Re: За ключ!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Шест цилиндъра и нищо друго...
Nickelback написа:Dirty M5 driveR, напълно те разбирам какво чувстваш зад волана на шестака![]()
Човек веднъж качи ли се на БМВ, при всяко следващо, защото няма начин да не са в серия, започва стремеж към БМВ съвършенство
Например, аз имах 318is. След Москвича на баща ми, беше не самолет, а совалка
Москвича - със задно предаване, ето една характеристика на БМВ вплътена в машината наречена Москвич
После и свикнах на ис-ката, нямаше шпер, беше 4 цилиндрова... Все неща "нетипични" за "истинско БМВ". Дори някои ми се подиграваха - "БМВ под 2 литра не било БМВ". Аз им казвах - "Майната ви..." И си обичах колата... После взех шестака
Ей това е машина - мощ, рева е страшен, спортно окачване, страхотно пътно поведение спрямо ис-ката. Сега следва шпера, за да е пълна хармонията
Просто самото чувство да притежаваш перфектния редови шестак на БМВ е неописуемо. Някои ми се подиграваха, че за парите, за които съм дал за 328-цата съм щял да си купя Ауди А8 2.5ТДИ
Айде нема нужда...
Казах им, че никога няма да ме разберат...
Пожелавам ти много безаварийни километри и да се грижиш добре за машинатаИ не изневерявай никога на марката, защото смея гордо да твърдя, че няма марка на пазара с такъв баланс във всяко едно отношение
Явно, когато БМВ са започвали своята дейност са имали досег с извънземна технология
![]()
Мерси, колега! Много си прав за това, че някои хора никога няма да ни разберат, нас - истинските фенове. Аз на такива хора просто не им обръщам внимание

ПП: Никакво намерение нямам да сменям марката. Просто това е, което отговаря на представите ми за истински автомобил - шестак, задно. Друга такава магия няма

истински автомобил - шестак, задно
Има, има-осмак,десетак или дванайсетак

Честито и безаварийно!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Dpy написа:истински автомобил - шестак, задно
Има, има-осмак,десетак или дванайсетак![]()
Честито и безаварийно!
Мерси! Има ама за България малко трудно

вярвам, че върви много, ама ми е интерестно и колко харчи тая бегачка 

Dirty M5 driveR написа:Nickelback написа:Dirty M5 driveR, напълно те разбирам какво чувстваш зад волана на шестака![]()
Човек веднъж качи ли се на БМВ, при всяко следващо, защото няма начин да не са в серия, започва стремеж към БМВ съвършенство
Например, аз имах 318is. След Москвича на баща ми, беше не самолет, а совалка
Москвича - със задно предаване, ето една характеристика на БМВ вплътена в машината наречена Москвич
После и свикнах на ис-ката, нямаше шпер, беше 4 цилиндрова... Все неща "нетипични" за "истинско БМВ". Дори някои ми се подиграваха - "БМВ под 2 литра не било БМВ". Аз им казвах - "Майната ви..." И си обичах колата... После взех шестака
Ей това е машина - мощ, рева е страшен, спортно окачване, страхотно пътно поведение спрямо ис-ката. Сега следва шпера, за да е пълна хармонията
Просто самото чувство да притежаваш перфектния редови шестак на БМВ е неописуемо. Някои ми се подиграваха, че за парите, за които съм дал за 328-цата съм щял да си купя Ауди А8 2.5ТДИ
Айде нема нужда...
Казах им, че никога няма да ме разберат...
Пожелавам ти много безаварийни километри и да се грижиш добре за машинатаИ не изневерявай никога на марката, защото смея гордо да твърдя, че няма марка на пазара с такъв баланс във всяко едно отношение
Явно, когато БМВ са започвали своята дейност са имали досег с извънземна технология
![]()
Мерси, колега! Много си прав за това, че някои хора никога няма да ни разберат, нас - истинските фенове. Аз на такива хора просто не им обръщам внимание![]()
ПП: Никакво намерение нямам да сменям марката. Просто това е, което отговаря на представите ми за истински автомобил - шестак, задно. Друга такава магия няма

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
[quote="michi69"]:shock: Само да подчертая, че москвич е много по-добър избор от Ауди А8 2.5ТДИ , но без затъмнени джамци щото ако е със затъмнени и огромна туба в багажника, тогава вече взимам аудито и отивам на село, като преди това взема от мазата анцунга на адидас

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ето малко снимки - след първата автомивка
и след днешното каране. Относно разхода... само веднъж съм я засичал с точност: 5 литра за 25км (като тези 25км включват 17км докато колата е в режим на загряване, общо 4 студени старта). Но тогава бях с една пробойна
точно преди ламбдата. Сега определено гори по-малко.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Екстра е количката
Като сетя едно време (преди 6-7 години) точно такова на цвят исках да си купя, много ме кефи това тъмно зелено
И като се сетя как тръпнех в очакване да събера пари за Е36 и при вида на някое по засукано от тях умирах от кеф

Като сетя едно време (преди 6-7 години) точно такова на цвят исках да си купя, много ме кефи това тъмно зелено

И като се сетя как тръпнех в очакване да събера пари за Е36 и при вида на някое по засукано от тях умирах от кеф

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
За зимата тези джанти. Иначе на пролет стига да събера пари щя е кача на 17-ки. Страшно много си ми харесва колицата. Особено сега в тоя сняг
голям кеф е да гледаш напред през прозореца на шофьорската врата 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Тая ли била колата, аз се чудя коя тая вървящата 20-ска, да беше почнал с това че е зелената с сивите прагове и като бившите ми джанти
Успех и умната

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Boyadjiev написа:Тая ли била колата, аз се чудя коя тая вървящата 20-ска, да беше почнал с това че е зелената с сивите прагове и като бившите ми джантиУспех и умната

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ето малко видео от снощи:
-тук преди да завали - http://www.youtube.com/watch?v=nTo_9iaeG4c звуча малко като олигофрен, просто не съм за пред камера
наистина за първи път ми се случва такъв wheelspin, просто явно е имало малко киша, която не се виждаше. Викам си съединителя ли ми приплъзна
Абе така е, много неща са ми за пръв път, и няма смисъл да описвам как се чувствам, всеки от вас знае 
-и тук след като заваля - http://www.youtube.com/watch?v=hrZhVAqKU7M несравнимо удоволствие е. Никога не съм си мислел, че става толкова лесно и контролируемо. Веднъж усетиш ли колата, ти се струва невъзможно да я изтървеш.
-тук преди да завали - http://www.youtube.com/watch?v=nTo_9iaeG4c звуча малко като олигофрен, просто не съм за пред камера

-и тук след като заваля - http://www.youtube.com/watch?v=hrZhVAqKU7M несравнимо удоволствие е. Никога не съм си мислел, че става толкова лесно и контролируемо. Веднъж усетиш ли колата, ти се струва невъзможно да я изтървеш.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Funny е, нали
После как да си купиш Ауди
Извинявам се, ако съм обидил някого 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Еми надявам се да не ги обидим, макар че то не е за обиждане - просто такава е реалността. Към Ауди - респект, спор няма че са си висока класа, но при тях самия замисъл е различен.