бмв със стикер на форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 15 Апр 2009, 10:31

Rebel написа:Изобщо не говори лошо за колегата, темата която е пуснал. Точно подобни теми в автофорумите учат поне малко на възпитание на пътя. Защото можеш да видиш колко си евтин в очите на останалите ако правиш подобни маймунджулъци по пътищата ;)

А тва за как шофьорите на БМВ са били най-толерантните е най-голямата тъпотия, която съм чел от 2 месеца насам. :!:
:mhihi:

Толерантни спрямо други БМВ-та ДА, няма спор, като никоя дргуа марка! Но що не са толерантни, когато съм с Астрата? Само некви пишман мутри с 8000 левови Е39тки ми тарикатеят на всяко кръстовище ;)

Много, ама много ни е бедна културата на шофиране. Ама то като се огледаш дори само по форумите каква е изобщо културата, какво остава за тази на шофиране. СЛАБ 2 , батка

:arrow: Така и аз мисля че като непрекъснато се повтаря да се кара внимателно и се дават примери за лоши шофьори - това ще има положителен ефект. Не случайно в КАТ пускат такива филмчета. ;)
:arrow: За толерантност на пътя спрямо пешеходци казвам, че моят личен опит показва, че шофьорите с БМВ-та най-често ми спират при пресичане на улици, когато съм с детската количка.
:arrow: Също и бих споменал, че съм чакал с моето БМВ по 10 мин. на някое възлово място да ме пропусне някой друг водач на МПС и ЕДИНСТВЕНО БМВ-та КАТО СА СЕ ПОЯВЯВАЛИ, СА МЕ ПУСКАЛИ.
:arrow: Правописа по форумите и културата са различни работи. Аз и двете не ги уважавам, когато се нарушават.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 17 Апр 2009, 3:00

Rebel написа:Изобщо не говори лошо за колегата, темата която е пуснал. Точно подобни теми в автофорумите учат поне малко на възпитание на пътя. Защото можеш да видиш колко си евтин в очите на останалите ако правиш подобни маймунджулъци по пътищата ;)

А тва за как шофьорите на БМВ са били най-толерантните е най-голямата тъпотия, която съм чел от 2 месеца насам. :!:

Толерантни спрямо други БМВ-та ДА, няма спор, като никоя дргуа марка! Но що не са толерантни, когато съм с Астрата? Само некви пишман мутри с 8000 левови Е39тки ми тарикатеят на всяко кръстовище ;)

Много, ама много ни е бедна културата на шофиране. Ама то като се огледаш дори само по форумите каква е изобщо културата, какво остава за тази на шофиране. СЛАБ 2 , батка

Ами батка на някои от нас не ни е приоритет да пускаме Астри просто без да се обиждаш обаче пускам всякви коли и редовно спирам на пешеходни пътеки но БМВ ще пусна винаги или поне 90% от случаите а друга марка в едва 40% от случаите ако не и по малко което пак си е постижение като се има предвид че повечето коли са друга марка. Това е че ми е приятно да пускам БМВ и да карам след него колкото и да е старо или ново и които и ще да го кара. 8)
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 17 Апр 2009, 9:58

DroW написа:

Ами батка на някои от нас не ни е приоритет да пускаме Астри просто без да се обиждаш обаче пускам всякви коли и редовно спирам на пешеходни пътеки но БМВ ще пусна винаги или поне 90% от случаите а друга марка в едва 40% от случаите ако не и по малко което пак си е постижение като се има предвид че повечето коли са друга марка. Това е че ми е приятно да пускам БМВ и да карам след него колкото и да е старо или ново и които и ще да го кара. 8)

Еми , аз пък независимо с коя кола съм пускам всичко еднакво и мисля, че така е редно :idea: Защото и тоя с Астрата и тоя със Шкодата и той бърза да иде да си прибере децата от детска градна, примерно ;) защо това, че не кара БМВ - трябва да го ощетява на пътя. И аз не говоря за това да му дадеш предимство, когато няма такова, а просто да не му го отнемаш когато той е с предимство, а това се случва редовно по нашите пътища и много често го правят И водачи на БМВ, така че да не се хвалим колко сме толерантни и готини на пътя, защото е много относително :)

Потребител
Аватар

Мнение от Provision » 21 Апр 2009, 3:23

Абе вие тука хубаво казвате, че уш са много толерантни тези кадето карат БМВ (и аз сам фен на марката) но пак има и случай кадето ги карат тапаци и малоумници даже и примерно мога ви дам. Отивам за даскало 1 сутрин и гледам на пътя да не кажа посредата но едва се заобикаля спрял ся 1 харлио с БМВ там от новите модели и си мисли че е господ ся като кара ново БМВ и тря хората да го заобикалят отстрани на кафето място колкото искаш да спред той спрял на пътя и пие кафе вътре. Тва ся не е ли простак?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Апр 2009, 8:51

DroW написа:

Не разбрах за какво пускане само става дума :mhihi: То бива любов и колегиалност, но чак пък толкоз... :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 21 Апр 2009, 9:16

miroslav4ev написа:А ти колега "passenger" ако си се регистрирал в този форум само, за да питаш за цената на горивото през '50 години и да посочиш с пръст някой колега....то това говори много лошо за теб. ......

Абе не си прав.Аз не само теми по форуми бих пуснал ами когато се воза и имам възможност ги и снимам.И даже вече съм замислил да ги изпращам на КАТ или някоя от медиите дано некой направи нещо в тая държава.Защото аман от камикадзета.
А за толерантност не ми говорете защото тя е само към други БМВ-та лично аз няколко пъти съм имал проблеми с нахални форумни БМВ-та понеже аз не карам БМВ,но пък имам стикер,но докато него видят сеедно не съм участник в движението.Най пресния случаи с една Х5 няма да казвам номера беше със стикери.За малко ми беше да слезна и да го сваля на светофара на университета,но минало вече.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА МАРКА КАРАШ ТРЯБВА ДА УВАЖАШ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО И ДА ИМАШ КУЛТУРА НА КАРАНЕ!

п.с. Надявам се да няма засегнати!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

Предишна

Назад към Извън Темата