Г-н Министър...Къде са винетките ?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Г-н Министър...Къде са винетките ?
Добре,всеки е наясно,трябва винетка.Когато искаш да си платиш навреме,бързо и коректно,трябва цял ден да изгубиш по опашки.Е...и държавата,да не може да прибере парите на хората за раз бройки...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Г-н Министър...Къде са винетките ?
Винетка можеш да си купиш до края на месеца, ако не ти трябва спешно такава и още си със старата годишна (за справка - в ДВ, ъпдейта
излезе през Ноември ; в тоя ред на мисли си я имам принтната в колата, защото ушевите се заяждат с неосведомените и неразбралите
).
Иначе доста хора не знаят, че винетките са валидни дотогава и е юруш, така че - споко, има време
пък и какво се възмущаваш, то тук винаги всичко е бавно, хаотично и безполезно - просто системата си ни е такава 

Иначе доста хора не знаят, че винетките са валидни дотогава и е юруш, така че - споко, има време

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
А ако нямам винетка от миналата година, какво правя?
Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!
Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Mind_Control написа:Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!
И междувременно да хвърля на боб, та да се увери, че няма полицаичовци по трасето, дето дебнат... плячка... ае моля ти се

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
старите годишни винетки валидни до 31-ви януари... що не си купите по една такава,че догодина да не питате пак същото 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
M2PR написа:Mind_Control написа:Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!
И междувременно да хвърля на боб, та да се увери, че няма полицаичовци по трасето, дето дебнат... плячка... ае моля ти се
А ако нямам винетка за миналата година, какво правиме? Много им се плашите на тия полицаи! Веднъж един седя и ме гледа като насран след като си дръпнах документите от ръцете му и си заминах, защото ме бяха спрели с очевидната цел да се заяждат.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Mind_Control написа:M2PR написа:Mind_Control написа:Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!
А ако нямам винетка за миналата година, какво правиме? Много им се плашите на тия полицаи! Веднъж един седя и ме гледа като насран след като си дръпнах документите от ръцете му и си заминах, защото ме бяха спрели с очевидната цел да се заяждат.
Ма купи си седмична ве, да не е дошъл края на света.
А това пък колко си велик ме вълнува слабо

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
И аз чух по новините като казаха, че януари месец няма да се глобяват водочи без винетка!
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
M2PR написа:Mind_Control написа:M2PR написа:Mind_Control написа:Принципно януари всеки може да пътува без винетка по пътищата, дори да няма за миналата година!
Ма купи си седмична ве, да не е дошъл края на света.
А това пък колко си велик ме вълнува слабо
За миналата година ли да си купя седмична, извинявай, така да те запитам?
- M2PR
- старши ентусиаст
-
Mind_Control написа:За миналата година ли да си купя седмична, извинявай, така да те запитам?
Понеже няма издадени за тази ли ве, мой човек...

Та ако искаш си нарисувай една за 2006та.... да е по-идейно ;-)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
RSxRacer написа:старите годишни винетки валидни до 31-ви януари... що не си купите по една такава,че догодина да не питате пак същото
Знам,аз имам до края на януари,но ако излезеш и се върнеш след месец и ги няма на ГКППто,какво тогава??? Спираш в първия град,ами до него ще стискаш със зъби,щото спрат ли те тогава,прожка няма...
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
M2PR написа:Mind_Control написа:За миналата година ли да си купя седмична, извинявай, така да те запитам?
Понеже няма издадени за тази ли ве, мой човек...![]()
![]()
Та ако искаш си нарисувай една за 2006та.... да е по-идейно ;-)
Единственото място където се продават винетки в момента е Агенция пътища в София. Я си представи, че си от Пловдив и ми кажи как ще стигнеш до Варна?
emes691 написа:RSxRacer написа:старите годишни винетки валидни до 31-ви януари... що не си купите по една такава,че догодина да не питате пак същото
Знам,аз имам до края на януари,но ако излезеш и се върнеш след месец и ги няма на ГКППто,какво тогава??? Спираш в първия град,ами до него ще стискаш със зъби,щото спрат ли те тогава,прожка няма...
да ти кажа имам спомен че като влизаш си купуваш ако нямаш ...няма няма, няма следващ град

14 мнения
• Страница 1 от 1