ЗОВ ЗА ПОМОЩ - жената има рожден ден след 2 дни !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Мар 2009, 19:34

someone написа:
acho.rs написа:не някой да му обяснява , че 100 лева са нищо и да се подиграва :evil:

Абе, мани...
Все едно някои хора са расли по палати за милиони и са спали в кралски легла от тиково дърво с балдахин, а не по панелките в спалня "Веда" от талашит за 430 социалистически левчета...

Абе, мани... да ти кажа от всички видове строителство само в панелка не съм спала... За социалистическата спалня не знам, ма баща ми беше ТИР-аджия по ония времена и да ти кажа... нямаше много "соц" неща около мен...
Хайде със здраве, преселвам се за по-постоянно на едно по... весело място ;) :mhihi: Момчето с Темата да ме извини, ако съм го обидила ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 17 Мар 2009, 19:39

Един колега нагоре писа,че не можел да разбере как така влиза някой мъж в магазин за дамско бельо....Ми аз да си кажа тва пък много ме кефи продавачките са винаги големи симпатяги,а пък тия дето ходят да пробват и да купуват за тях го играя продавач консултант :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А по темата....Ама моля ви се какви 100,300,500 лева за подарък до колкото разбирам от темата това момиче не ти е жена,а пък и да ти е кво толкова бе брат...И друго да питам какво като става на 20...същото е като да станеш на 19,23,28 (поне аз така мисля)...
Знаеш ли кво направи като мене,аз на мойта и дадох 50 кинта да си купи квото иска там 3-4 дена преди рождения ден....и така айде и не го мисли толко...е и едно букетче може ма не повече от 15 кинта,че иначе си пладнешки обир това..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: и ето пак станах 65 лева :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 17 Мар 2009, 19:42

Ааа и още нещо в началото на темата в първия ти пост забелязах,че ти ще черпиш....Аааа не,че ти давам някъв наклон нали ама не трябва ли да черпи тоя дето има празник :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 17 Мар 2009, 19:45

Един много добър подарък е следното нещо-отиваш в Спа–Център и и правиш някакъв пакет, какъвто ти дойде на сърце..! Аз направих на мойта такъв за 14-ти февруари и ако знаеш след това колко ме обичааа..! :winky:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 17 Мар 2009, 19:47

Apassionata написа:Абе, мани... да ти кажа от всички видове строителство само в панелка не съм спала... За социалистическата спалня не знам, ма баща ми беше ТИР-аджия по ония времена и да ти кажа... нямаше много "соц" неща около мен...
Хайде със здраве, преселвам се за по-постоянно на едно по... весело място ;) :mhihi: Момчето с Темата да ме извини, ако съм го обидила ;)

Буржоазия, викаш...
Телевизорче с дистанционно, секция от тъмно дърво от Корекома, а в него уиски, пак от Корекома, двукасетъчен AIWA...

Баси работата, че аз когато съм рупал варени яйца и кренвирши, ти си карала на Киндер Сюрприз и тоблерони, аз докато съм чел за Василиса Прекрасна, ти си гледала на видео западни филми...к'во ли разбирам аз от живота... :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Мар 2009, 19:49

vesko06 написа:Един много добър подарък е следното нещо-отиваш в Спа–Център и и правиш някакъв пакет, какъвто ти дойде на сърце..! Аз направих на мойта такъв за 14-ти февруари и ако знаеш след това колко ме обичааа..! :winky:

Това е страхотен подарък.... и аз го предложих ;)
Спиро..., нищо лично, ама 50 лв на ръка, без да си вложил никаква мисъл в подаръка и без да си ангажирал с жеста си и 1 сек от времето си можеш да дадеш точно на жена си, след 20 годишен брак ;)
Да, черпи този който има празник, но когато момчето иска да заведе приятелката си на вечеря за рожд.й ден, черпи той... ;) До колкото разбрах аз вечерята е част от подаръка...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 17 Мар 2009, 20:00

Мишел написа:
vesko06 написа:Един много добър подарък е следното нещо-отиваш в Спа–Център и и правиш някакъв пакет, какъвто ти дойде на сърце..! Аз направих на мойта такъв за 14-ти февруари и ако знаеш след това колко ме обичааа..! :winky:

Това е страхотен подарък.... и аз го предложих ;)
Спиро..., нищо лично, ама 50 лв на ръка, без да си вложил никаква мисъл в подаръка и без да си ангажирал с жеста си и 1 сек от времето си можеш да дадеш точно на жена си, след 20 годишен брак ;)
Да, черпи този който има празник, но когато момчето иска да заведе приятелката си на вечеря за рожд.й ден, черпи той... ;) До колкото разбрах аз вечерята е част от подаръка...

E да колежке може да има нещо вярно ама аз си мисля,че не всичко пък е пари...Аз го написах това щото няколко човека казаха,че със 100 лева колегата е обречен на провал...Аз си мисля,че ако си уцелил човека за тебе каквото и да и подариш няма да те пита колко струва...Ако пък е матерялно настроена съвети мога да ти дам 330 такива сме ги гледали,минавали,***ли......Ма де да знам може аз нещо да не ги разбирам нещата.....

ДО КОЛЕГАТА:
Незнам дали мога да ти помагна със съвет за подарък ама ви желая приятно прекарване....

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Мар 2009, 22:30

Достатъчно "помогнахте", благодаря и аз за отнетото време ;)
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата