Жените вече си продават девствеността ?!
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: :)
KEVIN-30 написа:Хайде пичове,кой при която сие правил сефтето да отива и си иска парите.Аз отивам при кака ЛИЛИ![]()
![]()
![]()
![]()
Това е добра идея, ако не пари може да ни пуснат гювеч в натура
Никой не мое ма връне на селу!
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
хах пичове, ако в статията пишеше, че с тези 10к евро ще си изплати Бимата, може би щеше да е най-яката мацка
а относно стърчока дето е увиснал с 10 бона, той просто се е усетил, че платената "любов" винаги излиза по евтина
а относно стърчока дето е увиснал с 10 бона, той просто се е усетил, че платената "любов" винаги излиза по евтина
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
А някой такъв женен дедо, как ще легне и осъмне татко, малиии е тогава става мазало.. 
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
_65536_kb_sec_ написа:и аз съм девствен няма ли богати жени
Сертификат имаш ли? Видиш ли момичето си е извадило

E34, E38
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
flame написа:ивчо3 написа:flame написа:Е.Димитров написа:Тоя дето е дал парите е е*баси и балъка,
В студенски град за тея пари ще разпори всички новопристигнали селски моми-1-во курснички поне за 2 години напред,и то само свенливите(дествени),по-отворените сами си падат
Въпрос на гледна точка колегаИма нещо нестандартно (разбирай перверзно за перверзниците) да си намериш девственица по интернет, пък медийния шум, пък ала-бала. Това е все едно да правиш секс у вас в коридора и в асансьора - и в двата случая възвратно-постъпателните движения и всички останали биологични функции са едни и същи - разликата е само в психологическата нагласа
Колега, ти май бъркаш секса с работата на бутален двигател с вътрешно горене. Но си напълно прав с психологическата нагласа. Правили са ми устни изпълнения на трамвайна спирка, като за благоприличие се прикривах с един чадър и усещането беше страхотно. Един път с гадже на задна прашка изкачих стълбите на блока до четвъртия етаж. После се подхванахме на леглото, но не беше толкова интересно.
Ашколсум, аферим, машала!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Забрави само да уточниш кой № трамвай си чакал и дали е бил делничен или празничен ден, а също и чадъра дали е бил автоматичен
Айде ся да не изпадаме в подробности. Мадамата я изпращах до тях и понеже живееше близо то трамвайната спирка на централна гара в "Банишора", реши ей така за довиждане да ми достави удоволствие.
ПП. Чадърът Беше автоматичен, от тези сгъваемите и имаше това предимство, че с него си правех вятър по време на сеанса, щото по едно време усетих прегряване.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
ивчо3 написа:Айде ся да не изпадаме в подробности. Мадамата я изпращах до тях и понеже живееше близо то трамвайната спирка на централна гара в "Банишора", реши ей така за довиждане да ми достави удоволствие.
ПП. Чадърът Беше автоматичен, от тези сгъваемите и имаше това предимство, че с него си правех вятър по време на сеанса, щото по едно време усетих прегряване.
Ивчо, аз се шегувах за тия детайли, ама няма значение, важното е, че си прекарал добре