Темпомата не работи ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Темпомата не работи ?
dmx_525 написа:То голям проблем стана с тоз темпомат(aвто пилот).Аз лично не виждам голяма полза от него!Колата си върви чудесно и без него,почти не го ползвам.С 525 tds съм!
ако се наложи да караш 2 дена нон стоп сам и кракът ти като стане като чукан на 10 час.... ще набиваш м/у педала и мокета кво ли не

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- dmx_525
- Потребител
-
- Кара: E39'97 525 tds M51
- Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))
LUCIFER'S написа:dmx_525 написа:То голям проблем стана с тоз темпомат(aвто пилот).Аз лично не виждам голяма полза от него!Колата си върви чудесно и без него,почти не го ползвам.С 525 tds съм!
ако се наложи да караш 2 дена нон стоп сам и кракът ти като стане като чукан на 10 час.... ще набиваш м/у педала и мокета кво ли не![]()
![]()
Приемам забелешката на колегата" mad_presley"

А, относно шофирането от порядъка на 2 или повече дни, нон стоп е изнасилване на колицата!А и на теб самия.Има самолети за такива дълги разтояния

- tonis
- Потребител
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: e60
Ако не е проблем темпомата ми не работи колата е 523и 97 така я купих, както пише на втората страница имам една машинка с едно жило което влиза в нея от дясно зад фара, като свалих кората под волана имах този кабел жълто/черен и не иска да се пусне и затова търся някои който може да ми помогне.Благодаря
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3