Смяна на седалки?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: комерсиални БМВ-та...

Смяна на седалки?

Мнение от lakmus » 13 Яну 2008, 1:50

Какво би трябвало да направя ако си купя ел. седалки с подгряване при положение че преди това съм нямал такива?! Изобщо възможен ли е монтажа на такива в кола която никога не е имала такива "екстри" ??? Какви са интервенциите които трябва да се направят???

Мерси предварително?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 13 Яну 2008, 12:32

1. Намираш седалки.
2. намираш окабеляване, включватели, нова бленда на таблото за копчелъка....
3. монтиране.
4. Ако все още не си откачил от потрошените покрай тази процедура нерви, сядаш и другата зима караш с топло дупе.
Мисля, че има и допълнително модул за управлението им. А освен това има и опция за запаметяване на позициите, което пък се свързва с огледалата, ел. волан, бордкомпютър и може би още нещо... :dunno:
Изображение
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от valski1 » 13 Яну 2008, 12:41

Колега просто си купи ел.седалка (по-точно е като калъфка за седалка), която се вкл. към запалката. Струва 20лв. Продават се в Пикадили, Практикер, Метро. Загрява за около 1 мин. много съм доволен. Има си ластици така, че се закрепя лесно и удобно!

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 13 Яну 2008, 12:44

valski1 написа:Колега просто си купи ел.седалка (по-точно е като калъфка за седалка), която се вкл. към запалката. Струва 20лв. Продават се в Пикадили, Практикер, Метро. Загрява за около 1 мин. много съм доволен. Има си ластици така, че се закрепя лесно и удобно!
Ммммда, това е добра идейка :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: комерсиални БМВ-та...

Мнение от lakmus » 13 Яну 2008, 13:44

Мерси за отговорите,а дали имате представа колко ще струва окабеляване,новата бленда,включвателите и Монтирането??? /приблизително разбира се/
Мерси още веднъж на pazokolarov за изчерпателния отговор!

Назад към E39