Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.
Модератор: I.Voykov
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Новите правила в търговските секции - коментари и мнения.
brankovv написа:Ще взема за пример само първите страници от 2та раздела продавам:
Виж сега... ще ти отговоря елементарно, дано ме разбереш - като не ти е ясно нещо, питай... не се опитвай да взимаш позиция и да се опитваш да я защитаваш, като тя изобщо няма нищо общо с реалността. Прочети отново правилата, прочети уточненията, прочети ако трябва 2 пъти и после почвай да се обясняваш, че и да "не се опитвам да преебавам другите" - ако беше прочел и разбрал какво е положението, нямаше да се хабиш да издирваш теми, които са си съвсем според правилата.... че и да се заблуждаваш за тях.
Аз затова повтарям по 100 пъти - ЧЕТЕТЕ ХОРА, ЧЕТЕТЕ!
P.S. уточнението за задължително пускане на VIN за раздел "Продава-Автомобили" и "Продава/Купува/Заменя" ОТПАДА, занапред ще е само препоръчително!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Може ли да ми се обясни като на идиот що отпада изискването за ВИН
Това са едни 7 знака преписани от талона на колата, нищо сложно... Зарежи кога, къде и с кои екстри е произведена колата, ама има не малко "моми англичанки"- ако им е обърнат волана без ВИН е трудно да се хванат
Силно против съм да е "препоръчително" даването на ВИН... Ама кой ли ме пита

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
LiTtLeRoCk написа:Гратисния период не е за това да натрупаш 100 мнения,а е компромис за тези автори на обяви които нямат 100 мнения и 12 месеца регистрация но са пуснали обяви в конкретните раздели преди 01.03.
Като не ти харесва винаги може да си купиш Опел и да смениш форума.
aз форум си имам, този на мерцедес

Компромис при въвеждане на ново правило не се прави, иначе се гуми смисъла от правилото, когато има гратисен период той е за всички, тоест ако сте приели ново правило на 01.03.2010 и сте решили да има гратисен период (период в който всички да разберат за това правило, примерно) който е един месец Ок направете го, но на 01.04.2010 след изтичането на гратиса всички теми се трият и така няма недоволни немислите ли че това е по-добрият варянт ?
П.П.
Може ли да ми се обясни като на идиот що отпада изискването за ВИН Това са едни 7 знака преписани от талона на колата, нищо сложно... Зарежи кога, къде и с кои екстри е произведена колата, ама има не малко "моми англичанки"- ако им е обърнат волана без ВИН е трудно да се хванат
Съгласен съм с теб колега макарче клоня да е препоръчително, който има реален итерес към колата ще се обади, ще ходи на оглед ще го погледне на място, то ако някой е решил да те лъже винаги може да си измисли ВИН немислиш ли

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
И като даде измислен (или различен) вин и аз го проверя какво се получава? 

- ms
-
-
brankovv написа:
Съгласен съм с теб колега макарче клоня да е препоръчително, който има реален итерес към колата ще се обади, ще ходи на оглед ще го погледне на място, то ако някой е решил да те лъже винаги може да си измисли ВИН немислиш ли
ВИН-а далеч не е нещо за което ще седнеш да лъжеш- това е все пак номер на рама, не някоя М броня

Не казвам, че продавачите масово лъжат- много хора просто не са наясно с разликите... А и е нормално- не мога да искам всеки да е запален фен на марката и да знае това което го питам...
ПС: Любимото ми е "Е38 с бронирани стъкла"

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
ms написа:Не е болка да го няма ВИНа......
Няколко мнения по-долу:
ms написа:Силно против съм да е "препоръчително" даването на ВИН... Ама кой ли ме пита
Абе ти май пишеш просто, за да си спориш с модераторите, а

Стегнете се малко - Mollov ви го каза по-горе в темата - не може да има 100% ефективност, а по мои наблюдения, екипът на форума се старае доста. Спрете да мрънкате - става дразнещо и досадно вече

- ms
-
-
Явно нещо не си ме разбрал правилно...
Да, не е болка да го няма ВИН-а- аз и ти ще питаме продавача, а колко няма да питат и могат да изгорят нали се сещаш... Те половината не знаят к'во е това чудо, к'во остава да го търсят
И ДА, определено ВИН-а трябва да е задължителен в обявата... Един тарикат да спре е достатъчно...
В крайна сметка тея нови правила са с цел ограничаване на измамите- малка измама ли е да ми продадеш примерно 325, което се води по талон 320 и разбира се номер на ДВГ не отговаря
Нали после ще те правя труден за рисуване- що да не се избегнат главоболията за всички с едни прости символи...
Проста идея:
Сложете една важна тема с обяснение що е то ВИН (много кратко, 2-3 реда) и линк към някой ВИН декодер... Един линк към http://www.realoem.com/bmw/select.do е достатъчен...
Да, не е болка да го няма ВИН-а- аз и ти ще питаме продавача, а колко няма да питат и могат да изгорят нали се сещаш... Те половината не знаят к'во е това чудо, к'во остава да го търсят

И ДА, определено ВИН-а трябва да е задължителен в обявата... Един тарикат да спре е достатъчно...
В крайна сметка тея нови правила са с цел ограничаване на измамите- малка измама ли е да ми продадеш примерно 325, което се води по талон 320 и разбира се номер на ДВГ не отговаря

Проста идея:
Сложете една важна тема с обяснение що е то ВИН (много кратко, 2-3 реда) и линк към някой ВИН декодер... Един линк към http://www.realoem.com/bmw/select.do е достатъчен...
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Сам го каза - тия, които са наясно какво е вин и как да го проверят, ще питат продавача; тези, които не са - дали го има или няма какво значение има за тях, след като не знаят какво е, а още по-малко ще знаят къде да го проверят
. Има достатъчно информация из форума - всеки, прекарал месец-два ползотворно в него знае какво е вин. Който е нов и се регнал, примерно, току що да си търси БМВ и се чуди - лесно ще пусне един search и ще намери всичко
.
Важната тема за вин-а не е лишена от логика, ама примерно, ако тръгна да купувам друга марка (пази Боже
) - преди това ще изръчкам съответния форум за 5-6 дена - е*би му майката, да не положиш минимално усилие да се осведомиш за особеностите на конкретната марка/модел като си тръгнал на пазар
. То бива мързел, бива, но все пак......
Просто последните няколко страници на темата станаха преливане от пусто в празно

Важната тема за вин-а не е лишена от логика, ама примерно, ако тръгна да купувам друга марка (пази Боже

Просто последните няколко страници на темата станаха преливане от пусто в празно

- kjm
- Потребител
-
- Кара: Е36 320 93г.
от 2-3 месеца си търся кола и мисля че трябва да го има изписан ВИН.1/3 тука не знаят какво продават и чак като сложат снимки на мотора става ясно.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
brankovv написа:LiTtLeRoCk написа:Гратисния период не е за това да натрупаш 100 мнения,а е компромис за тези автори на обяви които нямат 100 мнения и 12 месеца регистрация но са пуснали обяви в конкретните раздели преди 01.03.
Като не ти харесва винаги може да си купиш Опел и да смениш форума.
aз форум си имам, този на мерцедесрегистрирах се тука само заради идеята ми за плануваната трансплантация на м50б25 който смятам да слагам от е34 на е30 и ми се искаше да го има някъде по форумите целия проект защото ми е приятно да помагам или поне да се опитвам и ми се искаше да пласирам останалите чарколяци по най-бързия възможен начин, явно в тоя форум няма да е нищо от това което исках нищо де несте единствените
Компромис при въвеждане на ново правило не се прави, иначе се гуми смисъла от правилото, когато има гратисен период той е за всички, тоест ако сте приели ново правило на 01.03.2010 и сте решили да има гратисен период (период в който всички да разберат за това правило, примерно) който е един месец Ок направете го, но на 01.04.2010 след изтичането на гратиса всички теми се трият и така няма недоволни немислите ли че това е по-добрият варянт ?
П.П.Може ли да ми се обясни като на идиот що отпада изискването за ВИН Това са едни 7 знака преписани от талона на колата, нищо сложно... Зарежи кога, къде и с кои екстри е произведена колата, ама има не малко "моми англичанки"- ако им е обърнат волана без ВИН е трудно да се хванат
в тоя твой форум дето си го "имаш"...ме делнаха,само защото потърсих фешън джанти ...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
Яворе невъзможно е да те делнат само заради фешън джанти от там, а и за кой от 2та говорим
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми от де да знам в кой..написах в гугъла и така........а тва за джантите си е така....регнах се ..написах,че търся определени модели/дори си оставих телефона/....и след няколко дни реших да проверя дали имам лични,че никой не се обади ..а ми изписа...вие нямате право да влизате или нещо от сорта
...и ги отебах естествено..че целия им форум беше като тука е36 подфорума 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- vladi16v
- Потребител
-
- Кара: 318is M42 95y
Май за някои хора не важи гратисният период 

Откачена работа
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
vladi16v написа:Май за някои хора не важи гратисният период
Защо мислиш така ?
- vladi16v
- Потребител
-
- Кара: 318is M42 95y
Dimitroff написа:vladi16v написа:Май за някои хора не важи гратисният период
Защо мислиш така ?
Ами защото вчера реших да си пусна тема за продажба на гуми,нямам 100 мнения и те веднага са я отхвърлили,затова твърдя,че гратисният период не важи за всички съфорумци.
Откачена работа
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума