теч вода в купе?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E-39TDS

Re: теч вода в купе?

Мнение от I.V.G. » 08 Яну 2010, 10:28

doomy525 написа:Radiatorcheto na parnoto e tam, sluchva se da se spuka i ot tam da teche. Namira se na posochenoto ot teb mqsto

Май не си много сигурен,А :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 520i - e39 - 97 г.

Мнение от mandorg » 08 Яну 2010, 18:16

Играх си днеска махнах всички маски под волана - няма нищо общо там е сухо като бутилка след нова година :D Под поставката за крака си беше меко чисто и сухо мокетчето и имаше една дупка през която пипнах от долу ламарините и каквото има под мокета и ми се сториха сухи и здрави, не ми се изцапа пръста с ръжда или каквото и да е което ме успокой. Възможно ли е мокетите ни да имат някаква изолация и да не дават водата да достигне до ламарините. Мен това най ме притесняваше да не изгние нещо а не че джапвам от време на време. Иначе отново забелязах като отворя вратата мокро по праговете и то без да е валяло а вчера бяха сухи. Това някакви изпарения ли са какво не знам. Както и да е вероятно пак тече от вратите и се събира при педалите обаче уж всичко залепих - пак ще махам кори май

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 29 Дек 2010, 18:43

Колеги да не пускам нова тема, но и при мен на 525d touring има вода отзад в краката.

Проблема е че е и от двете страни и е само след автомивка и силен дъжд. В багажника е сухо, както и от пред.
Няма видимо влизане на вода отгоре по мокета, но под него, през дупките за стелките, се вижда водата.

Кое да проверявам като за начало.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 31 Дек 2010, 3:51

hafte написа:Кое да проверявам като за начало.

Като за начало сваляш 2-те задни кори на вратите и презалепяш найлона.....после сядаш на масата и празнуваш нова година :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hafte » 31 Дек 2010, 9:54

ОК но май ще е след нова година :D, че в тоя студ най много да изпотроша щипките на кората.
Благодаря

Предишна

Назад към E39