Тиксо тунинг
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Тиксо тунинг
Направо си си далече
Аз пък се чуда от къде да си намера такава хром ти искаш да я боядисваш и точно за т.синьо купе.Върти ми се в главата хром спрей,но никаква идея как ше стане.

Yordanovv написа:Ами , малко съм далеч от България че да ги пусна за бартер . Иначе редовно гледам Ибея за лайсни ама се няма и по моргите не ми се занимава да ходя . И гледах пак в Ибея някво чудодейно тиксо точно за това ама 40£ искатЗа това питам дали няма стане с ония на 3М примерно , щото гледам из Е46Fanatics лайсните на вратите , дръжката на задния капак облепят и даже някав твардеше че 5 години не му е мръднало тиксото от лайсните
![]()
Сега направих една бърза проверка на цените в Дару и се оказа, че тези лайстни никак не са евтини. Най-разумния вариант остава бартер. Без значение къде се намираш, наоколо винаги има BMW фенове. Най-добре пусни обява в местните форуми. Според мен това е по-добрия вариант, отколкото разни пернишки тунинги с тиксо, лепенки, карбоново фолио и т.н. Аз лично бих заложил на оригинални лайстни. Има едни черни където ги слагат с М-пакет - Glanzschwarz или Satinchrome, не помня вече как го водеха. Много ефектно стоят. Успех!
fen_na_bmw написа:Направо си си далечеАз пък се чуда от къде да си намера такава хром ти искаш да я боядисваш и точно за т.синьо купе.Върти ми се в главата хром спрей,но никаква идея как ше стане.

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
това тиксо от егей е ташак. бартер; не знам дали някой фен в англия
ще се навие да ти даде черни за тоя скапан хром. иди на е46fanatics
и виж как става с боядисване; според мен това ти е най-евтиния и
лесен начин да си решиш проблема
с тиксото ще го омажеш при извивките, няма да ти станат перфектни
и ще си личи
ще се навие да ти даде черни за тоя скапан хром. иди на е46fanatics
и виж как става с боядисване; според мен това ти е най-евтиния и
лесен начин да си решиш проблема
с тиксото ще го омажеш при извивките, няма да ти станат перфектни
и ще си личи

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
що не пробваш с фолио, не е много скъпо, само гледай да не е най-обикновеното, аз лаптопа си го облепих целия с фолио и стана супер, само че в твоя случай ще трябва да е нещо с по-голяма дебелина и устойчиво на промените на времето
п.с. абе що часовника на форума е с един час назад
п.с. абе що часовника на форума е с един час назад

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
В смисъл, че понеже си в UK, можеш да си намериш черни лайстни 2ра ръка от 10000 salvage yards, които са около всеки град. Ако няма черни, хващаш никелирани, шлайфаш ги, пръскаш с пластификатор основа и после отгоре какъвто цвят искаш, лакираш и стават по-добре от новите. Поне части за коли в Англия има нявсякъде. Абсолютна глупост е (лично за мен) да хванеш да мацаш толкова красива кола с изолирбанди, тиксота, фолиота и темподобни, вместо да инвестираш някой паунд и да вземеш истинската част, щом не ти харесват хромираните.Yordanovv написа:liloff написа:Няква адска манящина ши стани
В смисъл ?
Извинявай, ако е малко грубо или крайно мнението ми, но не караме Daewoo таксита от 1992 година. А chav tuning boyracer dream не е нужно да се вижда на E46, но колата си е твоя и ти си преценяш.
- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
liloff написа:В смисъл, че понеже си в UK, можеш да си намериш черни лайстни 2ра ръка от 10000 salvage yards, които са около всеки град. Ако няма черни, хващаш никелирани, шлайфаш ги, пръскаш с пластификатор основа и после отгоре какъвто цвят искаш, лакираш и стават по-добре от новите. Поне части за коли в Англия има нявсякъде. Абсолютна глупост е (лично за мен) да хванеш да мацаш толкова красива кола с изолирбанди, тиксота, фолиота и темподобни, вместо да инвестираш някой паунд и да вземеш истинската част, щом не ти харесват хромираните.Yordanovv написа:liloff написа:Няква адска манящина ши стани
В смисъл ?
Извинявай, ако е малко грубо или крайно мнението ми, но не караме Daewoo таксита от 1992 година. А chav tuning boyracer dream не е нужно да се вижда на E46, но колата си е твоя и ти си преценяш.
Май основния проблем, е че момчето няма много време за да се занимава с боядисване...ианеч варианта е добър... Имаш ЛС Yordanovv
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
мале умирам за хромирани лайсни а ти искаш да ги махаш тц тц тц ни ги махай хрома придава на една кола стил, изисканост ,лукс най вече
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Next написа:мале умирам за хромирани лайсни а ти искаш да ги махаш тц тц тц ни ги махай хрома придава на една кола стил, изисканост ,лукс най вече
тва май само в България придава стил

Аз мойте се кума 3 години да ги боядисам,
не ми харесва такова лъскаво.
но просто мисля, че си е до лично мнение

liloff написа:В смисъл, че понеже си в UK, можеш да си намериш черни лайстни 2ра ръка от 10000 salvage yards, които са около всеки град. Ако няма черни, хващаш никелирани, шлайфаш ги, пръскаш с пластификатор основа и после отгоре какъвто цвят искаш, лакираш и стават по-добре от новите. Поне части за коли в Англия има нявсякъде. Абсолютна глупост е (лично за мен) да хванеш да мацаш толкова красива кола с изолирбанди, тиксота, фолиота и темподобни, вместо да инвестираш някой паунд и да вземеш истинската част, щом не ти харесват хромираните.Yordanovv написа:liloff написа:Няква адска манящина ши стани
В смисъл ?
Признавам , след това мнение се отказах от всякакви тикса по колата .

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
аз не бих ти препоръчал да ги сваляш, щом ти е за първи път!
За втори път ти казвам иди в е46фанатикс, има видео, а също и
подробно обяснение със снимки как става цялото боядисване.
Ако го следваш, ще си го направиш много добре и чисто
За втори път ти казвам иди в е46фанатикс, има видео, а също и
подробно обяснение със снимки как става цялото боядисване.
Ако го следваш, ще си го направиш много добре и чисто

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2