Пробка радиатор TDS
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Пробка радиатор TDS
Трябват ми диаметърът и стъпката на резбата на пробката, която е отдолу на радиатора за антифриза на Tds.
На един приятел въпросната пробка(пласмасова) се е счупила и няма намиране проклетия чарк. Гледах за нея в RealOEM и стигнах до номер на частта 07119919146, купил го е въпросното нещо от дару - е няма нищо общо просто
Някаква месингова пробка е и тотално различен размер от това, което трябва да влезе в радиатора. Къде ли не я търси тая пробка и няма намиране та май ще играем варианта със стругар.
Молбата ми е ако някой скоро сменя антифриз просто да отдели 30 секунди да измери дължината на пробката, външния димаетър на резбата и стъпката с обикновен шублер че да спретна един чертеж за стругаря. Допускам, че е стандартна метрична резба, въпросът е кой размер е и дали е нормална или ситна стъпка.
На един приятел въпросната пробка(пласмасова) се е счупила и няма намиране проклетия чарк. Гледах за нея в RealOEM и стигнах до номер на частта 07119919146, купил го е въпросното нещо от дару - е няма нищо общо просто

Молбата ми е ако някой скоро сменя антифриз просто да отдели 30 секунди да измери дължината на пробката, външния димаетър на резбата и стъпката с обикновен шублер че да спретна един чертеж за стругаря. Допускам, че е стандартна метрична резба, въпросът е кой размер е и дали е нормална или ситна стъпка.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: Пробка радиатор TDS
Cyberloner написа:Трябват ми диаметърът и стъпката на резбата на пробката, която е отдолу на радиатора за антифриза на Tds.
На един приятел въпросната пробка(пласмасова) се е счупила и няма намиране проклетия чарк. Гледах за нея в RealOEM и стигнах до номер на частта 07119919146, купил го е въпросното нещо от дару - е няма нищо общо простоНякаква месингова пробка е и тотално различен размер от това, което трябва да влезе в радиатора. Къде ли не я търси тая пробка и няма намиране та май ще играем варианта със стругар.
M14X1,5-ZN/PBX
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
laviatan написа:Cyberloner написа:Трябват ми диаметърът и стъпката на резбата на пробката, която е отдолу на радиатора за антифриза на Tds.
На един приятел въпросната пробка(пласмасова) се е счупила и няма намиране проклетия чарк. Гледах за нея в RealOEM и стигнах до номер на частта 07119919146, купил го е въпросното нещо от дару - е няма нищо общо простоНякаква месингова пробка е и тотално различен размер от това, което трябва да влезе в радиатора. Къде ли не я търси тая пробка и няма намиране та май ще играем варианта със стругар.
M14X1,5-ZN/PBX
да, това е чаркът който излиза в RealOEM и купихме от Дару кар и няма нищо общо

В тaкъв случaй вероятно рaдиaторa е сменявaн и отивaш при стругaр-aз търсих пробкa зa обезвъздушaвaне и тогaвa рaзбрaх че и моя е сменян
Хем си беше много добро копие-и от към нaдпси по него дори,но резбaтa нa пробкaтa другa.....

- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X6
- Мечтае да кара: BMW X6M
- Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP
ЗДР. колега , за това ли говориш ?

ако е за него е с друг номер 17 1 11 712 816
PS. и радиатора е наистина сменен тази пробка е за бензиновите мотори М44 примерно

ако е за него е с друг номер 17 1 11 712 816

PS. и радиатора е наистина сменен тази пробка е за бензиновите мотори М44 примерно

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
не зная дали е тази пробката, аз не съм я виждал старата
знам само че е отдолу на радиатора и е пласмасова
Иначе зная че стругарят е моето спасение и затова питам дали някой може да я измери
а в RealOEM излизат 2 радиатора - на единия има пробка показана като отделен чарк, на другия - не.

знам само че е отдолу на радиатора и е пласмасова

Иначе зная че стругарят е моето спасение и затова питам дали някой може да я измери

а в RealOEM излизат 2 радиатора - на единия има пробка показана като отделен чарк, на другия - не.
В краен случай един радиатор втора ръка да си вземе и да види дали пробката е такава. Взема я от него и я сменява, другото на вторични.
Макар, че пак няма да е сигурен вариант тъй като не се знае колко са се прецакали качествата на пластмасата от годините.
Защо не иде направо на стругар и да си реши проблема завинаги с проблемната част?

Защо не иде направо на стругар и да си реши проблема завинаги с проблемната част?

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- aspro
- Потребител
-
- Кара: M-technik
- Мечтае да кара: M6
Колега ,ако се интересуваш от пробка още мисля ,че имам една от старият ми радиатор която мога да ти подаря 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
aspro написа:Колега ,ако се интересуваш от пробка още мисля ,че имам една от старият ми радиатор която мога да ти подаря
Имаш ЛС
9 мнения
• Страница 1 от 1