BMW Team Сливен

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 19 Авг 2007, 21:20

miro_mcm написа:да тук сме ще ви чакаме другари
кви са тиа другари вее....ти да не си комуняга :mhihi: дайте снимки да ви видя кво напраихте таа вечер....аз се видях в Бургас с Апостол вчера ама бях с Орела и ако дойда в Сливен можеше да има линч :mhihi: :mhihi: тва Простото говедо появи ли се :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 19 Авг 2007, 22:53

bmwfena написа:
miro_mcm написа:да тук сме ще ви чакаме другари
кви са тиа другари вее....ти да не си комуняга :mhihi: дайте снимки да ви видя кво напраихте таа вечер....аз се видях в Бургас с Апостол вчера ама бях с Орела и ако дойда в Сливен можеше да има линч :mhihi: :mhihi: тва Простото говедо появи ли се :mhihi:

Абе ти ми ела с "орела" и ща пребия, а простото мина да ни види както беше казал и стамбо и той
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 320 touring
Мечтае да кара: Е30 touring s V8

Мнение от kiro_trabanta » 19 Авг 2007, 23:34

хайде здравеите пак :D
но този път и от тук :)
аз сам едното от момчетата което идва на съборите със една жигулка днес бях със една синя :uups: съжалявам че немога да сам един от вас и аз да идвам със БМВ но засега ще е така за по нататък ще го измислим мерси пак за всичко и че ни пуснахте да членуваме с вас макар че сме с жигула но и каквато и да беше друга кола БЛАГОДАРЯ Ви :)
Страхотни сте :) и давайте само така ;)

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 19 Авг 2007, 23:41

kiro_trabanta написа:хайде здравеите пак :D
аз сам едното от момчетата което идва на съборите със една жигулка днес бях със една синя :uups: съжалявам че немога да сам един от вас и аз да идвам със БМВ но засега ще е така за по нататък ще го измислим мерси пак за всичко и че ни пуснахте да членуваме с вас макар че сме с жигула но и каквато и да беше друга кола БЛАГОДАРЯ Ви :)
не е важно какво караш а какво иска сърцето ти :!: всички не могат да имат БМВта---важното е кръвта ввените да ти е синьо бяла...аза момчетата от Сливен--те винаги ще те приемат..в това съм сигурен :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 19 Авг 2007, 23:42

беше ни приятно и весело имаше смях
благодарим за гостоприемството и почерпката
дано скоро пак да се видим :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_trabanta » 19 Авг 2007, 23:44

абе вие сте злато е момчета други като вас няма :)))

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 20 Авг 2007, 0:21

kiro_trabanta написа:хайде здравеите пак :D

Няма проблеми, за нас е добре дошъл всеки и не е важното да караш и да притежаваш BMW, защото такива има мноооооооооого :confused: Важното е да си BMW ЕНТУСИАСТ :!: Радвам се, че ви харесва нашата компания и не се притеснявай за колата, всички дето ги гледаш тук са тръгнали от космичи и жиги, така че да не ти пука ;) Пожелавам ви и на двамата братя да си купите BMW-та в най-скоро време :twisted: :driving:
Да благодарим и на Стамбо и Младен за гостуването, надявам се, че сте си изкарали добре ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_trabanta » 20 Авг 2007, 0:24

ххехехехехе мерси то за мен е ясно (аз сам по малкия) аз ще карам скоро някоя такава бегачка ама за брата незнам ама да е жив и здрав и той ще си вземе :) а за компанията наистина ме кефите много макар че аз не се обаждам мн мн пак си ви харесвам все пак става дума за БМВ :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 20 Авг 2007, 0:29

kiro_trabanta написа:ххехехехехе мерси то за мен е ясно (аз сам по малкия) аз ще карам скоро някоя такава бегачка ама за брата незнам ама да е жив и здрав и той ще си вземе :) а за компанията наистина ме кефите много макар че аз не се обаждам мн мн пак си ви харесвам все пак става дума за БМВ :mhihi:

Ще ни свикнеш на простотиите и ще почнеш да се обаждаш споко - "С каквито се събереш, такъв ставаш" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_trabanta » 20 Авг 2007, 0:37

хахаххах да е има нещо такова аз не се обаждам мн мн ама като почна да говоря и неможете ми затвори устата :) но спокс и аз ще почна да се обаждам :) няма страшно въпрос на време е
но както виждате сме редовни тъй че скоро ще е :)))

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 20 Авг 2007, 0:41

kiro_trabanta написа:хахаххах да е има нещо такова аз не се обаждам мн мн ама като почна да говоря и неможете ми затвори устата :) но спокс и аз ще почна да се обаждам :) няма страшно въпрос на време е
но както виждате сме редовни тъй че скоро ще е :)))

А така :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_trabanta » 20 Авг 2007, 0:44

днес обаче не се получи мн мн но за другия път дано се съберем повече и да бъде като миналата неделя със 6-7 коли и да има повече хора за да има повече простотия и мнения :) макар че като сме в малък колектив пак се получава ама друго си е да има повече народ :)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 20 Авг 2007, 8:11

kiro_trabanta написа:днес обаче не се получи мн мн но за другия път дано се съберем повече и да бъде като миналата неделя със 6-7 коли и да има повече хора за да има повече простотия и мнения :) макар че като сме в малък колектив пак се получава ама друго си е да има повече народ :)

От всичко ще има!Нека само всички маймуни се приберат от гурбет!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 20 Авг 2007, 9:18

аз как им свикнах на глупостите та чак се обаждам дори повечко от тях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 20 Авг 2007, 9:24

bmwfena написа:аз как им свикнах на глупостите та чак се обаждам дори повечко от тях :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:yes: :yes: :yes:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия