Понеже ме вбесиха, да си го изкарам на вас ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E30 320i Convertible '87

Мнение от el_nino » 02 Мар 2005, 23:55

madpetio написа:Ей в тая държава искам малко етака на някои хора :dummy: :ranting: :no: :bang: :bang:

само малко ли....те вече абсолютно всичко почнаха да прекалява а ако спрат Ф1-то.....то тоя ринг аз нз кои ще го гледа :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 03 Мар 2005, 0:58

Баси простотията :help: ...добре че имам HBO декодер и ми върви и Premierе...Ама пак ме е яд де :evil: :help:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Мар 2005, 1:29

naskoksan написа:Върнете Ричи :mhihi: :mhihi:

Подкрепям с две ръце :mhihi:

А колкото до ринга.. :evil: :evil: :ranting: :banghead: :censored: :evil: :ranting: :banghead: :censored: :evil: :ranting: :banghead: :censored: :evil: :ranting: :banghead: :censored: :evil: :ranting: :banghead: :censored: :evil: :ranting: :banghead: :censored:
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 03 Мар 2005, 15:43

Днес четох в в. "7дни Спорт", че ще я прдават по Ринг и никъде не беше упоменато, че ще е кодирано.. така, че да се надяваме да не е..

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 03 Мар 2005, 16:59

"По молба на Боби веднага щом научих, се опитвам да успокоя феновете с новината, че поне първите два старта ще се дават пряко по Ринг ТВ. След това вече ще е необходима сателитна чиния и абонамент към ITV, ако искате да гледате у дома. Знам, че разочарованието е огромно, но условията на пазара не прощават, а всички сте наясно, че правата за транслация на Ф1 струват към милион. Навсякъде из Европа се минава на подобен вариант на предаване. От Бахрейн нататък се умува за комбинирано предаване по Ринг ТВ, но за момента не мога да дам точни подробности. По всяка вероятност ще минем в голямо студио с публика, която ще гледа на големи монитори пряко състезанието и ще се коментира. "

Ей тва е написала Юлия забравих коя от РИНГ ТВ.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bavarcheto » 03 Мар 2005, 19:51

Да и аз сега научих от клубФ1 че поне първите стартове ще се предават нормално, но за после май ще трябва да учим други езици, за да гледаме нормално :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 04 Мар 2005, 1:32

ДЕМОКРАЦИЯ бе хора плащаш и само гледаш
:mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Мар 2005, 1:35

Споко момчета аз ша е гледам първи и ако е инмтересно си мълча ако е тъпо...ша постна малко инфо ко е станало :)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 20 Мар 2005, 13:40

bawareca написа:"........ а всички сте наясно, че правата за транслация на Ф1 струват към милион. .......... "

Само не знам как ще го съберат тоя милион. Вчера гледах по информационния канал, че едно гледане е 5 лв. И де ша намерят 200 000 българи да им дадат по 5 лв.? Тъпаци.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 20 Мар 2005, 23:30

Ми от реклами ще отпуснат един милион. Достатъчно пари смучат от рекламодателите !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Предишна

Назад към Извън Темата