Re: За ключ!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Шест цилиндъра и нищо друго...

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Дек 2010, 11:26

Nickelback написа:Dirty M5 driveR, напълно те разбирам какво чувстваш зад волана на шестака :mrgreen:
Човек веднъж качи ли се на БМВ, при всяко следващо, защото няма начин да не са в серия :mhihi: , започва стремеж към БМВ съвършенство :paranoid: Например, аз имах 318is. След Москвича на баща ми, беше не самолет, а совалка :D Москвича - със задно предаване, ето една характеристика на БМВ вплътена в машината наречена Москвич :mhihi: После и свикнах на ис-ката, нямаше шпер, беше 4 цилиндрова... Все неща "нетипични" за "истинско БМВ". Дори някои ми се подиграваха - "БМВ под 2 литра не било БМВ". Аз им казвах - "Майната ви..." И си обичах колата... После взех шестака :twisted: Ей това е машина - мощ, рева е страшен, спортно окачване, страхотно пътно поведение спрямо ис-ката. Сега следва шпера, за да е пълна хармонията :twisted: Просто самото чувство да притежаваш перфектния редови шестак на БМВ е неописуемо. Някои ми се подиграваха, че за парите, за които съм дал за 328-цата съм щял да си купя Ауди А8 2.5ТДИ :shock: Айде нема нужда... :kuku: Казах им, че никога няма да ме разберат...

Пожелавам ти много безаварийни километри и да се грижиш добре за машината :yes: И не изневерявай никога на марката, защото смея гордо да твърдя, че няма марка на пазара с такъв баланс във всяко едно отношение :!: Явно, когато БМВ са започвали своята дейност са имали досег с извънземна технология :bowdown: :mhihi:

Мерси, колега! Много си прав за това, че някои хора никога няма да ни разберат, нас - истинските фенове. Аз на такива хора просто не им обръщам внимание :mhihi:

ПП: Никакво намерение нямам да сменям марката. Просто това е, което отговаря на представите ми за истински автомобил - шестак, задно. Друга такава магия няма :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 06 Дек 2010, 15:11

истински автомобил - шестак, задно

Има, има-осмак,десетак или дванайсетак :mhihi:
Честито и безаварийно!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 06 Дек 2010, 15:16

Dpy написа:
истински автомобил - шестак, задно

Има, има-осмак,десетак или дванайсетак :mhihi:
Честито и безаварийно!

Мерси! Има ама за България малко трудно :mhihi: освен ако не държиш Лукоил :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 09 Дек 2010, 0:09

вярвам, че върви много, ама ми е интерестно и колко харчи тая бегачка :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от michi69 » 09 Дек 2010, 0:17

:shock: Само да подчертая, че москвич е много по-добър избор от Ауди А8 2.5ТДИ , но без затъмнени джамци щото ако е със затъмнени и огромна туба в багажника, тогава вече взимам аудито и отивам на село, като преди това взема от мазата анцунга на адидас :yes:
:mhihi:

Dirty M5 driveR написа:
Nickelback написа:Dirty M5 driveR, напълно те разбирам какво чувстваш зад волана на шестака :mrgreen:
Човек веднъж качи ли се на БМВ, при всяко следващо, защото няма начин да не са в серия :mhihi: , започва стремеж към БМВ съвършенство :paranoid: Например, аз имах 318is. След Москвича на баща ми, беше не самолет, а совалка :D Москвича - със задно предаване, ето една характеристика на БМВ вплътена в машината наречена Москвич :mhihi: После и свикнах на ис-ката, нямаше шпер, беше 4 цилиндрова... Все неща "нетипични" за "истинско БМВ". Дори някои ми се подиграваха - "БМВ под 2 литра не било БМВ". Аз им казвах - "Майната ви..." И си обичах колата... После взех шестака :twisted: Ей това е машина - мощ, рева е страшен, спортно окачване, страхотно пътно поведение спрямо ис-ката. Сега следва шпера, за да е пълна хармонията :twisted: Просто самото чувство да притежаваш перфектния редови шестак на БМВ е неописуемо. Някои ми се подиграваха, че за парите, за които съм дал за 328-цата съм щял да си купя Ауди А8 2.5ТДИ :shock: Айде нема нужда... :kuku: Казах им, че никога няма да ме разберат...

Пожелавам ти много безаварийни километри и да се грижиш добре за машината :yes: И не изневерявай никога на марката, защото смея гордо да твърдя, че няма марка на пазара с такъв баланс във всяко едно отношение :!: Явно, когато БМВ са започвали своята дейност са имали досег с извънземна технология :bowdown: :mhihi:

Мерси, колега! Много си прав за това, че някои хора никога няма да ни разберат, нас - истинските фенове. Аз на такива хора просто не им обръщам внимание :mhihi:

ПП: Никакво намерение нямам да сменям марката. Просто това е, което отговаря на представите ми за истински автомобил - шестак, задно. Друга такава магия няма :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 11 Дек 2010, 0:52

Честито!

Сега остава и снимки да качиш! :driving:

Бояджиев - приземителя! :mrgreen: :mhihi:
:smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34
Мечтае да кара: М5 Е34 Touring

Мнение от Bavariqtamniska » 11 Дек 2010, 14:39

[quote="michi69"]:shock: Само да подчертая, че москвич е много по-добър избор от Ауди А8 2.5ТДИ , но без затъмнени джамци щото ако е със затъмнени и огромна туба в багажника, тогава вече взимам аудито и отивам на село, като преди това взема от мазата анцунга на адидас :yes:
:mhihi:

:yes: :yes: :yes:
Вземи туй кръгово на вратиииииииии! Изображение
http://farm3.static.flickr.com/2722/442 ... 853709.jpg

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 17 Дек 2010, 18:30

Ето малко снимки - след първата автомивка :mhihi: и след днешното каране. Относно разхода... само веднъж съм я засичал с точност: 5 литра за 25км (като тези 25км включват 17км докато колата е в режим на загряване, общо 4 студени старта). Но тогава бях с една пробойна :mhihi: точно преди ламбдата. Сега определено гори по-малко.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 17 Дек 2010, 19:17

Екстра е количката :yes:
Като сетя едно време (преди 6-7 години) точно такова на цвят исках да си купя, много ме кефи това тъмно зелено :yes:
И като се сетя как тръпнех в очакване да събера пари за Е36 и при вида на някое по засукано от тях умирах от кеф :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 17 Дек 2010, 20:13

За зимата тези джанти. Иначе на пролет стига да събера пари щя е кача на 17-ки. Страшно много си ми харесва колицата. Особено сега в тоя сняг :mhihi: голям кеф е да гледаш напред през прозореца на шофьорската врата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 17 Дек 2010, 23:55

Тая ли била колата, аз се чудя коя тая вървящата 20-ска, да беше почнал с това че е зелената с сивите прагове и като бившите ми джанти :winky: Успех и умната
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 18 Дек 2010, 11:42

Boyadjiev написа:Тая ли била колата, аз се чудя коя тая вървящата 20-ска, да беше почнал с това че е зелената с сивите прагове и като бившите ми джанти :winky: Успех и умната

:mhihi: От колегата infected я купих, на когото искам да благодаря за коректното отношение и сериозността :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Дек 2010, 10:54

Ето малко видео от снощи:

-тук преди да завали - http://www.youtube.com/watch?v=nTo_9iaeG4c звуча малко като олигофрен, просто не съм за пред камера :mhihi: наистина за първи път ми се случва такъв wheelspin, просто явно е имало малко киша, която не се виждаше. Викам си съединителя ли ми приплъзна :mhihi: Абе така е, много неща са ми за пръв път, и няма смисъл да описвам как се чувствам, всеки от вас знае :)
-и тук след като заваля - http://www.youtube.com/watch?v=hrZhVAqKU7M несравнимо удоволствие е. Никога не съм си мислел, че става толкова лесно и контролируемо. Веднъж усетиш ли колата, ти се струва невъзможно да я изтървеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 19 Дек 2010, 18:13

Funny е, нали :yes: После как да си купиш Ауди :mhihi: Извинявам се, ако съм обидил някого :oops:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Дек 2010, 18:40

Еми надявам се да не ги обидим, макар че то не е за обиждане - просто такава е реалността. Към Ауди - респект, спор няма че са си висока класа, но при тях самия замисъл е различен.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории