Царево - 4-5 Aвгуст - море, купон, мадами и ... BMW-таааа
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
-
Re: !
pavlin_e30 написа:....заралийска работа,може да има още някой бе гъзета...
ми ко сме двамата само с две коли ли да ходим

можело да има еми ако има има ще се мисли и коли има

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
шшшшт па ди да мулчиш щот мноо плюскаш
по добре за стамбоп да нямя място и да не идва че ще изяде всичко

по добре за стамбоп да нямя място и да не идва че ще изяде всичко

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
смятам да не си запазвам място щото то за една вечер няма смисъл,нали уж ще има оргия значи няма да се спи.
а да питам само тия бунгала има ли общи душове щото само душ ми трябва
а да питам само тия бунгала има ли общи душове щото само душ ми трябва

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
bmwfena написа:ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!![]()
![]()
май май не ми се идва...а ве тая тема няма ли някой да я изчисти --пълна е с спам
Я се стегни ве

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!![]()
![]()
май май не ми се идва...а ве тая тема няма ли някой да я изчисти --пълна е с спам
Бравос ве

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
A_DUNCHEV написа:bmwfena написа:ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!![]()
![]()
Бравос веТой и Мирадзе се кани да не идва,че Мимето е болничка,а всичко заради него трансоформирахме!!!Мога само да Ви кажа-АШКУЛСУМ,МАШАЛА,АФЕРИМ !!!
![]()
![]()
![]()
Виж кво ве големи братко нали ти обясних ситуацията каква е, не е за подценяване сам го знаеш. Така че не упреквай ако не дойда, макар че ми се върти една идейка как да дойда сам без Мимето и да се нарежем.
- Гост
-
Mдааа интересно
Засега са запазили стаи само Апостол(две бунгала) и Владо(едно бунгало) с мен стават 4 бунгалата
До Понеделник вечерта трябва да имам окончателната и сигурна бройка за да ги резервирам
Надявам се знаете че Август е невъзможно да си резервирате място за една вечер и осъзнавате каква услуга ми правят собствениците
Затова малко по-сериозно защото не желая да се объркат нещата и накрая аз да изляза виновен пред някого
Без лоши чувства не искам да обидя никого просто казвам как стоят нещата

Засега са запазили стаи само Апостол(две бунгала) и Владо(едно бунгало) с мен стават 4 бунгалата

До Понеделник вечерта трябва да имам окончателната и сигурна бройка за да ги резервирам

Надявам се знаете че Август е невъзможно да си резервирате място за една вечер и осъзнавате каква услуга ми правят собствениците

Затова малко по-сериозно защото не желая да се объркат нещата и накрая аз да изляза виновен пред някого

Без лоши чувства не искам да обидя никого просто казвам как стоят нещата

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Миииии то да вземем и ние да се откажем, че Бисер и Миро да не са сами
Ако ще правим нещо, давайте да го правим като хората
Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно
Какъв е смисъла и нашето семейство да ходи като ще сме сами 

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
SuPeR_FLY написа:Миииии то да вземем и ние да се откажем, че Бисер и Миро да не са сами![]()
![]()
![]()
Ако ще правим нещо, давайте да го правим като хората
Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно
Какъв е смисъла и нашето семейство да ходи като ще сме сами
Ей келеш я земи прочети малко по нагоре кво съм писал ве не да ми се прайш на обидена калинка. Аз да не съм виновен че жената е зле а не ми дигай кръвното щот ща пребия.