Малко помощ
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Малко помощ
Трябват ми данни за новия F1 болид на BMW, или в краен случай за миналогодишния
Двигател, динамични характеристики... Благодаря предварително.

The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми погледни на сайта www.williamsf1.com , тва е официалната им страница, иначе мога само да кажа че е със шаси FW24 и двигател Р83 с приблизителна максимална мощност 950к.с. и достигащ 19050+ оборота в минута. Иначе за кво ти требва инфото, ако не е тайна, ако пък е, тогава си вземи Фиестата щото ша е по бърза на 400 метра 

- Dimo
- баварски фанатик
-
Ммммм, НЕ
На Макларън Ф1 съм голям фен, за мен това е колата на колите, образно казано и доколкото познавам тази кола, може би ще е конкурентна на ускорение от 0 до 100 км/ч и на максимална скорост, иначе на писта няма шанс, никой автомобил.
БМВ преди време правиха състезание между няколко техни състезателни коли и М5 и Z8, както и на 2 болида от Ф1, ама единият стар и тогава състезателните коли бяха завършили на полвин обиколка зад тези на Ф1, които бяха разделени от 500-1000м. една от друга. Така че в случай че се сравняват тези 2 коли за които става въпрос, Макларъна на писта няма да има шанс, просто заради спирачките и по ниската скорост в завоите!
А и все пак във Формула 1 участват най-бързите коли на планетата, затова в Формула 1, а не рали или Формула 3 или карт серии и т.н.
Като казвам най бързите значи за движение по писта със завои, а не на права отсечка или овал!!!
Иначе тогава аз залагам на драгстерите!
На Макларън Ф1 съм голям фен, за мен това е колата на колите, образно казано и доколкото познавам тази кола, може би ще е конкурентна на ускорение от 0 до 100 км/ч и на максимална скорост, иначе на писта няма шанс, никой автомобил.
БМВ преди време правиха състезание между няколко техни състезателни коли и М5 и Z8, както и на 2 болида от Ф1, ама единият стар и тогава състезателните коли бяха завършили на полвин обиколка зад тези на Ф1, които бяха разделени от 500-1000м. една от друга. Така че в случай че се сравняват тези 2 коли за които става въпрос, Макларъна на писта няма да има шанс, просто заради спирачките и по ниската скорост в завоите!
А и все пак във Формула 1 участват най-бързите коли на планетата, затова в Формула 1, а не рали или Формула 3 или карт серии и т.н.
Като казвам най бързите значи за движение по писта със завои, а не на права отсечка или овал!!!
Иначе тогава аз залагам на драгстерите!

- Dimo
- баварски фанатик
-
Всъщност, знаеш ли че е възможно да е по бърз от колите във Ф1, само че не съвременните а тези от преди 80-те години някъде 

8 мнения
• Страница 1 от 1