Тиксо тунинг

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Re: Тиксо тунинг

Мнение от 100imenov » 02 Окт 2009, 1:19

Направо си си далече :mhihi: Аз пък се чуда от къде да си намера такава хром ти искаш да я боядисваш и точно за т.синьо купе.Върти ми се в главата хром спрей,но никаква идея как ше стане.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 02 Окт 2009, 1:35

Yordanovv написа:Ами , малко съм далеч от България че да ги пусна за бартер . Иначе редовно гледам Ибея за лайсни ама се няма и по моргите не ми се занимава да ходя . И гледах пак в Ибея някво чудодейно тиксо точно за това ама 40£ искат :kuku: За това питам дали няма стане с ония на 3М примерно , щото гледам из Е46Fanatics лайсните на вратите , дръжката на задния капак облепят и даже някав твардеше че 5 години не му е мръднало тиксото от лайсните :mhihi:

Сега направих една бърза проверка на цените в Дару и се оказа, че тези лайстни никак не са евтини. Най-разумния вариант остава бартер. Без значение къде се намираш, наоколо винаги има BMW фенове. Най-добре пусни обява в местните форуми. Според мен това е по-добрия вариант, отколкото разни пернишки тунинги с тиксо, лепенки, карбоново фолио и т.н. Аз лично бих заложил на оригинални лайстни. Има едни черни където ги слагат с М-пакет - Glanzschwarz или Satinchrome, не помня вече как го водеха. Много ефектно стоят. Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 02 Окт 2009, 1:43

fen_na_bmw написа:Направо си си далече :mhihi: Аз пък се чуда от къде да си намера такава хром ти искаш да я боядисваш и точно за т.синьо купе.Върти ми се в главата хром спрей,но никаква идея как ше стане.

:mhihi: И без това сме тръгнали на тема тиксо с Ибея намерих CHROME STRIP TAPE по описание става за всичко , решетки , лайсни и тн . Струва 20+7£ за доставката . Ама съм малко скептичен към тия лепенки :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 02 Окт 2009, 5:22

това тиксо от егей е ташак. бартер; не знам дали някой фен в англия
ще се навие да ти даде черни за тоя скапан хром. иди на е46fanatics
и виж как става с боядисване; според мен това ти е най-евтиния и
лесен начин да си решиш проблема

с тиксото ще го омажеш при извивките, няма да ти станат перфектни
и ще си личи
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 02 Окт 2009, 8:07

що не пробваш с фолио, не е много скъпо, само гледай да не е най-обикновеното, аз лаптопа си го облепих целия с фолио и стана супер, само че в твоя случай ще трябва да е нещо с по-голяма дебелина и устойчиво на промените на времето

п.с. абе що часовника на форума е с един час назад
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Окт 2009, 13:19

Yordanovv написа:
liloff написа:Няква адска манящина ши стани ;)

В смисъл ?
В смисъл, че понеже си в UK, можеш да си намериш черни лайстни 2ра ръка от 10000 salvage yards, които са около всеки град. Ако няма черни, хващаш никелирани, шлайфаш ги, пръскаш с пластификатор основа и после отгоре какъвто цвят искаш, лакираш и стават по-добре от новите. Поне части за коли в Англия има нявсякъде. Абсолютна глупост е (лично за мен) да хванеш да мацаш толкова красива кола с изолирбанди, тиксота, фолиота и темподобни, вместо да инвестираш някой паунд и да вземеш истинската част, щом не ти харесват хромираните.
Извинявай, ако е малко грубо или крайно мнението ми, но не караме Daewoo таксита от 1992 година. А chav tuning boyracer dream не е нужно да се вижда на E46, но колата си е твоя и ти си преценяш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325 tds Touring
Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >

Мнение от Любо /ba1_hu1/ » 03 Окт 2009, 0:07

liloff написа:
Yordanovv написа:

В смисъл ?
В смисъл, че понеже си в UK, можеш да си намериш черни лайстни 2ра ръка от 10000 salvage yards, които са около всеки град. Ако няма черни, хващаш никелирани, шлайфаш ги, пръскаш с пластификатор основа и после отгоре какъвто цвят искаш, лакираш и стават по-добре от новите. Поне части за коли в Англия има нявсякъде. Абсолютна глупост е (лично за мен) да хванеш да мацаш толкова красива кола с изолирбанди, тиксота, фолиота и темподобни, вместо да инвестираш някой паунд и да вземеш истинската част, щом не ти харесват хромираните.
Извинявай, ако е малко грубо или крайно мнението ми, но не караме Daewoo таксита от 1992 година. А chav tuning boyracer dream не е нужно да се вижда на E46, но колата си е твоя и ти си преценяш.

Май основния проблем, е че момчето няма много време за да се занимава с боядисване...ианеч варианта е добър... Имаш ЛС Yordanovv

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 03 Окт 2009, 1:45

мале умирам за хромирани лайсни а ти искаш да ги махаш тц тц тц ни ги махай хрома придава на една кола стил, изисканост ,лукс най вече
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 03 Окт 2009, 2:14

Next написа:мале умирам за хромирани лайсни а ти искаш да ги махаш тц тц тц ни ги махай хрома придава на една кола стил, изисканост ,лукс най вече

тва май само в България придава стил :mhihi:
Аз мойте се кума 3 години да ги боядисам,
не ми харесва такова лъскаво.

но просто мисля, че си е до лично мнение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 09 Е64

Мнение от Yordanovv » 03 Окт 2009, 20:58

liloff написа:
Yordanovv написа:

В смисъл ?

Признавам , след това мнение се отказах от всякакви тикса по колата . :bchug: Ако не намеря оригинални черни ще ги пръскам . Да използвам темата - Как се свалят ? :conf:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stoyan7777 » 04 Окт 2009, 2:21

аз не бих ти препоръчал да ги сваляш, щом ти е за първи път!
За втори път ти казвам иди в е46фанатикс, има видео, а също и
подробно обяснение със снимки как става цялото боядисване.
Ако го следваш, ще си го направиш много добре и чисто
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата