Темпомата не работи ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Re: Темпомата не работи ?

Мнение от LUCIFER'S » 09 Юли 2010, 19:21

dmx_525 написа:То голям проблем стана с тоз темпомат(aвто пилот).Аз лично не виждам голяма полза от него!Колата си върви чудесно и без него,почти не го ползвам.С 525 tds съм! :wave:

ако се наложи да караш 2 дена нон стоп сам и кракът ти като стане като чукан на 10 час.... ще набиваш м/у педала и мокета кво ли не :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

Потребител
Аватар
Кара: E39'97 525 tds M51
Мечтае да кара: Карал съм X6 искам да го притежавам:))

Мнение от dmx_525 » 09 Юли 2010, 22:08

LUCIFER'S написа:
dmx_525 написа:То голям проблем стана с тоз темпомат(aвто пилот).Аз лично не виждам голяма полза от него!Колата си върви чудесно и без него,почти не го ползвам.С 525 tds съм! :wave:

ако се наложи да караш 2 дена нон стоп сам и кракът ти като стане като чукан на 10 час.... ще набиваш м/у педала и мокета кво ли не :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Приемам забелешката на колегата" mad_presley" :oops: прав си!

А, относно шофирането от порядъка на 2 или повече дни, нон стоп е изнасилване на колицата!А и на теб самия.Има самолети за такива дълги разтояния ;)
Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: e60

Мнение от tonis » 01 Окт 2014, 17:42

Ако не е проблем темпомата ми не работи колата е 523и 97 така я купих, както пише на втората страница имам една машинка с едно жило което влиза в нея от дясно зад фара, като свалих кората под волана имах този кабел жълто/черен и не иска да се пусне и затова търся някои който може да ми помогне.Благодаря

Предишна

Назад към E39