Евровизия 2005
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Евровизия 2005
Гърция с песента на Елена Папаризо от Антик спечели тазгодишния конкурс ЕВРОВИЗИЯ 2005!
Елена получи най-много точки от гласовете на зрителите от цяла Европа!Общия брой точки които получи е 230!България даде най-високия възможен брой точки 12 именно на Гърция!
Трябва да ви кажа че много се радвам, защото много харесвам и Елена и гръцката музика!А колкото до нашите педе***** от Каффе, които въобще не достигнаха финала - просто нетрябваше да гу пускаме да се качат на самолета за Украйна защото единственото което направиха е че ни изложиха достойно!Да се надяваме , че догодина ще се представим на ниво и ще грабним вниманието и симпатиите на Европа!
Честито на Гърция, честито и на вас колеги (имам в предвид тази които харесват Елена,Гърция и гръцката музика)!
Елена получи най-много точки от гласовете на зрителите от цяла Европа!Общия брой точки които получи е 230!България даде най-високия възможен брой точки 12 именно на Гърция!
Трябва да ви кажа че много се радвам, защото много харесвам и Елена и гръцката музика!А колкото до нашите педе***** от Каффе, които въобще не достигнаха финала - просто нетрябваше да гу пускаме да се качат на самолета за Украйна защото единственото което направиха е че ни изложиха достойно!Да се надяваме , че догодина ще се представим на ниво и ще грабним вниманието и симпатиите на Европа!
Честито на Гърция, честито и на вас колеги (имам в предвид тази които харесват Елена,Гърция и гръцката музика)!
::: vankata™ :::
- KAIL_77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:Ванка що тука бе бате .. Извън темата е мястото! Другият път да знаеш!
Turturelo, колега извинявай!Въобще не съм се замислил, пък и снощи я пуска по нощите тая тема, та може и да ми се е спало!Местете я в другия раздел, няма да ви се расърдя, я!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И аз отктовенно мисля, че КАФФЕ са педалчета. Просто са твърде лигави за моя вкус. ТА егати - има страхотни групи, а ти само се лигавят с тъпия си клип. Лорейн, ала-бала, да ми го *****. Ако е за българска музика си слушам Ахат и Suffer H. 

BMW only!
amd написа:И аз отктовенно мисля, че КАФФЕ са педалчета. Просто са твърде лигави за моя вкус. ТА егати - има страхотни групи, а ти само се лигавят с тъпия си клип. Лорейн, ала-бала, да ми го *****. Ако е за българска музика си слушам Ахат и Suffer H.
забелязвам , че се наблегна на по-агресивния стил... пример: Елена и Руслана -танцувай с вълците
А ние се лигавиме... Тая песен трябва да те карам да изтръпваш, а не да се сещаш за някакви саги

- vankata™
- младши ентусиаст
-
xterminat0r написа: И дори Слави Трифнов да беше отишъл пак нищо нямаше да спечелим...
Може и да си прав, ама поне щеше да се класира за финала пък и по-достойно щеше да ни представи!Колкото и на моменти да ме дразни Слави, в никакъв случай неможем да го сравняваме с тия въртиопашки КАФФЕ!
Честно да ви кажа, мен ме беше срам като ги гледах тия наще на 19.05!И публиката никаква реакция, а те стояха на сцената като препарирани!Това си беше едно безлично участие!България нищо не спечели (в пряк и преносен смисъл), а изгуби част от достойнството и доброто си име!Защото според мен, европейските зрители очакваха нещо друго от нас, нещо близо до нашия бит, култура и ценностна система.А ние се изсрахме (с извинение) на метеното.
Аз съм по емоционален човек, и се чувствам патриот по душа (може и смешно да ви звучи), милея за всичко българско и родно и направо откачам като се сетия за тия лиглювци, които сега ще почнат още повече да се надуват, че са звезди и прочие!А те са си пълни дришлювци!
Изкрено се надявам, че и КАФФЕ, и оня мазен руснак техния продуцент, и всички ония дето много ги лансираха и подкрепяха като Йорданка Христова и Васил Найденов са гледали това унизение, и спрат да говорят глупости.Надявам се, че догодина избора ще бъде обективен, ще имаме качествен участник и ще измием нааканото от КАФФЕ тази година!
Незнам дали сте забелязали, но всички държави с изключение на 2-3 в песните си бяха вкарали частици от народната си музика, от бита си, от навиците си, то се забеляза!Балканските страни като Харватия, Сърбия и Черна гора, Турция, Гърция, дори Македония се откроиха с типично балканското си звучене!Евала правя на Сърбите , Харватина и Туркинята, защото те си пяха на родните си езици!А ние?Ние представихме България с английска реч и постна, нестойностна балада, кавър на Стиви Уондър от 1985г. БРАВО!
Пък после се питаме защо не ни уважават, ми те хората гледат и си правят изводи!Нещата са комплексни и дори да ви се струва смешно, вадат си изводи за нас дори и чрез подобни представяния!
Нашата песен на Евровизия трябва да е на български език, с нашенски мотиви!Незнам как се чувствате колеги като чуете някоя радапска песен и кларинет, гайда или кавал от който звучи типична родопска мелодия, но аз настръхвам!Има някаква мощ, някаква енергия и това ме кара да се чувствам горд че съм българин!
Ще спра дотук, защото то и без това всичко свъриши за тази година,а се надявам догодина да сме на ниво!!!
И едно пожелани имам към вас колеги: Гордейте се че сте българи, и където и да сте не позволявайте да се гаврат с нас!
Сами знаете доста исторически факти, знаете и нашата история и никой няма право да се граври с нас!
П.С: Извинявам се, ако съм употребил нецензурни думи или съм бил прекалено краен и емоционален!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Горното мнение напълно изразява моите мисли, само, че по-дълго. Аз исках първо да ги напсувам, за да съм сигурен, че най-пълно съм се облекчил. Наистина това е Евровизия ВИЗИЯ! Самия конкурс според мен, изразява бита и културата на всяка една европейска нация! Каква е тая подигравка да пеят на английски език! Пълн буллшит според мен. Тва си е чиста дупедавщина. И тъкмо когато дойде моментът България да избликне и да докаже, че освен европейци сме най-вече българи, тия наистина се изсраха на метено. Егати български ли не знаят. А и можеха да са малко по-подвижни, и на живо, и в клипа си. Имат вид на депресирани тинейджъри. Аз да ви кажа никоя от групите за Евровизия не харесвам, слушам български рок и метал - Ахат, Щурците, Сигнал, Б.Т.Р и т.н., но въпроса е кой щеше да ни представи най-добре. И тук не става дума за това, кой ще стигне финал или кой ще спечели, а кой ще ни представи най-добре. Не е въпроса дали ние сме най-наперени, а дали изразяваме това, което сме, дали сме настроени по български. А КАФФЕ представиха само лоши заемки от другите европейски народи. Лигав английски.
BMW only!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Яд ме е малко за сърбите,но какво да се прави
Принципно там си има малко политика,както навсякъде впрочем ...
Яд ме е и за миналата година за Zeljko Joksimovic,песента му беше страхотна,клипа също ! Тях си ги режат открай време,които се интересуват от тази музика сигурно помнят времето когато отрязаха Brena по най-скапания начин
А тя беше над всички
vankata евала пич
Георги Пенчев

Принципно там си има малко политика,както навсякъде впрочем ...
Яд ме е и за миналата година за Zeljko Joksimovic,песента му беше страхотна,клипа също ! Тях си ги режат открай време,които се интересуват от тази музика сигурно помнят времето когато отрязаха Brena по най-скапания начин

vankata евала пич

Георги Пенчев
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Радвам се, че има хора като Penchev и amd, които подкрепят моето мнение и не са част от стадото!Благодаря ви момчета, надявам се и другите колеги да имат сходен начин на мислене и дори сходно мнение по въпроса!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
15 мнения
• Страница 1 от 1