След много инвестиций да се похваля и аз :)

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 12 Дек 2007, 20:59

Хммм недей така смело... Карал съм я и с тези джанти от снимката и с другите и е малко по-мудна от моята...

кандидат ентусиаст
Аватар

re:

Мнение от Morskiq » 12 Дек 2007, 21:40

Само така колега...!!! Да ти е честита колицата. Много безаварийни километри и в сервиза да ходиш само за годишен преглед.. :D

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 12 Дек 2007, 22:37

Kartoff написа:Хммм недей така смело... Карал съм я и с тези джанти от снимката и с другите и е малко по-мудна от моята...

Ей, чипосанияяяя Kartoff, :mhihi:
аре по-лекинко! Кеф цена няма, а и за него си е най-бързата.

Не му троши кефа! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Re: re:

Мнение от Kartoff » 13 Дек 2007, 1:53

Morskiq написа:Само така колега...!!! Да ти е честита колицата. Много безаварийни километри и в сервиза да ходиш само за годишен преглед.. :D

Е ти пък сега :mhihi: Каза го като, че все едно сега я е купил... Той я има от преди аз да си купя моята... Значи май стана повече от година...
Иво, ти пък къде се обади неподготвен :mhihi: Аз само исках да кажа, че знам резултата предварително... Пазя го да не се спъне някъде както се е забързал :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 13 Дек 2007, 16:06

Kartoff написа:Хммм недей така смело... Карал съм я и с тези джанти от снимката и с другите и е малко по-мудна от моята...

Недей така че само аз и баща ми знаеме истината за твоята петица и като я гледам май и с е36-цата може да се пуснеме ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kartoff » 13 Дек 2007, 20:24

Е добре де каква е тая истина дето не я знаят останалите ? Все пак повечето са ми виждали колата... Аз не казвам, че е най бързата нито пък очаквам кой знае колко от нея... Просто изказах лични впечатления :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 13 Дек 2007, 20:41

Kartoff написа:Е добре де каква е тая истина дето не я знаят останалите ? Все пак повечето са ми виждали колата... Аз не казвам, че е най бързата нито пък очаквам кой знае колко от нея... Просто изказах лични впечатления :)

Знам че е добра и товари много ....;) просто се зяждам ... и двамата знаем че твойта върви повече но все пак се мъча да те догоня :)
Изображение

Предишна

Назад към E39