Малко помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Малко помощ

Мнение от Vladi » 10 Сеп 2004, 13:51

Трябват ми данни за новия F1 болид на BMW, или в краен случай за миналогодишния :arrow: Двигател, динамични характеристики... Благодаря предварително.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от metody » 10 Сеп 2004, 14:06

щте си купуваш ли ? :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 10 Сеп 2004, 14:09

metody написа:щте си купуваш ли ? :lol: :lol:

Бе или това или Фиеста 1,6 зависи кое по меко вози... май фиестата. Серизно ми трябва инфо.
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Сеп 2004, 19:52

Ми погледни на сайта www.williamsf1.com , тва е официалната им страница, иначе мога само да кажа че е със шаси FW24 и двигател Р83 с приблизителна максимална мощност 950к.с. и достигащ 19050+ оборота в минута. Иначе за кво ти требва инфото, ако не е тайна, ако пък е, тогава си вземи Фиестата щото ша е по бърза на 400 метра :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 12 Сеп 2004, 11:42

А ми просто един ми спореше че МcLare F1 LM бил по бърз од болидите във Ф1. Както и да е така и не успях да намеря нещо конкретно като ускорение, 0-400 и тнт.

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 12 Сеп 2004, 18:34

Ммммм, НЕ
На Макларън Ф1 съм голям фен, за мен това е колата на колите, образно казано и доколкото познавам тази кола, може би ще е конкурентна на ускорение от 0 до 100 км/ч и на максимална скорост, иначе на писта няма шанс, никой автомобил.
БМВ преди време правиха състезание между няколко техни състезателни коли и М5 и Z8, както и на 2 болида от Ф1, ама единият стар и тогава състезателните коли бяха завършили на полвин обиколка зад тези на Ф1, които бяха разделени от 500-1000м. една от друга. Така че в случай че се сравняват тези 2 коли за които става въпрос, Макларъна на писта няма да има шанс, просто заради спирачките и по ниската скорост в завоите!
А и все пак във Формула 1 участват най-бързите коли на планетата, затова в Формула 1, а не рали или Формула 3 или карт серии и т.н.
Като казвам най бързите значи за движение по писта със завои, а не на права отсечка или овал!!!
Иначе тогава аз залагам на драгстерите! :twisted:

баварски фанатик
Аватар

Мнение от Dimo » 12 Сеп 2004, 18:35

Всъщност, знаеш ли че е възможно да е по бърз от колите във Ф1, само че не съвременните а тези от преди 80-те години някъде :wink:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 12 Сеп 2004, 20:15

Бе то оня беше голяма лимонада. Първоначално едвам го убедих че двигателя не е от Мерцедес а е на БМВ. После ми разправя как Mclaren F1 LM вдигал 400км/ч и такива глупости.

Назад към Извън Темата