Смяна на седалки?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Смяна на седалки?
Какво би трябвало да направя ако си купя ел. седалки с подгряване при положение че преди това съм нямал такива?! Изобщо възможен ли е монтажа на такива в кола която никога не е имала такива "екстри" ??? Какви са интервенциите които трябва да се направят???
Мерси предварително?
Мерси предварително?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
1. Намираш седалки.
2. намираш окабеляване, включватели, нова бленда на таблото за копчелъка....
3. монтиране.
4. Ако все още не си откачил от потрошените покрай тази процедура нерви, сядаш и другата зима караш с топло дупе.
Мисля, че има и допълнително модул за управлението им. А освен това има и опция за запаметяване на позициите, което пък се свързва с огледалата, ел. волан, бордкомпютър и може би още нещо...
2. намираш окабеляване, включватели, нова бленда на таблото за копчелъка....
3. монтиране.
4. Ако все още не си откачил от потрошените покрай тази процедура нерви, сядаш и другата зима караш с топло дупе.
Мисля, че има и допълнително модул за управлението им. А освен това има и опция за запаметяване на позициите, което пък се свързва с огледалата, ел. волан, бордкомпютър и може би още нещо...

- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Мерси за отговорите,а дали имате представа колко ще струва окабеляване,новата бленда,включвателите и Монтирането??? /приблизително разбира се/
Мерси още веднъж на pazokolarov за изчерпателния отговор!
Мерси още веднъж на pazokolarov за изчерпателния отговор!
5 мнения
• Страница 1 от 1