Как бихте реагирали ако ви ударят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 21 Апр 2009, 23:23

blackrider написа: Пуснах аварийни,спокойно слезнах ,без да гледам кой/я е в голфа му отворих вратата изкарах го за секуна и му отвартях един як шамар. :

Колега , не си прав , пишлемето , че е виновно - виновно е , ама ако бяха четирима здрави мъжаги вътре щеше ли да му обършеш шамар?Просто най-тъпото и комплексарско средство за саморазправа е боя.
Аз досега съм имал едно тежко ПТП , но без други участници и едно чукване ,и тогава се разбрахме с другия като бял човек , без да викаме КАТ

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 22 Апр 2009, 1:49

Аз мисля, че трябва да с реагира спокойно и с разбиране при удар... Това да скачаш на бой... :confused: Хора сме, грешим, на всеки може да се случи... да се разсееш, да не прецениш ситуацията, да не реагираш навреме...
Аз имам един едниствен случай в който ме удариха отзад... Е, слязох бясна от колата, щото... тъкмо я бях оправила след саморазмазването, смених стъклото дет ми го спраскаха в сервиза и весела и щастлива си тръгвам от Армеец, маркирала оправените неща и... си мисля, ей, свърши се... и на два светофара по-надолу, на светещ зелен светофар, някви момченца с Алфа отред така набиха спирачки, и аз скачай... и в едната секудна, в която си мислех, край, пак я размазах отпред... успях да спра... и удара на този зад мен... почти изпревари мисълта ми.. а отзад... Е, попсувах малко, но човека дет ми спря в бронята толкова се притесни и извинява, че накрая махнах с ръка и... си тръгнахме по живо по здраво. Е аз забих малко по магазините след това, така за лечение... Даже и щета не ми се завеждаше, щото на другия ден... някак си при майсторско паркиране, закачих в некви неща леко огънатата броня / в обратната посока/и... тя се изправи, хахахахх
Та мисълта ми беше, че са излишни всякакви нарви и разправии при такива удари... Тенекии се оправят, важното е да няма пострадали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Апр 2009, 9:52

Първите 10 сек си полудял, идва ти да риташ яко. Другите 10 дишаш, и следва оглед на щетите.
Последният път ми нямаше нищо и си тръгнах, а шматката да се оправя, били и се намокрили чехлите :help:.
Тия Е36 много яки отзад ИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Апр 2009, 10:31

всеки може да сгреши и дори да е виновен другият водач ше приема нещата спокойно! единствено ако ме удари при нарочно навлизане в насрещното ,за да избегне колони или от друга подобна наглост ше се наема да се саморазправям...!! или пък ако тръгне пръв да налита....!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 22 Апр 2009, 18:44

така е . основното е да няма пострадали. и другото което поне аз съм направил е каското. и аз много си обичам колите, но понякога ставаме жертва на чужда простотия или дори само грешка. спокоино ми е като знам че е застраховано .. танк да го згази не ми пука. кола се купува :)
БМВ произвеждат яко така че...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 23 Апр 2009, 17:30

Благодаря ви колеги за споделения жизнен опит :). Чувствам се по-подготвен, но дано не ми се налага да го показвам. :)
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Апр 2009, 11:49

bavareca_86 написа:
///peter написа:Пълни глупости, удариха ме преди седмица, попълнихме всичко и с виновната свършихме за около 30мин, след 3 (три) дни ми изплатиха щетата...
:shock: в коя компания

Булстрад

Предишна

Назад към Извън Темата