бмв със стикер на форума
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Rebel написа:Изобщо не говори лошо за колегата, темата която е пуснал. Точно подобни теми в автофорумите учат поне малко на възпитание на пътя. Защото можеш да видиш колко си евтин в очите на останалите ако правиш подобни маймунджулъци по пътищата
А тва за как шофьорите на БМВ са били най-толерантните е най-голямата тъпотия, която съм чел от 2 месеца насам.![]()
![]()
Толерантни спрямо други БМВ-та ДА, няма спор, като никоя дргуа марка! Но що не са толерантни, когато съм с Астрата? Само некви пишман мутри с 8000 левови Е39тки ми тарикатеят на всяко кръстовище
Много, ама много ни е бедна културата на шофиране. Ама то като се огледаш дори само по форумите каква е изобщо културата, какво остава за тази на шофиране. СЛАБ 2 , батка

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Rebel написа:Изобщо не говори лошо за колегата, темата която е пуснал. Точно подобни теми в автофорумите учат поне малко на възпитание на пътя. Защото можеш да видиш колко си евтин в очите на останалите ако правиш подобни маймунджулъци по пътищата
А тва за как шофьорите на БМВ са били най-толерантните е най-голямата тъпотия, която съм чел от 2 месеца насам.![]()
![]()
Толерантни спрямо други БМВ-та ДА, няма спор, като никоя дргуа марка! Но що не са толерантни, когато съм с Астрата? Само некви пишман мутри с 8000 левови Е39тки ми тарикатеят на всяко кръстовище
Много, ама много ни е бедна културата на шофиране. Ама то като се огледаш дори само по форумите каква е изобщо културата, какво остава за тази на шофиране. СЛАБ 2 , батка
Ами батка на някои от нас не ни е приоритет да пускаме Астри просто без да се обиждаш обаче пускам всякви коли и редовно спирам на пешеходни пътеки но БМВ ще пусна винаги или поне 90% от случаите а друга марка в едва 40% от случаите ако не и по малко което пак си е постижение като се има предвид че повечето коли са друга марка. Това е че ми е приятно да пускам БМВ и да карам след него колкото и да е старо или ново и които и ще да го кара.

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
DroW написа:Rebel написа:Изобщо не говори лошо за колегата, темата която е пуснал. Точно подобни теми в автофорумите учат поне малко на възпитание на пътя. Защото можеш да видиш колко си евтин в очите на останалите ако правиш подобни маймунджулъци по пътищата
![]()
Ами батка на някои от нас не ни е приоритет да пускаме Астри просто без да се обиждаш обаче пускам всякви коли и редовно спирам на пешеходни пътеки но БМВ ще пусна винаги или поне 90% от случаите а друга марка в едва 40% от случаите ако не и по малко което пак си е постижение като се има предвид че повечето коли са друга марка. Това е че ми е приятно да пускам БМВ и да карам след него колкото и да е старо или ново и които и ще да го кара.
Еми , аз пък независимо с коя кола съм пускам всичко еднакво и мисля, че така е редно

Абе вие тука хубаво казвате, че уш са много толерантни тези кадето карат БМВ (и аз сам фен на марката) но пак има и случай кадето ги карат тапаци и малоумници даже и примерно мога ви дам. Отивам за даскало 1 сутрин и гледам на пътя да не кажа посредата но едва се заобикаля спрял ся 1 харлио с БМВ там от новите модели и си мисли че е господ ся като кара ново БМВ и тря хората да го заобикалят отстрани на кафето място колкото искаш да спред той спрял на пътя и пие кафе вътре. Тва ся не е ли простак?
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
DroW написа:Rebel написа:Изобщо не говори лошо за колегата, темата която е пуснал. Точно подобни теми в автофорумите учат поне малко на възпитание на пътя. Защото можеш да видиш колко си евтин в очите на останалите ако правиш подобни маймунджулъци по пътищата
![]()
Не разбрах за какво пускане само става дума

Никой не мое ма връне на селу!
miroslav4ev написа:А ти колега "passenger" ако си се регистрирал в този форум само, за да питаш за цената на горивото през '50 години и да посочиш с пръст някой колега....то това говори много лошо за теб. ......
Абе не си прав.Аз не само теми по форуми бих пуснал ами когато се воза и имам възможност ги и снимам.И даже вече съм замислил да ги изпращам на КАТ или някоя от медиите дано некой направи нещо в тая държава.Защото аман от камикадзета.
А за толерантност не ми говорете защото тя е само към други БМВ-та лично аз няколко пъти съм имал проблеми с нахални форумни БМВ-та понеже аз не карам БМВ,но пък имам стикер,но докато него видят сеедно не съм участник в движението.Най пресния случаи с една Х5 няма да казвам номера беше със стикери.За малко ми беше да слезна и да го сваля на светофара на университета,но минало вече.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА МАРКА КАРАШ ТРЯБВА ДА УВАЖАШ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО И ДА ИМАШ КУЛТУРА НА КАРАНЕ!
п.с. Надявам се да няма засегнати!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3