Маршрут до Белоградчик-(БЕЗ Дупки)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Маршрут до Белоградчик-(БЕЗ Дупки)

Мнение от isaev3 » 10 Окт 2009, 17:21

Колеги препоръчаите ми Маршрут до Белоградчик по възможност по Добър път с минимум Дупки?!!
От къде да мина-Тръгвам от София??? Тоест до Монтана от къде е по-добре да мина по Е79 или път 81 през Костинброд и Берковица ??? :)
Благодаря Предварително!!! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Re: Маршрут до Белоградчик-(БЕЗ Дупки)

Мнение от ITK » 10 Окт 2009, 17:43

Карай магистралата и после през Враца - Монтана, не се занимавай с Берковица, т.е. Петрохан....наблюденията са ми от август месец, тогава ходих в Белоградчик, не ми се вярва дупките да са се запушили сами :mhihi:
F**k them all!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isaev3 » 10 Окт 2009, 17:47

ITK написа:Карай магистралата и после през Враца - Монтана, не се занимавай с Берковица, т.е. Петрохан....наблюденията са ми от август месец, тогава ходих в Белоградчик, не ми се вярва дупките да са се запушили сами :mhihi:

Аз точно за Петрохан си мислех дали пътя е добър?? Но щом казваш че е Зле най-добре ще е да си мина по Царският път!!!
А ето един туристически сайт какви възможности дава (Сега го намерих като инфо)

Белоградчик се намира на 170 км северозападно от София по шосе Е-79. С автомобилен транспорт пътувнето от София до Белоградчик може да се осъществи по три маршута:

1. София - магистрала "Хемус"- проход Витиния - Враца - Монтана - Белоградчик (215 км)
2. София - Проход Петрохан - Монтана - Белоградчик (185 км)
3. София - проход Петрохан - с. Долни Лом - Белоградчик (167 км)

С лек автомобил пътуването е около 3 часа, с автобус (две линии всеки ден) - около 4 часа. С влак се пътува до гара Орешец (на 11 км от Белоградчик). Осигурена е редовна автобусна връзка с града за всеки влак.

крив кюнец
Аватар

Мнение от крив кюнец » 10 Окт 2009, 17:50

До Монтана препоръчвам по Е79. Единственият лош участък по маршрута е между двете табели на входа и изхода във Враца (дупки няма но неравности много). Има няколко моста,по които има дупки и там трябва повече внимание. Има и образували се канали от тежкотоварните автомобили, но общо взето бива.От Монтана към Видин по Е79 също е нов асвалта, но незнам до къде са го ремонтирали.

П.С. През село Долни Лом недей минава, освем че е доста неравен има и доста стеснени участъци, мостчета със/без предимство, остри завой... скоростта е доста по-ниска и времето до там се увеличава.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M40 1.8 metan

Мнение от buny_boy11 » 10 Окт 2009, 19:49

По вьздух :lol:
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 10 Окт 2009, 21:36

buny_boy11 написа:По вьздух :lol:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 11 Окт 2009, 0:16

Като влезеш във Враца ще видиш кво офроуд трасе сме.
Щом искаш маршрут без дупки не минаваи през Петрохан а мини през Витиня както ти казват колегите.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Назад към Извън Темата