теч вода в купе?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Re: теч вода в купе?
doomy525 написа:Radiatorcheto na parnoto e tam, sluchva se da se spuka i ot tam da teche. Namira se na posochenoto ot teb mqsto
Май не си много сигурен,А

Играх си днеска махнах всички маски под волана - няма нищо общо там е сухо като бутилка след нова година
Под поставката за крака си беше меко чисто и сухо мокетчето и имаше една дупка през която пипнах от долу ламарините и каквото има под мокета и ми се сториха сухи и здрави, не ми се изцапа пръста с ръжда или каквото и да е което ме успокой. Възможно ли е мокетите ни да имат някаква изолация и да не дават водата да достигне до ламарините. Мен това най ме притесняваше да не изгние нещо а не че джапвам от време на време. Иначе отново забелязах като отворя вратата мокро по праговете и то без да е валяло а вчера бяха сухи. Това някакви изпарения ли са какво не знам. Както и да е вероятно пак тече от вратите и се събира при педалите обаче уж всичко залепих - пак ще махам кори май

Колеги да не пускам нова тема, но и при мен на 525d touring има вода отзад в краката.
Проблема е че е и от двете страни и е само след автомивка и силен дъжд. В багажника е сухо, както и от пред.
Няма видимо влизане на вода отгоре по мокета, но под него, през дупките за стелките, се вижда водата.
Кое да проверявам като за начало.
Проблема е че е и от двете страни и е само след автомивка и силен дъжд. В багажника е сухо, както и от пред.
Няма видимо влизане на вода отгоре по мокета, но под него, през дупките за стелките, се вижда водата.
Кое да проверявам като за начало.
hafte написа:Кое да проверявам като за начало.
Като за начало сваляш 2-те задни кори на вратите и презалепяш найлона.....после сядаш на масата и празнуваш нова година

ОК но май ще е след нова година
, че в тоя студ най много да изпотроша щипките на кората.
Благодаря

Благодаря
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2