Понеже ме вбесиха, да си го изкарам на вас ...
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
madpetio написа:Ей в тая държава искам малко етака на някои хора![]()
![]()
![]()
![]()
само малко ли....те вече абсолютно всичко почнаха да прекалява а ако спрат Ф1-то.....то тоя ринг аз нз кои ще го гледа

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Днес четох в в. "7дни Спорт", че ще я прдават по Ринг и никъде не беше упоменато, че ще е кодирано.. така, че да се надяваме да не е..
"По молба на Боби веднага щом научих, се опитвам да успокоя феновете с новината, че поне първите два старта ще се дават пряко по Ринг ТВ. След това вече ще е необходима сателитна чиния и абонамент към ITV, ако искате да гледате у дома. Знам, че разочарованието е огромно, но условията на пазара не прощават, а всички сте наясно, че правата за транслация на Ф1 струват към милион. Навсякъде из Европа се минава на подобен вариант на предаване. От Бахрейн нататък се умува за комбинирано предаване по Ринг ТВ, но за момента не мога да дам точни подробности. По всяка вероятност ще минем в голямо студио с публика, която ще гледа на големи монитори пряко състезанието и ще се коментира. "
Ей тва е написала Юлия забравих коя от РИНГ ТВ.
Ей тва е написала Юлия забравих коя от РИНГ ТВ.

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Да и аз сега научих от клубФ1 че поне първите стартове ще се предават нормално, но за после май ще трябва да учим други езици, за да гледаме нормално 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
bawareca написа:"........ а всички сте наясно, че правата за транслация на Ф1 струват към милион. .......... "
Само не знам как ще го съберат тоя милион. Вчера гледах по информационния канал, че едно гледане е 5 лв. И де ша намерят 200 000 българи да им дадат по 5 лв.? Тъпаци.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ми от реклами ще отпуснат един милион. Достатъчно пари смучат от рекламодателите !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2