Как бихте реагирали ако ви ударят?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
blackrider написа: Пуснах аварийни,спокойно слезнах ,без да гледам кой/я е в голфа му отворих вратата изкарах го за секуна и му отвартях един як шамар. :
Колега , не си прав , пишлемето , че е виновно - виновно е , ама ако бяха четирима здрави мъжаги вътре щеше ли да му обършеш шамар?Просто най-тъпото и комплексарско средство за саморазправа е боя.
Аз досега съм имал едно тежко ПТП , но без други участници и едно чукване ,и тогава се разбрахме с другия като бял човек , без да викаме КАТ
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз мисля, че трябва да с реагира спокойно и с разбиране при удар... Това да скачаш на бой...
Хора сме, грешим, на всеки може да се случи... да се разсееш, да не прецениш ситуацията, да не реагираш навреме...
Аз имам един едниствен случай в който ме удариха отзад... Е, слязох бясна от колата, щото... тъкмо я бях оправила след саморазмазването, смених стъклото дет ми го спраскаха в сервиза и весела и щастлива си тръгвам от Армеец, маркирала оправените неща и... си мисля, ей, свърши се... и на два светофара по-надолу, на светещ зелен светофар, някви момченца с Алфа отред така набиха спирачки, и аз скачай... и в едната секудна, в която си мислех, край, пак я размазах отпред... успях да спра... и удара на този зад мен... почти изпревари мисълта ми.. а отзад... Е, попсувах малко, но човека дет ми спря в бронята толкова се притесни и извинява, че накрая махнах с ръка и... си тръгнахме по живо по здраво. Е аз забих малко по магазините след това, така за лечение... Даже и щета не ми се завеждаше, щото на другия ден... някак си при майсторско паркиране, закачих в некви неща леко огънатата броня / в обратната посока/и... тя се изправи, хахахахх
Та мисълта ми беше, че са излишни всякакви нарви и разправии при такива удари... Тенекии се оправят, важното е да няма пострадали...

Аз имам един едниствен случай в който ме удариха отзад... Е, слязох бясна от колата, щото... тъкмо я бях оправила след саморазмазването, смених стъклото дет ми го спраскаха в сервиза и весела и щастлива си тръгвам от Армеец, маркирала оправените неща и... си мисля, ей, свърши се... и на два светофара по-надолу, на светещ зелен светофар, някви момченца с Алфа отред така набиха спирачки, и аз скачай... и в едната секудна, в която си мислех, край, пак я размазах отпред... успях да спра... и удара на този зад мен... почти изпревари мисълта ми.. а отзад... Е, попсувах малко, но човека дет ми спря в бронята толкова се притесни и извинява, че накрая махнах с ръка и... си тръгнахме по живо по здраво. Е аз забих малко по магазините след това, така за лечение... Даже и щета не ми се завеждаше, щото на другия ден... някак си при майсторско паркиране, закачих в некви неща леко огънатата броня / в обратната посока/и... тя се изправи, хахахахх
Та мисълта ми беше, че са излишни всякакви нарви и разправии при такива удари... Тенекии се оправят, важното е да няма пострадали...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Първите 10 сек си полудял, идва ти да риташ яко. Другите 10 дишаш, и следва оглед на щетите.
Последният път ми нямаше нищо и си тръгнах, а шматката да се оправя, били и се намокрили чехлите
.
Тия Е36 много яки отзад

Последният път ми нямаше нищо и си тръгнах, а шматката да се оправя, били и се намокрили чехлите

Тия Е36 много яки отзад

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
всеки може да сгреши и дори да е виновен другият водач ше приема нещата спокойно! единствено ако ме удари при нарочно навлизане в насрещното ,за да избегне колони или от друга подобна наглост ше се наема да се саморазправям...!! или пък ако тръгне пръв да налита....!!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
така е . основното е да няма пострадали. и другото което поне аз съм направил е каското. и аз много си обичам колите, но понякога ставаме жертва на чужда простотия или дори само грешка. спокоино ми е като знам че е застраховано .. танк да го згази не ми пука. кола се купува
БМВ произвеждат яко така че...

БМВ произвеждат яко така че...
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Благодаря ви колеги за споделения жизнен опит
. Чувствам се по-подготвен, но дано не ми се налага да го показвам. 

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bavareca_86 написа:///peter написа:Пълни глупости, удариха ме преди седмица, попълнихме всичко и с виновната свършихме за около 30мин, след 3 (три) дни ми изплатиха щетата...в коя компания
Булстрад
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3