ЗОВ ЗА ПОМОЩ - жената има рожден ден след 2 дни !!!
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
someone написа:acho.rs написа:не някой да му обяснява , че 100 лева са нищо и да се подиграва
Абе, мани...
Все едно някои хора са расли по палати за милиони и са спали в кралски легла от тиково дърво с балдахин, а не по панелките в спалня "Веда" от талашит за 430 социалистически левчета...
Абе, мани... да ти кажа от всички видове строителство само в панелка не съм спала... За социалистическата спалня не знам, ма баща ми беше ТИР-аджия по ония времена и да ти кажа... нямаше много "соц" неща около мен...
Хайде със здраве, преселвам се за по-постоянно на едно по... весело място

Един колега нагоре писа,че не можел да разбере как така влиза някой мъж в магазин за дамско бельо....Ми аз да си кажа тва пък много ме кефи продавачките са винаги големи симпатяги,а пък тия дето ходят да пробват и да купуват за тях го играя продавач консултант
А по темата....Ама моля ви се какви 100,300,500 лева за подарък до колкото разбирам от темата това момиче не ти е жена,а пък и да ти е кво толкова бе брат...И друго да питам какво като става на 20...същото е като да станеш на 19,23,28 (поне аз така мисля)...
Знаеш ли кво направи като мене,аз на мойта и дадох 50 кинта да си купи квото иска там 3-4 дена преди рождения ден....и така айде и не го мисли толко...е и едно букетче може ма не повече от 15 кинта,че иначе си пладнешки обир това.....
и ето пак станах 65 лева 

А по темата....Ама моля ви се какви 100,300,500 лева за подарък до колкото разбирам от темата това момиче не ти е жена,а пък и да ти е кво толкова бе брат...И друго да питам какво като става на 20...същото е като да станеш на 19,23,28 (поне аз така мисля)...
Знаеш ли кво направи като мене,аз на мойта и дадох 50 кинта да си купи квото иска там 3-4 дена преди рождения ден....и така айде и не го мисли толко...е и едно букетче може ма не повече от 15 кинта,че иначе си пладнешки обир това.....

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Един много добър подарък е следното нещо-отиваш в Спа–Център и и правиш някакъв пакет, какъвто ти дойде на сърце..! Аз направих на мойта такъв за 14-ти февруари и ако знаеш след това колко ме обичааа..! 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Apassionata написа:Абе, мани... да ти кажа от всички видове строителство само в панелка не съм спала... За социалистическата спалня не знам, ма баща ми беше ТИР-аджия по ония времена и да ти кажа... нямаше много "соц" неща около мен...
Хайде със здраве, преселвам се за по-постоянно на едно по... весело място![]()
Момчето с Темата да ме извини, ако съм го обидила
Буржоазия, викаш...
Телевизорче с дистанционно, секция от тъмно дърво от Корекома, а в него уиски, пак от Корекома, двукасетъчен AIWA...
Баси работата, че аз когато съм рупал варени яйца и кренвирши, ти си карала на Киндер Сюрприз и тоблерони, аз докато съм чел за Василиса Прекрасна, ти си гледала на видео западни филми...к'во ли разбирам аз от живота...

vesko06 написа:Един много добър подарък е следното нещо-отиваш в Спа–Център и и правиш някакъв пакет, какъвто ти дойде на сърце..! Аз направих на мойта такъв за 14-ти февруари и ако знаеш след това колко ме обичааа..!
Това е страхотен подарък.... и аз го предложих

Спиро..., нищо лично, ама 50 лв на ръка, без да си вложил никаква мисъл в подаръка и без да си ангажирал с жеста си и 1 сек от времето си можеш да дадеш точно на жена си, след 20 годишен брак

Да, черпи този който има празник, но когато момчето иска да заведе приятелката си на вечеря за рожд.й ден, черпи той...

Мишел написа:vesko06 написа:Един много добър подарък е следното нещо-отиваш в Спа–Център и и правиш някакъв пакет, какъвто ти дойде на сърце..! Аз направих на мойта такъв за 14-ти февруари и ако знаеш след това колко ме обичааа..!
Това е страхотен подарък.... и аз го предложих![]()
Спиро..., нищо лично, ама 50 лв на ръка, без да си вложил никаква мисъл в подаръка и без да си ангажирал с жеста си и 1 сек от времето си можеш да дадеш точно на жена си, след 20 годишен брак
Да, черпи този който има празник, но когато момчето иска да заведе приятелката си на вечеря за рожд.й ден, черпи той...До колкото разбрах аз вечерята е част от подаръка...
E да колежке може да има нещо вярно ама аз си мисля,че не всичко пък е пари...Аз го написах това щото няколко човека казаха,че със 100 лева колегата е обречен на провал...Аз си мисля,че ако си уцелил човека за тебе каквото и да и подариш няма да те пита колко струва...Ако пък е матерялно настроена съвети мога да ти дам 330 такива сме ги гледали,минавали,***ли......Ма де да знам може аз нещо да не ги разбирам нещата.....
ДО КОЛЕГАТА:
Незнам дали мога да ти помагна със съвет за подарък ама ви желая приятно прекарване....
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- Azrail
- UFO Pilot
-