Г-н Министър...Къде са винетките ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-43Б-18,318i

Г-н Министър...Къде са винетките ?

Мнение от emes691 » 05 Яну 2010, 13:54

Добре,всеки е наясно,трябва винетка.Когато искаш да си платиш навреме,бързо и коректно,трябва цял ден да изгубиш по опашки.Е...и държавата,да не може да прибере парите на хората за раз бройки...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Г-н Министър...Къде са винетките ?

Мнение от M2PR » 05 Яну 2010, 14:10

Винетка можеш да си купиш до края на месеца, ако не ти трябва спешно такава и още си със старата годишна (за справка - в ДВ, ъпдейта :mhihi: излезе през Ноември ; в тоя ред на мисли си я имам принтната в колата, защото ушевите се заяждат с неосведомените и неразбралите :lol: ).
Иначе доста хора не знаят, че винетките са валидни дотогава и е юруш, така че - споко, има време ;) :bchug: пък и какво се възмущаваш, то тук винаги всичко е бавно, хаотично и безполезно - просто системата си ни е такава :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2010, 14:14

жИна му ги печата сега.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 05 Яну 2010, 14:15

А ако нямам винетка от миналата година, какво правя?

Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 05 Яну 2010, 14:18

Mind_Control написа:Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!

И междувременно да хвърля на боб, та да се увери, че няма полицаичовци по трасето, дето дебнат... плячка... ае моля ти се ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Яну 2010, 14:20

старите годишни винетки валидни до 31-ви януари... що не си купите по една такава,че догодина да не питате пак същото :?:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mind_Control » 05 Яну 2010, 14:21

M2PR написа:
Mind_Control написа:Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!

И междувременно да хвърля на боб, та да се увери, че няма полицаичовци по трасето, дето дебнат... плячка... ае моля ти се ;)

А ако нямам винетка за миналата година, какво правиме? Много им се плашите на тия полицаи! Веднъж един седя и ме гледа като насран след като си дръпнах документите от ръцете му и си заминах, защото ме бяха спрели с очевидната цел да се заяждат.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 05 Яну 2010, 14:22

Mind_Control написа:
M2PR написа:

А ако нямам винетка за миналата година, какво правиме? Много им се плашите на тия полицаи! Веднъж един седя и ме гледа като насран след като си дръпнах документите от ръцете му и си заминах, защото ме бяха спрели с очевидната цел да се заяждат.

Ма купи си седмична ве, да не е дошъл края на света.
А това пък колко си велик ме вълнува слабо ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 05 Яну 2010, 14:24

И аз чух по новините като казаха, че януари месец няма да се глобяват водочи без винетка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mind_Control » 05 Яну 2010, 14:25

M2PR написа:
Mind_Control написа:
M2PR написа:

Ма купи си седмична ве, да не е дошъл края на света.
А това пък колко си велик ме вълнува слабо ;)

За миналата година ли да си купя седмична, извинявай, така да те запитам?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 05 Яну 2010, 14:32

Mind_Control написа:За миналата година ли да си купя седмична, извинявай, така да те запитам?

Понеже няма издадени за тази ли ве, мой човек... :roll: :mhihi:
Та ако искаш си нарисувай една за 2006та.... да е по-идейно ;-)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-43Б-18,318i

Мнение от emes691 » 05 Яну 2010, 14:45

RSxRacer написа:старите годишни винетки валидни до 31-ви януари... що не си купите по една такава,че догодина да не питате пак същото :?:

Знам,аз имам до края на януари,но ако излезеш и се върнеш след месец и ги няма на ГКППто,какво тогава??? Спираш в първия град,ами до него ще стискаш със зъби,щото спрат ли те тогава,прожка няма...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mind_Control » 05 Яну 2010, 15:47

M2PR написа:
Mind_Control написа:За миналата година ли да си купя седмична, извинявай, така да те запитам?

Понеже няма издадени за тази ли ве, мой човек... :roll: :mhihi:
Та ако искаш си нарисувай една за 2006та.... да е по-идейно ;-)

Единственото място където се продават винетки в момента е Агенция пътища в София. Я си представи, че си от Пловдив и ми кажи как ще стигнеш до Варна?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 535 » 05 Яну 2010, 15:58

emes691 написа:
RSxRacer написа:старите годишни винетки валидни до 31-ви януари... що не си купите по една такава,че догодина да не питате пак същото :?:

Знам,аз имам до края на януари,но ако излезеш и се върнеш след месец и ги няма на ГКППто,какво тогава??? Спираш в първия град,ами до него ще стискаш със зъби,щото спрат ли те тогава,прожка няма...

да ти кажа имам спомен че като влизаш си купуваш ако нямаш ...няма няма, няма следващ град :) седиш докато не се сдобиеш със :)))

Назад към Извън Темата