КРАДЦИ в Илинден и Разсадника!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 10 Авг 2009, 4:28

В 3:00 го видях копеленцето как ми свети с фенер в колата,и бързо с брат ми след него,но се покри някъде.С черен суичър и тъмен панталон!!!
На Рамстор видях едни полицаи от 3-то и им казах какво става,евала че реагираха и за броени минути хванаха някъкъв на вардар с секира нож и отверка в него :shock: ама не беше същия :confused: Ако го бях пипнал.... :evil:
30минути преди това видях 3-ма да бягат из паркинга и се оказа че са някви лаинари които правят золуми,бяха разбутали всички кофи по улиците :help: Оказа се че са 3 момичета на по 14-15 години и ги хванаха в нашия вход,а как се израдвах че можеби е моя човек :twisted:

Евала на полицаите че не спят ами наистина си вършат работата доколкото могат :bowdown:
Извинявам се ако не ми се разбира и съм писъл объркано,но още съм превъзбуден.За първи път има полза от следобедния сън,а колко се ядосвах че немога да заспя.

П.С. Наглеждаите си колите,аз утре ще монтирам прожектор.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 10 Авг 2009, 7:13

а па тук у видин,се прибирам с бицикъла и 2 циганета :evil: :evil: към 1.30 обикалят из дворовете и тършуват-видеха ме и зеха да фърлят камъни :evil: :evil: по мен-ква полиция `ш ги гони тия малолети брикети :evil: :evil: :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Авг 2009, 9:13

Те заради такива съм си мислил, че ще е хубаво в подобен слъчай да имам един въздушен пищак с чашки или еърсофтче... убуу ще ги насоля такива копеленца, а ако сбърка да ми дойде ще го гостя с една екстенжън палка или винкелче... :twisted: :twisted: :twisted: като му нагъна манерката ще му държи влага дълго време.
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 10 Авг 2009, 10:32

Така ли в Разсадника :shock: ???Мама им мръсна.Те добре са ги хванали и в районното ще ядат бой,но си е друго да ги пипне някой пострадал. :evil:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

старши ентусиаст
Аватар

Re: ===

Мнение от (bubsa) » 10 Авг 2009, 11:03

MiSho_Spiralata написа:Така ли в Разсадника :shock: ???Мама им мръсна.Те добре са ги хванали и в районното ще ядат бой,но си е друго да ги пипне някой пострадал. :evil:

Те хванаха лапетата,първо тея 3-те и после 10 човека които вилнеят при Тина Киркова,от моя човек нищо :evil: ааа и оня с брадвата дето бродеше :shock:
Незнам сега какво да права след като веднъж ми е набелязъл колата тоя боклук.Мисля да сложа прожектор поне да е светло,а ако имам късмет да го пипна ще се види в чудо,преди сме хващали вече такива и си прекараха много добре!

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Авг 2009, 12:13

Вземи си некоя въздухарка и ги праскай от балкона,така ще разберат че на тоя паркинг стрелят и няма да ходят повече

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 10 Авг 2009, 12:48

Е.Димитров написа:Вземи си некоя въздухарка и ги праскай от балкона,така ще разберат че на тоя паркинг стрелят и няма да ходят повече

Истината е да си го хвана такъв,мани пушките,ще му се прииска да съм го гръмнал по-добре!
А иначе пуснах темата за да знаят колегите от раьона че пак са тръгнали дрогите да крадът :evil:
Всичко си беше мирно и тихо доста време,но явно пак са набрали смелост.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 10 Авг 2009, 15:48

и аз видях едни да тичат аз съм на стамболийски м/у предпоследната и последната спирка на десетката. майка им деба крадлива

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

===

Мнение от MiSho_Spiralata » 10 Авг 2009, 22:32

:shock: ЕЕЕ,колега с тва при Тина Киркова ме утрепа вече + 1 дебнещ :| Само казвам,че стрелям на месо.
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

Назад към Извън Темата