Маршрут до Белоградчик-(БЕЗ Дупки)
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Маршрут до Белоградчик-(БЕЗ Дупки)
Колеги препоръчаите ми Маршрут до Белоградчик по възможност по Добър път с минимум Дупки?!!
От къде да мина-Тръгвам от София??? Тоест до Монтана от къде е по-добре да мина по Е79 или път 81 през Костинброд и Берковица ???
Благодаря Предварително!!!
От къде да мина-Тръгвам от София??? Тоест до Монтана от къде е по-добре да мина по Е79 или път 81 през Костинброд и Берковица ???

Благодаря Предварително!!!

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Re: Маршрут до Белоградчик-(БЕЗ Дупки)
Карай магистралата и после през Враца - Монтана, не се занимавай с Берковица, т.е. Петрохан....наблюденията са ми от август месец, тогава ходих в Белоградчик, не ми се вярва дупките да са се запушили сами 

F**k them all!
ITK написа:Карай магистралата и после през Враца - Монтана, не се занимавай с Берковица, т.е. Петрохан....наблюденията са ми от август месец, тогава ходих в Белоградчик, не ми се вярва дупките да са се запушили сами
Аз точно за Петрохан си мислех дали пътя е добър?? Но щом казваш че е Зле най-добре ще е да си мина по Царският път!!!
А ето един туристически сайт какви възможности дава (Сега го намерих като инфо)
Белоградчик се намира на 170 км северозападно от София по шосе Е-79. С автомобилен транспорт пътувнето от София до Белоградчик може да се осъществи по три маршута:
1. София - магистрала "Хемус"- проход Витиния - Враца - Монтана - Белоградчик (215 км)
2. София - Проход Петрохан - Монтана - Белоградчик (185 км)
3. София - проход Петрохан - с. Долни Лом - Белоградчик (167 км)
С лек автомобил пътуването е около 3 часа, с автобус (две линии всеки ден) - около 4 часа. С влак се пътува до гара Орешец (на 11 км от Белоградчик). Осигурена е редовна автобусна връзка с града за всеки влак.
- крив кюнец
-
До Монтана препоръчвам по Е79. Единственият лош участък по маршрута е между двете табели на входа и изхода във Враца (дупки няма но неравности много). Има няколко моста,по които има дупки и там трябва повече внимание. Има и образували се канали от тежкотоварните автомобили, но общо взето бива.От Монтана към Видин по Е79 също е нов асвалта, но незнам до къде са го ремонтирали.
П.С. През село Долни Лом недей минава, освем че е доста неравен има и доста стеснени участъци, мостчета със/без предимство, остри завой... скоростта е доста по-ниска и времето до там се увеличава.
П.С. През село Долни Лом недей минава, освем че е доста неравен има и доста стеснени участъци, мостчета със/без предимство, остри завой... скоростта е доста по-ниска и времето до там се увеличава.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
buny_boy11 написа:По вьздух

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Като влезеш във Враца ще видиш кво офроуд трасе сме.
Щом искаш маршрут без дупки не минаваи през Петрохан а мини през Витиня както ти казват колегите.
Щом искаш маршрут без дупки не минаваи през Петрохан а мини през Витиня както ти казват колегите.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
7 мнения
• Страница 1 от 1