия камери са само за видеоконтрол и по никакъв начин не са за превишена скорост, лично съм пробвал, когато не е натоварено минавам отсечката с 130-140 и никога не съм бил санкциониран.
- mafiata_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i
- Мечтае да кара: Самолет
http://www.manager.bg/news/bmw-postavi- ... la-trakiya
колеги някои знаели точно тоя пич каде са го щракнали ? Дали е някоя от двете камери кадето ги пише на предната страница и си ги знаеме или е някоя мобилна по новите участаци ?
Щото за скорост от 247км/ч. старите камери попринцип не ми се виждат на някакво примамливо място да са
колеги някои знаели точно тоя пич каде са го щракнали ? Дали е някоя от двете камери кадето ги пише на предната страница и си ги знаеме или е някоя мобилна по новите участаци ?
Щото за скорост от 247км/ч. старите камери попринцип не ми се виждат на някакво примамливо място да са
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Аз пък си мисля,че на всяка една камера по "Тракия"може да минеш с 250.
Всъщност зависи от колата,ако е някоя дето прави от 180-250 за 5км. няма да стане,но има доста коли които без проблем ще минат от там с такава скорост.
Всъщност зависи от колата,ако е някоя дето прави от 180-250 за 5км. няма да стане,но има доста коли които без проблем ще минат от там с такава скорост.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
mafiata_ написа: http://www.manager.bg/news/bmw-postavi- ... la-trakiya
колеги някои знаели точно тоя пич каде са го щракнали
42.278190 24.277130

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Има нова камера на новия пробив до Телевизионната кула. Гледа към кръстовището. Откъде снима не е ясно още. Като го отворят ще разберем 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Гледа тези които катерят бул. Ситняково в посока от мол Сердика към Телевизионната кула. Но засега е празна. Поне онзи ден беше така. 

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
top написа:biem_w написа:tosheto28 написа:Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?
Понякога ходя да зареждам от бензиностанцията на летището и минавам цялата отсечка на отиване и връщане, питал съм и са ми казвали че тия камери са само за видеоконтрол и по никакъв начин не са за превишена скорост, лично съм пробвал, когато не е натоварено минавам отсечката с 130-140 и никога не съм бил санкциониран.
тва сигорно ли е за кьм летището че няма скоростни там

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
fedoracore написа:top написа:biem_w написа:tosheto28 написа:Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?
тва сигорно ли е за кьм летището че няма скоростни там
доказано е многократно !
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!