Благотворителност

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Благотворителност

Мнение от borislav » 05 Фев 2009, 1:18

От доста време чета из форумите как другите клубове (не само автомобилните)как събират пари и подпомагат я някой дом за сираци или дом за инвалиди,та въпроса ми е защо в нашия клуб го няма това и дали то има почва в BMW Club Bulgaria.Вие как мислите?
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 05 Фев 2009, 1:21

Има нещо такова и в нашия Форум. Ходи се често на гости и се помага на деца в дом в Долна Баня. Не съм много запозната и не съм участвала, четох, че и Коледно Парти имаше...има Тема за това, мисля в Мероприятия беше...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 05 Фев 2009, 1:28

Аз съм много ЗА. За мен трябва да се направи една такава тема важна, но във всеки форум! Аз например в Мероприятия не влизам да чета! Даже няма да е никак лошо да се сложи едно банерче/линкче над банера на Лъчо! Той също беше душа-човек!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 05 Фев 2009, 1:47

За мен тези идеи са благородни и смислени, но мисля, че не е лесно да се захванеш с нещо подобно. Ако Домът е например на 200-300 км извън гр. София става по-сложно. Мисля, че някой от административният екип на форума може да сподели как биха могли да се случат нещата.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 05 Фев 2009, 2:11

grape fruit написа:За мен тези идеи са благородни и смислени, но мисля, че не е лесно да се захванеш с нещо подобно. Ако Домът е например на 200-300 км извън гр. София става по-сложно. Мисля, че някой от административният екип на форума може да сподели как биха могли да се случат нещата.

ми попрочетете малко
напишете в търсачката на форума "долна баня" и четете, след това може да напишете и "гуцал" ;)
Tux0 Ca !
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 05 Фев 2009, 2:21

SpUd3r написа:
grape fruit написа:За мен тези идеи са благородни и смислени, но мисля, че не е лесно да се захванеш с нещо подобно. Ако Домът е например на 200-300 км извън гр. София става по-сложно. Мисля, че някой от административният екип на форума може да сподели как биха могли да се случат нещата.

ми попрочетете малко
напишете в търсачката на форума "долна баня" и четете, след това може да напишете и "гуцал" ;)

Чела съм я темата за Дома в Долна баня! Мисля, че автора на тази тема има в предвид да се помага и на други домове. Или пак греша, а? Поправи ме, ако е така! :)

Назад към Извън Темата