ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Модератор: Общи модератори
Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента
Пада си той да лови трипер, па ако ще и в сифона на кенефа ще си го мушка, стига да хване некой екзотичен бацил от там
SKISA написа:ferdy написа:За ходенето по западна Европа ли?
за всичко написано над "ако не друго ,бойко..."
аз не бих го свалял президентина. щото ако го сваля ше треа а го ева! а па ше земе да роди и ше станат повече ,а тва не ми е нещо по вкуса!
Как па не съм разбрала нашите, като ходеха на екскурзии по западна Европа, да са взимали със себе си и придружител от ДС да ги пази? Пускаха ги безпроблемно всяка година, стига аз да остана в страната и това ти говоря години наред.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
ferdy написа:SKISA написа:ferdy написа:За ходенето по западна Европа ли?
аз не бих го свалял президентина. щото ако го сваля ше треа а го ева! а па ше земе да роди и ше станат повече ,а тва не ми е нещо по вкуса!
Как па не съм разбрала нашите, като ходеха на екскурзии по западна Европа, да са взимали със себе си и придружител от ДС да ги пази? Пускаха ги безпроблемно всяка година, стига аз да остана в страната и това ти говоря години наред.
Колега, фамилията ти да не е Младенов, а баща ти да се казва Петър???

Чудя се на хилядите будали дет са бягали през граница, ма не са знаели номера с детето

Включително и вуйчо ми, ша преплува Дунава, че даже и ще го 'пушкат' , ми не си отиде в ДС, да им каже, че оставя детето си....и чиста работа. То на 10 км от границата не можеше да идеш без ДС да знае..

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
10 страници го сваляте президента, ама що не предложите кой да заеме мястото му?

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ми то и аз да го взема няма да има разлика
7г. се кри като мишле, мислиш ли че аз няма да изкарам няколко месеца 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
ferdy написа:SKISA написа:ferdy написа:За ходенето по западна Европа ли?
Попринцип неискам ,а и не би трябвало да коментирам за период през който съм живял има няма месец, но и наще не са имали особени затруднения с пътуването в чужбина. Майка ми даже има снимки от Бразилия от преди 89г и на тях със сигурност няма пазач от ДС.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
ditko1 написа:ми то и аз да го взема няма да има разлика7г. се кри като мишле, мислиш ли че аз няма да изкарам няколко месеца
Ще се купуват служебни м-ки.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Toneloker написа:ditko1 написа:ми то и аз да го взема няма да има разлика7г. се кри като мишле, мислиш ли че аз няма да изкарам няколко месеца
Ще се купуват служебни м-ки.
Отвори голяма тема

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
от писалите май явно аз съм изкарал най-много стаж в соца. та да споделя за братята на първанката.
та да споделя!
майка ми е от погранично село-отивам с баща ми и тя-мене ме пускат ,щото съм и син ,тя влиза,щото има паспорт с рожденно място,баща ми не влиза,щото няма граничен лист,който се издава от милицията по местоживеене,т.е. в софия! остана на караулката-нас ни взеха с друга кола на 7км.
ходиха няколко пъти в чужбина-говорим западни страни-единия път само майка ми пуснаха на турция-баща ми не,нищо ,че аз оставах залог! втория път в гърция и двамата-аз тука залог. в рейса е имало със сигурност човек от ДС,който е внимавал некой да не кривне! имах такъв шеф през демокрацията вече,който е бил ченгето в екскурзии ,само че като по-хитър зел ,че той драснал при едно ходене в щатите и артисал там и се върна 93та! честито! лично ми е разказвал кво е трябвало да прави!
така че айде да не забравяме или ако не знаеме да не говориме за тия неща!
та да споделя!
майка ми е от погранично село-отивам с баща ми и тя-мене ме пускат ,щото съм и син ,тя влиза,щото има паспорт с рожденно място,баща ми не влиза,щото няма граничен лист,който се издава от милицията по местоживеене,т.е. в софия! остана на караулката-нас ни взеха с друга кола на 7км.
ходиха няколко пъти в чужбина-говорим западни страни-единия път само майка ми пуснаха на турция-баща ми не,нищо ,че аз оставах залог! втория път в гърция и двамата-аз тука залог. в рейса е имало със сигурност човек от ДС,който е внимавал некой да не кривне! имах такъв шеф през демокрацията вече,който е бил ченгето в екскурзии ,само че като по-хитър зел ,че той драснал при едно ходене в щатите и артисал там и се върна 93та! честито! лично ми е разказвал кво е трябвало да прави!
така че айде да не забравяме или ако не знаеме да не говориме за тия неща!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
kokobm написа:ferdy написа:SKISA написа:ferdy написа:За ходенето по западна Европа ли?
Колега, фамилията ти да не е Младенов, а баща ти да се казва Петър???![]()
Чудя се на хилядите будали дет са бягали през граница, ма не са знаели номера с детето![]()
Включително и вуйчо ми, ша преплува Дунава, че даже и ще го 'пушкат' , ми не си отиде в ДС, да им каже, че оставя детето си....и чиста работа. То на 10 км от границата не можеше да идеш без ДС да знае..
Еееее как ме разконспирира, тцтцтц, направо си медиум.

Бе да вярва, който си иска, нашите ходеха всяко лято с един боен москвич по един месец из Европа и из снимките им под Айфеловата кула, около тая в Пиза, у центърО на Флоренция, Монте Карло, Рим, Берлин и т.н. не се виждат агенти.

И кой твърди, че ДС не са знаели? Ако са искали - са научили.
Хаха Ски, и баща ми като ходеше на гости при баба ми си вадеше граничен лист.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мрав,ти твърдиш ,че не е имало ДСта по екскурзиите ли!? или ,че ваще не са били от 1% способни да идат до париж!?!? пиле ,стегни се малко! мноо ни е къса паметта! не знам ваште кви са били ,ма първанките не пускаха обикновените хора да ходат по лошите капиталистически страни,щото моеше да видат ,че там е сичко кореком и да земат да артисат! те в унгария едвам пускаха ,та във франция!! аз одих у ГДРто чак като се роди брат ми да седи заложник!
и да ти кажа ли колко убити има за 5г ,когато можех да знам м/у 84та и 89та!?! на границата разтреляни....!? 86 човека!!!
и да ти кажа ли колко убити има за 5г ,когато можех да знам м/у 84та и 89та!?! на границата разтреляни....!? 86 човека!!!
Пиле, както знаеш, аз съм от работническо семейство, както се казваше навремето: майка ми е начална учителка, баща ми е шофьор, останалите, които ходиха с тях са съответно: детска учителка, двама шофьори от ДАП-ове, една работничка в завод Електроника, останалите не ги помня какви са били. Съвсем обикновени хора, средностатистически.
Не ме карай утре да ти нося снимки, за да видиш модата от 80-те и да се убедиш.
Не ме карай утре да ти нося снимки, за да видиш модата от 80-те и да се убедиш.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
По-горе се спомена за БМВта и комунисти - съжалявам , че не мога да копирам снимка от Позитано 20 - 15 коли отпред 8 БМВта , сещайте с какви - чакайте да ви помогна - Х6 50и , Алпина Б6 , Е65 , Е60 , Е60 , Е90 , Е90 , Е38 - това преди година ... бях принуден 2 месеца да ги гледам всеки ден - айде сега кажете , че комунист и БМВ не вървят - как бе , то нали БМВ мутренска кола , как няма да прилича на създателите на групировките

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хора ,много грозни истории има с опитите -успешни и неуспешни за бягство към загнилия Запад...Тези които не помнят,шото са прекалено малки или си гледат само от тяхната малка камбанариика не им прави чест... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"