Благотворителност
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- borislav
- младши ентусиаст
-
Благотворителност
От доста време чета из форумите как другите клубове (не само автомобилните)как събират пари и подпомагат я някой дом за сираци или дом за инвалиди,та въпроса ми е защо в нашия клуб го няма това и дали то има почва в BMW Club Bulgaria.Вие как мислите?

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Има нещо такова и в нашия Форум. Ходи се често на гости и се помага на деца в дом в Долна Баня. Не съм много запозната и не съм участвала, четох, че и Коледно Парти имаше...има Тема за това, мисля в Мероприятия беше...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Аз съм много ЗА. За мен трябва да се направи една такава тема важна, но във всеки форум! Аз например в Мероприятия не влизам да чета! Даже няма да е никак лошо да се сложи едно банерче/линкче над банера на Лъчо! Той също беше душа-човек!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
За мен тези идеи са благородни и смислени, но мисля, че не е лесно да се захванеш с нещо подобно. Ако Домът е например на 200-300 км извън гр. София става по-сложно. Мисля, че някой от административният екип на форума може да сподели как биха могли да се случат нещата.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
grape fruit написа:За мен тези идеи са благородни и смислени, но мисля, че не е лесно да се захванеш с нещо подобно. Ако Домът е например на 200-300 км извън гр. София става по-сложно. Мисля, че някой от административният екип на форума може да сподели как биха могли да се случат нещата.
ми попрочетете малко
напишете в търсачката на форума "долна баня" и четете, след това може да напишете и "гуцал"

Tux0 Ca !

- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
SpUd3r написа:grape fruit написа:За мен тези идеи са благородни и смислени, но мисля, че не е лесно да се захванеш с нещо подобно. Ако Домът е например на 200-300 км извън гр. София става по-сложно. Мисля, че някой от административният екип на форума може да сподели как биха могли да се случат нещата.
ми попрочетете малко
напишете в търсачката на форума "долна баня" и четете, след това може да напишете и "гуцал"
Чела съм я темата за Дома в Долна баня! Мисля, че автора на тази тема има в предвид да се помага и на други домове. Или пак греша, а? Поправи ме, ако е така!

6 мнения
• Страница 1 от 1