Евровизия 2005

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Евровизия 2005

Мнение от vankata™ » 22 Май 2005, 0:52

Гърция с песента на Елена Папаризо от Антик спечели тазгодишния конкурс ЕВРОВИЗИЯ 2005!

Елена получи най-много точки от гласовете на зрителите от цяла Европа!Общия брой точки които получи е 230!България даде най-високия възможен брой точки 12 именно на Гърция!

Трябва да ви кажа че много се радвам, защото много харесвам и Елена и гръцката музика!А колкото до нашите педе***** от Каффе, които въобще не достигнаха финала - просто нетрябваше да гу пускаме да се качат на самолета за Украйна защото единственото което направиха е че ни изложиха достойно!Да се надяваме , че догодина ще се представим на ниво и ще грабним вниманието и симпатиите на Европа!

Честито на Гърция, честито и на вас колеги (имам в предвид тази които харесват Елена,Гърция и гръцката музика)!
::: vankata™ :::

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 22 Май 2005, 12:26

Според мен още от България беше предрешена съдбата на Кафе ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от KAIL_77 » 22 Май 2005, 13:16

КАФФЕ SUXXXX!!! :no:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Май 2005, 13:21

Ванка що тука бе бате .. Извън темата е мястото! Другият път да знаеш! :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 22 Май 2005, 14:18

Turturelo написа:Ванка що тука бе бате .. Извън темата е мястото! Другият път да знаеш! :winky:

Turturelo, колега извинявай!Въобще не съм се замислил, пък и снощи я пуска по нощите тая тема, та може и да ми се е спало!Местете я в другия раздел, няма да ви се расърдя, я!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 22 Май 2005, 16:13

И аз отктовенно мисля, че КАФФЕ са педалчета. Просто са твърде лигави за моя вкус. ТА егати - има страхотни групи, а ти само се лигавят с тъпия си клип. Лорейн, ала-бала, да ми го *****. Ако е за българска музика си слушам Ахат и Suffer H. :evil:
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Май 2005, 18:13

amd написа:И аз отктовенно мисля, че КАФФЕ са педалчета. Просто са твърде лигави за моя вкус. ТА егати - има страхотни групи, а ти само се лигавят с тъпия си клип. Лорейн, ала-бала, да ми го *****. Ако е за българска музика си слушам Ахат и Suffer H. :evil:

забелязвам , че се наблегна на по-агресивния стил... пример: Елена и Руслана -танцувай с вълците
А ние се лигавиме... Тая песен трябва да те карам да изтръпваш, а не да се сещаш за някакви саги ;) И дори Слави Трифнов да беше отишъл пак нищо нямаше да спечелим...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 22 Май 2005, 18:51

xterminat0r написа: И дори Слави Трифнов да беше отишъл пак нищо нямаше да спечелим...

Може и да си прав, ама поне щеше да се класира за финала пък и по-достойно щеше да ни представи!Колкото и на моменти да ме дразни Слави, в никакъв случай неможем да го сравняваме с тия въртиопашки КАФФЕ!

Честно да ви кажа, мен ме беше срам като ги гледах тия наще на 19.05!И публиката никаква реакция, а те стояха на сцената като препарирани!Това си беше едно безлично участие!България нищо не спечели (в пряк и преносен смисъл), а изгуби част от достойнството и доброто си име!Защото според мен, европейските зрители очакваха нещо друго от нас, нещо близо до нашия бит, култура и ценностна система.А ние се изсрахме (с извинение) на метеното.

Аз съм по емоционален човек, и се чувствам патриот по душа (може и смешно да ви звучи), милея за всичко българско и родно и направо откачам като се сетия за тия лиглювци, които сега ще почнат още повече да се надуват, че са звезди и прочие!А те са си пълни дришлювци!

Изкрено се надявам, че и КАФФЕ, и оня мазен руснак техния продуцент, и всички ония дето много ги лансираха и подкрепяха като Йорданка Христова и Васил Найденов са гледали това унизение, и спрат да говорят глупости.Надявам се, че догодина избора ще бъде обективен, ще имаме качествен участник и ще измием нааканото от КАФФЕ тази година!

Незнам дали сте забелязали, но всички държави с изключение на 2-3 в песните си бяха вкарали частици от народната си музика, от бита си, от навиците си, то се забеляза!Балканските страни като Харватия, Сърбия и Черна гора, Турция, Гърция, дори Македония се откроиха с типично балканското си звучене!Евала правя на Сърбите , Харватина и Туркинята, защото те си пяха на родните си езици!А ние?Ние представихме България с английска реч и постна, нестойностна балада, кавър на Стиви Уондър от 1985г. БРАВО!

Пък после се питаме защо не ни уважават, ми те хората гледат и си правят изводи!Нещата са комплексни и дори да ви се струва смешно, вадат си изводи за нас дори и чрез подобни представяния!

Нашата песен на Евровизия трябва да е на български език, с нашенски мотиви!Незнам как се чувствате колеги като чуете някоя радапска песен и кларинет, гайда или кавал от който звучи типична родопска мелодия, но аз настръхвам!Има някаква мощ, някаква енергия и това ме кара да се чувствам горд че съм българин!

Ще спра дотук, защото то и без това всичко свъриши за тази година,а се надявам догодина да сме на ниво!!!

И едно пожелани имам към вас колеги: Гордейте се че сте българи, и където и да сте не позволявайте да се гаврат с нас!

Сами знаете доста исторически факти, знаете и нашата история и никой няма право да се граври с нас!

П.С: Извинявам се, ако съм употребил нецензурни думи или съм бил прекалено краен и емоционален!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 22 Май 2005, 19:28

Горното мнение напълно изразява моите мисли, само, че по-дълго. Аз исках първо да ги напсувам, за да съм сигурен, че най-пълно съм се облекчил. Наистина това е Евровизия ВИЗИЯ! Самия конкурс според мен, изразява бита и културата на всяка една европейска нация! Каква е тая подигравка да пеят на английски език! Пълн буллшит според мен. Тва си е чиста дупедавщина. И тъкмо когато дойде моментът България да избликне и да докаже, че освен европейци сме най-вече българи, тия наистина се изсраха на метено. Егати български ли не знаят. А и можеха да са малко по-подвижни, и на живо, и в клипа си. Имат вид на депресирани тинейджъри. Аз да ви кажа никоя от групите за Евровизия не харесвам, слушам български рок и метал - Ахат, Щурците, Сигнал, Б.Т.Р и т.н., но въпроса е кой щеше да ни представи най-добре. И тук не става дума за това, кой ще стигне финал или кой ще спечели, а кой ще ни представи най-добре. Не е въпроса дали ние сме най-наперени, а дали изразяваме това, което сме, дали сме настроени по български. А КАФФЕ представиха само лоши заемки от другите европейски народи. Лигав английски.
BMW only!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 22 Май 2005, 21:44

Яд ме е малко за сърбите,но какво да се прави :(
Принципно там си има малко политика,както навсякъде впрочем ...
Яд ме е и за миналата година за Zeljko Joksimovic,песента му беше страхотна,клипа също ! Тях си ги режат открай време,които се интересуват от тази музика сигурно помнят времето когато отрязаха Brena по най-скапания начин :evil: А тя беше над всички :!: :!: :!:

vankata евала пич :yes:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 23 Май 2005, 8:27

Радвам се, че има хора като Penchev и amd, които подкрепят моето мнение и не са част от стадото!Благодаря ви момчета, надявам се и другите колеги да имат сходен начин на мислене и дори сходно мнение по въпроса!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Май 2005, 8:34

каффе - :no: :ranting: :banghead: :censored: :gay:

Много ме нервираха...

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 26 Май 2005, 18:33

ИБРЯМА ПРЕЗИДЕНТ :!: :!: :!:
ИБРЯМА ПРЕЗИДЕНТ :!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 30 Май 2005, 13:41

Както разбрах група Каффе са се изложили яко ,може ли на евровизиа да пеят кавър на Стиви Уондър .Нямам нищо против група Каффе ,много добри музиканти са, дори сме се засичали по студиата ,но да бяха направили кавър на някой Европейски музикант,това е ебати фалша

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Май 2005, 19:23

Каффе са си супер но просто това парче не е за Евровизия. :roll:
Изображение

Назад към Извън Темата