Жените вече си продават девствеността ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: :)

Мнение от saleen » 23 Май 2009, 9:08

KEVIN-30 написа:Хайде пичове,кой при която сие правил сефтето да отива и си иска парите.Аз отивам при кака ЛИЛИ :D :D :D :D :winky:

Това е добра идея, ако не пари може да ни пуснат гювеч в натура ;)
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 23 Май 2009, 9:12

vlad0 написа:дам дам 10 000 евро за някаква където не е лапала дори до сега ....

Никакъв шанс :twisted:

Щото нямаш еврата ли? :mhihi:

sinster написа:Любовта са я измислили комунистите, за да е*** безплатно. :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Май 2009, 10:53

Абе 10000е. и то за една вечер е малко глупаво.Жените трябва да се научат сами да си изкарват парите,а не да разчитат на разни богати батковци.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М57
Мечтае да кара: E31

Мнение от BlackManz » 23 Май 2009, 11:28

хах пичове, ако в статията пишеше, че с тези 10к евро ще си изплати Бимата, може би щеше да е най-яката мацка :)
а относно стърчока дето е увиснал с 10 бона, той просто се е усетил, че платената "любов" винаги излиза по евтина :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 23 Май 2009, 11:34

А някой такъв женен дедо, как ще легне и осъмне татко, малиии е тогава става мазало.. 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 23 Май 2009, 11:57

_65536_kb_sec_ написа:и аз съм девствен няма ли богати жени ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Сертификат имаш ли? Видиш ли момичето си е извадило ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 25 Май 2009, 9:33

flame написа:
ивчо3 написа:
flame написа:
Е.Димитров написа:Тоя дето е дал парите е е*баси и балъка,
В студенски град за тея пари ще разпори всички новопристигнали селски моми-1-во курснички поне за 2 години напред,и то само свенливите(дествени),по-отворените сами си падат

Въпрос на гледна точка колега ;) Има нещо нестандартно (разбирай перверзно за перверзниците) да си намериш девственица по интернет, пък медийния шум, пък ала-бала. Това е все едно да правиш секс у вас в коридора и в асансьора - и в двата случая възвратно-постъпателните движения и всички останали биологични функции са едни и същи - разликата е само в психологическата нагласа :winky:

Колега, ти май бъркаш секса с работата на бутален двигател с вътрешно горене. Но си напълно прав с психологическата нагласа. Правили са ми устни изпълнения на трамвайна спирка, като за благоприличие се прикривах с един чадър и усещането беше страхотно. Един път с гадже на задна прашка изкачих стълбите на блока до четвъртия етаж. После се подхванахме на леглото, но не беше толкова интересно.

Ашколсум, аферим, машала!
:bowdown: :mhihi: :bowdown: :mhihi: :bowdown:
Забрави само да уточниш кой № трамвай си чакал и дали е бил делничен или празничен ден, а също и чадъра дали е бил автоматичен :mhihi:

Айде ся да не изпадаме в подробности. Мадамата я изпращах до тях и понеже живееше близо то трамвайната спирка на централна гара в "Банишора", реши ей така за довиждане да ми достави удоволствие.
ПП. Чадърът Беше автоматичен, от тези сгъваемите и имаше това предимство, че с него си правех вятър по време на сеанса, щото по едно време усетих прегряване.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Май 2009, 9:55

:D ,то тука стана малко-чуждите жени са к**ва
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 25 Май 2009, 10:27

:mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 25 Май 2009, 10:45

ивчо3 написа:Айде ся да не изпадаме в подробности. Мадамата я изпращах до тях и понеже живееше близо то трамвайната спирка на централна гара в "Банишора", реши ей така за довиждане да ми достави удоволствие.
ПП. Чадърът Беше автоматичен, от тези сгъваемите и имаше това предимство, че с него си правех вятър по време на сеанса, щото по едно време усетих прегряване.

Ивчо, аз се шегувах за тия детайли, ама няма значение, важното е, че си прекарал добре :)

Предишна

Назад към Извън Темата