Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46, 320д, 136к.с.

Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!

Мнение от dzvonko » 12 Сеп 2012, 17:38

LiloTGeorgiev написа:колега един бърз въпрос , някой знае ли дали има камера във люлин , след тунела като направя десен завой там при шела и ако има каде точно е камерата ?

На булеварда почти винаги има мобилна камера. Ако не са срещу Шел-а са преди моста на Захарна Фабрика. И в двата случая се крият на тротоара от насрещната страна.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и VAG

Мнение от zafirovp » 25 Сеп 2012, 22:02

Искам да попитам, къде на Цариградско има камери? Знам за тези преди Орлов мост, посока центъра, където са на 50 км/ч. Има ли други камери, понеже пред Метро май имаше, а сега един вика че има друг вика карай спокойно? :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 26 Сеп 2012, 18:42

zafirovp написа:Искам да попитам, къде на Цариградско има камери? Знам за тези преди Орлов мост, посока центъра, където са на 50 км/ч. Има ли други камери, понеже пред Метро май имаше, а сега един вика че има друг вика карай спокойно? :dunno:

На Метро на Цариградското няма стационарна камера, нито има при Тойота от другата страна. Всеки ден минавамм от 3 години. Има камери на Орлов мост, другите са малко след Враня посока Пловдив. Има и на караулката ама те мисля, че няма как да отчетат скорост въпреки, че аз не бих превишавал скороста там.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

Потребител
Аватар

Мнение от nayden_popov » 28 Сеп 2012, 10:33

Искам да попитам на цариградско само една ли е камерата или има и повече? Зашото мен ме снимаха на парвата на влизане в софия.

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 28 Сеп 2012, 21:46

nayden_popov написа:Искам да попитам на цариградско само една ли е камерата или има и повече? Зашото мен ме снимаха на парвата на влизане в софия.

:banghead: мнението над твоето направи ли си труда да го прочетеш или викаш дай да си драскаме

Да не съм :OT: камерата на гробищата снима и в двете посоки, научихме го по трудния начин :(
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ferrari
Мечтае да кара: bmw
Детайли за колата: Бегачка

Мнение от tosheto28 » 15 Окт 2012, 19:52

Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?

Аз съм виждал под едно от рекламните пана и с доста зорко "око" ще я видиш. Така че, се придържай към ограничението :driving:
38616

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 15 Окт 2012, 23:11

tosheto28 написа:
Ganchetty написа:Има ли камери по пътя към летището? И някъкъв списък с камерите или трябва да чета цялата тема?

Аз съм виждал под едно от рекламните пана и с доста зорко "око" ще я видиш. Така че, се придържай към ограничението :driving:

имам познат който работи като личен Шофер и всеки ден пътува с много над ограничението и досега не е засичан .. камерите там са за видео контрол само ..
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d

Мнение от top » 20 Окт 2012, 16:09

biem_w написа:
tosheto28 написа:

имам познат който работи като личен Шофер и всеки ден пътува с много над ограничението и досега не е засичан .. камерите там са за видео контрол само ..

Понякога ходя да зареждам от бензиностанцията на летището и минавам цялата отсечка на отиване и връщане, питал съм и са ми казвали че тия камери са само за видеоконтрол и по никакъв начин не са за превишена скорост, лично съм пробвал, когато не е натоварено минавам отсечката с 130-140 и никога не съм бил санкциониран.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от mafiata_ » 13 Ное 2012, 21:32

http://www.manager.bg/news/bmw-postavi- ... la-trakiya
колеги някои знаели точно тоя пич каде са го щракнали ? Дали е някоя от двете камери кадето ги пише на предната страница и си ги знаеме или е някоя мобилна по новите участаци ?
Щото за скорост от 247км/ч. старите камери попринцип не ми се виждат на някакво примамливо място да са

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 15 Ное 2012, 19:46

Аз пък си мисля,че на всяка една камера по "Тракия"може да минеш с 250.
Всъщност зависи от колата,ако е някоя дето прави от 180-250 за 5км. няма да стане,но има доста коли които без проблем ще минат от там с такава скорост.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 16 Ное 2012, 14:58

mafiata_ написа: http://www.manager.bg/news/bmw-postavi- ... la-trakiya
колеги някои знаели точно тоя пич каде са го щракнали

42.278190 24.277130
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 24 Ное 2012, 22:25

Има нова камера на новия пробив до Телевизионната кула. Гледа към кръстовището. Откъде снима не е ясно още. Като го отворят ще разберем :)
Изображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 25 Ное 2012, 1:00

Гледа тези които катерят бул. Ситняково в посока от мол Сердика към Телевизионната кула. Но засега е празна. Поне онзи ден беше така. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 25 Ное 2012, 23:20

top написа:
biem_w написа:
tosheto28 написа:

Понякога ходя да зареждам от бензиностанцията на летището и минавам цялата отсечка на отиване и връщане, питал съм и са ми казвали че тия камери са само за видеоконтрол и по никакъв начин не са за превишена скорост, лично съм пробвал, когато не е натоварено минавам отсечката с 130-140 и никога не съм бил санкциониран.

тва сигорно ли е за кьм летището че няма скоростни там
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на 15''ки
Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L

Мнение от biem_w » 25 Ное 2012, 23:28

fedoracore написа:
top написа:
biem_w написа:
tosheto28 написа:

тва сигорно ли е за кьм летището че няма скоростни там

доказано е многократно !
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум