КРАДЦИ в Илинден и Разсадника!!!
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
В 3:00 го видях копеленцето как ми свети с фенер в колата,и бързо с брат ми след него,но се покри някъде.С черен суичър и тъмен панталон!!!
На Рамстор видях едни полицаи от 3-то и им казах какво става,евала че реагираха и за броени минути хванаха някъкъв на вардар с секира нож и отверка в него
ама не беше същия
Ако го бях пипнал....
30минути преди това видях 3-ма да бягат из паркинга и се оказа че са някви лаинари които правят золуми,бяха разбутали всички кофи по улиците
Оказа се че са 3 момичета на по 14-15 години и ги хванаха в нашия вход,а как се израдвах че можеби е моя човек
Евала на полицаите че не спят ами наистина си вършат работата доколкото могат
Извинявам се ако не ми се разбира и съм писъл объркано,но още съм превъзбуден.За първи път има полза от следобедния сън,а колко се ядосвах че немога да заспя.
П.С. Наглеждаите си колите,аз утре ще монтирам прожектор.
В 3:00 го видях копеленцето как ми свети с фенер в колата,и бързо с брат ми след него,но се покри някъде.С черен суичър и тъмен панталон!!!
На Рамстор видях едни полицаи от 3-то и им казах какво става,евала че реагираха и за броени минути хванаха някъкъв на вардар с секира нож и отверка в него
30минути преди това видях 3-ма да бягат из паркинга и се оказа че са някви лаинари които правят золуми,бяха разбутали всички кофи по улиците
Оказа се че са 3 момичета на по 14-15 години и ги хванаха в нашия вход,а как се израдвах че можеби е моя човек Евала на полицаите че не спят ами наистина си вършат работата доколкото могат
Извинявам се ако не ми се разбира и съм писъл объркано,но още съм превъзбуден.За първи път има полза от следобедния сън,а колко се ядосвах че немога да заспя.
П.С. Наглеждаите си колите,аз утре ще монтирам прожектор.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
а па тук у видин,се прибирам с бицикъла и 2 циганета
към 1.30 обикалят из дворовете и тършуват-видеха ме и зеха да фърлят камъни
по мен-ква полиция `ш ги гони тия малолети брикети

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Те заради такива съм си мислил, че ще е хубаво в подобен слъчай да имам един въздушен пищак с чашки или еърсофтче... убуу ще ги насоля такива копеленца, а ако сбърка да ми дойде ще го гостя с една екстенжън палка или винкелче...
като му нагъна манерката ще му държи влага дълго време.
Si non confectus, non reficiat.
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
===
Така ли в Разсадника
???Мама им мръсна.Те добре са ги хванали и в районното ще ядат бой,но си е друго да ги пипне някой пострадал. 
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Re: ===
MiSho_Spiralata написа:Така ли в Разсадника???Мама им мръсна.Те добре са ги хванали и в районното ще ядат бой,но си е друго да ги пипне някой пострадал.
Те хванаха лапетата,първо тея 3-те и после 10 човека които вилнеят при Тина Киркова,от моя човек нищо
Незнам сега какво да права след като веднъж ми е набелязъл колата тоя боклук.Мисля да сложа прожектор поне да е светло,а ако имам късмет да го пипна ще се види в чудо,преди сме хващали вече такива и си прекараха много добре!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Вземи си некоя въздухарка и ги праскай от балкона,така ще разберат че на тоя паркинг стрелят и няма да ходят повече
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Вземи си некоя въздухарка и ги праскай от балкона,така ще разберат че на тоя паркинг стрелят и няма да ходят повече
Истината е да си го хвана такъв,мани пушките,ще му се прииска да съм го гръмнал по-добре!
А иначе пуснах темата за да знаят колегите от раьона че пак са тръгнали дрогите да крадът
Всичко си беше мирно и тихо доста време,но явно пак са набрали смелост.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
и аз видях едни да тичат аз съм на стамболийски м/у предпоследната и последната спирка на десетката. майка им деба крадлива
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
===
9 мнения
• Страница 1 от 1