BMW Team Сливен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
кви са тиа другари вее....ти да не си комунягаmiro_mcm написа:да тук сме ще ви чакаме другари

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
bmwfena написа:кви са тиа другари вее....ти да не си комунягаmiro_mcm написа:да тук сме ще ви чакаме другаридайте снимки да ви видя кво напраихте таа вечер....аз се видях в Бургас с Апостол вчера ама бях с Орела и ако дойда в Сливен можеше да има линч
![]()
тва Простото говедо появи ли се
Абе ти ми ела с "орела" и ща пребия, а простото мина да ни види както беше казал и стамбо и той
- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320 touring
- Мечтае да кара: Е30 touring s V8
хайде здравеите пак
но този път и от тук
аз сам едното от момчетата което идва на съборите със една жигулка днес бях със една синя
съжалявам че немога да сам един от вас и аз да идвам със БМВ но засега ще е така за по нататък ще го измислим мерси пак за всичко и че ни пуснахте да членуваме с вас макар че сме с жигула но и каквато и да беше друга кола БЛАГОДАРЯ Ви
Страхотни сте
и давайте само така 

но този път и от тук

аз сам едното от момчетата което идва на съборите със една жигулка днес бях със една синя

Страхотни сте

- bmwfena
- БМВманиачения
-
не е важно какво караш а какво иска сърцето тиkiro_trabanta написа:хайде здравеите пак![]()
но този път и от тук![]()
аз сам едното от момчетата което идва на съборите със една жигулка днес бях със една синясъжалявам че немога да сам един от вас и аз да идвам със БМВ но засега ще е така за по нататък ще го измислим мерси пак за всичко и че ни пуснахте да членуваме с вас макар че сме с жигула но и каквато и да беше друга кола БЛАГОДАРЯ Ви
![]()
Страхотни стеи давайте само така

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
беше ни приятно и весело имаше смях
благодарим за гостоприемството и почерпката
дано скоро пак да се видим
благодарим за гостоприемството и почерпката
дано скоро пак да се видим

- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
kiro_trabanta написа:хайде здравеите пак![]()
но този път и от тук![]()
аз сам едното от момчетата което идва на съборите със една жигулка днес бях със една синясъжалявам че немога да сам един от вас и аз да идвам със БМВ но засега ще е така за по нататък ще го измислим мерси пак за всичко и че ни пуснахте да членуваме с вас макар че сме с жигула но и каквато и да беше друга кола БЛАГОДАРЯ Ви
![]()
Страхотни стеи давайте само така
Няма проблеми, за нас е добре дошъл всеки и не е важното да караш и да притежаваш BMW, защото такива има мноооооооооого

Да благодарим и на Стамбо и Младен за гостуването, надявам се, че сте си изкарали добре

- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
ххехехехехе мерси то за мен е ясно (аз сам по малкия) аз ще карам скоро някоя такава бегачка ама за брата незнам ама да е жив и здрав и той ще си вземе
а за компанията наистина ме кефите много макар че аз не се обаждам мн мн пак си ви харесвам все пак става дума за БМВ 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
kiro_trabanta написа:ххехехехехе мерси то за мен е ясно (аз сам по малкия) аз ще карам скоро някоя такава бегачка ама за брата незнам ама да е жив и здрав и той ще си вземеа за компанията наистина ме кефите много макар че аз не се обаждам мн мн пак си ви харесвам все пак става дума за БМВ
Ще ни свикнеш на простотиите и ще почнеш да се обаждаш споко - "С каквито се събереш, такъв ставаш"

- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
хахаххах да е има нещо такова аз не се обаждам мн мн ама като почна да говоря и неможете ми затвори устата
но спокс и аз ще почна да се обаждам
няма страшно въпрос на време е
но както виждате сме редовни тъй че скоро ще е
))

но както виждате сме редовни тъй че скоро ще е

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
kiro_trabanta написа:хахаххах да е има нещо такова аз не се обаждам мн мн ама като почна да говоря и неможете ми затвори устатано спокс и аз ще почна да се обаждам
няма страшно въпрос на време е
но както виждате сме редовни тъй че скоро ще е))
А така

- kiro_trabanta
- кандидат ентусиаст
-
днес обаче не се получи мн мн но за другия път дано се съберем повече и да бъде като миналата неделя със 6-7 коли и да има повече хора за да има повече простотия и мнения
макар че като сме в малък колектив пак се получава ама друго си е да има повече народ 

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
kiro_trabanta написа:днес обаче не се получи мн мн но за другия път дано се съберем повече и да бъде като миналата неделя със 6-7 коли и да има повече хора за да има повече простотия и мнениямакар че като сме в малък колектив пак се получава ама друго си е да има повече народ
От всичко ще има!Нека само всички маймуни се приберат от гурбет!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:аз как им свикнах на глупостите та чак се обаждам дори повечко от тях![]()
![]()

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>