След много инвестиций да се похваля и аз :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
			22 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- Kartoff
- младши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535xd LCI
Хммм недей така смело... Карал съм я и с тези джанти от снимката и с другите и е малко по-мудна от моята...

re:
Само така колега...!!! Да ти е честита колицата. Много безаварийни километри и в  сервиза да ходиш само за годишен преглед.. 

- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Kartoff написа:Хммм недей така смело... Карал съм я и с тези джанти от снимката и с другите и е малко по-мудна от моята...
Ей, чипосанияяяя Kartoff,

аре по-лекинко! Кеф цена няма, а и за него си е най-бързата.
Не му троши кефа!

- Kartoff
- младши ентусиаст
- 

Re: re:
Morskiq написа:Само така колега...!!! Да ти е честита колицата. Много безаварийни километри и в сервиза да ходиш само за годишен преглед..
Е ти пък сега
 Каза го като, че все едно сега я е купил... Той я има от преди аз да си купя моята... Значи май стана повече от година...
 Каза го като, че все едно сега я е купил... Той я има от преди аз да си купя моята... Значи май стана повече от година...
Иво, ти пък къде се обади неподготвен
 Аз само исках да кажа, че знам резултата предварително... Пазя го да не се спъне някъде както се е забързал
 Аз само исках да кажа, че знам резултата предварително... Пазя го да не се спъне някъде както се е забързал  
- Kartoff
- младши ентусиаст
- 

Е добре де каква е тая истина дето не я знаят останалите ? Все пак повечето са ми виждали колата... Аз не казвам, че е най бързата нито пък очаквам кой знае колко от нея... Просто изказах лични впечатления 

Kartoff написа:Е добре де каква е тая истина дето не я знаят останалите ? Все пак повечето са ми виждали колата... Аз не казвам, че е най бързата нито пък очаквам кой знае колко от нея... Просто изказах лични впечатления
Знам че е добра и товари много ....
 просто се зяждам ... и двамата знаем че твойта върви повече но все пак се мъча да те догоня
 просто се зяждам ... и двамата знаем че твойта върви повече но все пак се мъча да те догоня 

22 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2