Царево - 4-5 Aвгуст - море, купон, мадами и ... BMW-таааа
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Гост
- 

Re: !
pavlin_e30 написа:....заралийска работа,може да има още някой бе гъзета...
ми ко сме двамата само с две коли ли да ходим

можело да има еми ако има има ще се мисли и коли има

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
- 

- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз! 

<Правила  за  поведение  във  форума  на  "BMW  Club  Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
		Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Х5
- prostia
- младши ентусиаст
- 

- Кара: e28 e30 e38
шшшшт па ди да мулчиш щот мноо плюскаш
по добре за стамбоп да нямя място и да не идва че ще изяде всичко 

по добре за стамбоп да нямя място и да не идва че ще изяде всичко

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
- 

- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
смятам да не си запазвам място щото то за една вечер няма смисъл,нали уж ще има оргия значи няма да се спи.
а да питам само тия бунгала има ли общи душове щото само душ ми трябва
			а да питам само тия бунгала има ли общи душове щото само душ ми трябва

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bmwfena
- БМВманиачения
- 

- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!

май май не ми се идва...а ве тая тема няма ли някой да я изчисти --пълна е с спам
 май май не ми се идва...а ве тая тема няма ли някой да я изчисти --пълна е с спам 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
- 

- Кара: ниско на земята
bmwfena написа:ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!

Я се стегни ве

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
- 

- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!

Бравос ве
 Той и Мирадзе се кани да не идва,че Мимето е болничка,а всичко заради него трансоформирахме!!!Мога само да Ви кажа-АШКУЛСУМ,МАШАЛА,АФЕРИМ !!!
 Той и Мирадзе се кани да не идва,че Мимето е болничка,а всичко заради него трансоформирахме!!!Мога само да Ви кажа-АШКУЛСУМ,МАШАЛА,АФЕРИМ !!!  

<Правила  за  поведение  във  форума  на  "BMW  Club  Bulgaria"!>
- miro_mcm
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
A_DUNCHEV написа:bmwfena написа:ами взех да са чудя дали да идвамA_DUNCHEV написа:Ей Фенче,потвърди на л.с. на Хахо за бунгало братле,че за сега съм потвърдил само аз!

Бравос веТой и Мирадзе се кани да не идва,че Мимето е болничка,а всичко заради него трансоформирахме!!!Мога само да Ви кажа-АШКУЛСУМ,МАШАЛА,АФЕРИМ !!!

Виж кво ве големи братко нали ти обясних ситуацията каква е, не е за подценяване сам го знаеш. Така че не упреквай ако не дойда, макар че ми се върти една идейка как да дойда сам без Мимето и да се нарежем.
- Гост
- 

Mдааа интересно  

Засега са запазили стаи само Апостол(две бунгала) и Владо(едно бунгало) с мен стават 4 бунгалата 

До Понеделник вечерта трябва да имам окончателната и сигурна бройка за да ги резервирам 

Надявам се знаете че Август е невъзможно да си резервирате място за една вечер и осъзнавате каква услуга ми правят собствениците 

Затова малко по-сериозно защото не желая да се объркат нещата и накрая аз да изляза виновен пред някого 

Без лоши чувства не искам да обидя никого просто казвам как стоят нещата

Засега са запазили стаи само Апостол(две бунгала) и Владо(едно бунгало) с мен стават 4 бунгалата

До Понеделник вечерта трябва да имам окончателната и сигурна бройка за да ги резервирам

Надявам се знаете че Август е невъзможно да си резервирате място за една вечер и осъзнавате каква услуга ми правят собствениците

Затова малко по-сериозно защото не желая да се объркат нещата и накрая аз да изляза виновен пред някого

Без лоши чувства не искам да обидя никого просто казвам как стоят нещата

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
- 

- Кара: ниско на земята
Миииии то да вземем и ние да се откажем, че Бисер и Миро да не са сами  

Ако ще правим нещо, давайте да го правим като хората
 Ако ще правим нещо, давайте да го правим като хората  Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно
 Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно  Какъв е смисъла и нашето семейство да ходи като ще сме сами
 Какъв е смисъла и нашето семейство да ходи като ще сме сами 

Ако ще правим нещо, давайте да го правим като хората  Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно
 Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно  Какъв е смисъла и нашето семейство да ходи като ще сме сами

- miro_mcm
- младши ентусиаст
- 

- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
SuPeR_FLY написа:Миииии то да вземем и ние да се откажем, че Бисер и Миро да не са сами

Фен, ти предложи идеята, Миро заради теб изчакахме една седмица айде малко по-сериозно
Ей келеш я земи прочети малко по нагоре кво съм писал ве не да ми се прайш на обидена калинка. Аз да не съм виновен че жената е зле а не ми дигай кръвното щот ща пребия.