ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ЗА или ПРОТИВ

Анкетата свършва на 09 Апр 2010, 20:17

ЗА
130
53%
ПРОТИВ
86
35%
НЯМА МНЕНИЕ
29
12%

Общо гласове : 245

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Re: ЗА или ПРОТИВ свалянето на президента

Мнение от dimithur » 18 Мар 2010, 10:59

Пада си той да лови трипер, па ако ще и в сифона на кенефа ще си го мушка, стига да хване некой екзотичен бацил от там
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 18 Мар 2010, 14:38

SKISA написа:
ferdy написа:За ходенето по западна Европа ли?

за всичко написано над "ако не друго ,бойко..."
аз не бих го свалял президентина. щото ако го сваля ше треа а го ева! а па ше земе да роди и ше станат повече ,а тва не ми е нещо по вкуса!

Как па не съм разбрала нашите, като ходеха на екскурзии по западна Европа, да са взимали със себе си и придружител от ДС да ги пази? Пускаха ги безпроблемно всяка година, стига аз да остана в страната и това ти говоря години наред.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 18 Мар 2010, 14:58

ferdy написа:
SKISA написа:

аз не бих го свалял президентина. щото ако го сваля ше треа а го ева! а па ше земе да роди и ше станат повече ,а тва не ми е нещо по вкуса!

Как па не съм разбрала нашите, като ходеха на екскурзии по западна Европа, да са взимали със себе си и придружител от ДС да ги пази? Пускаха ги безпроблемно всяка година, стига аз да остана в страната и това ти говоря години наред.

Колега, фамилията ти да не е Младенов, а баща ти да се казва Петър??? :mhihi:
Чудя се на хилядите будали дет са бягали през граница, ма не са знаели номера с детето :mhihi:
Включително и вуйчо ми, ша преплува Дунава, че даже и ще го 'пушкат' , ми не си отиде в ДС, да им каже, че оставя детето си....и чиста работа. То на 10 км от границата не можеше да идеш без ДС да знае.. :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 18 Мар 2010, 15:01

10 страници го сваляте президента, ама що не предложите кой да заеме мястото му?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2010, 15:06

ми то и аз да го взема няма да има разлика :mhihi: 7г. се кри като мишле, мислиш ли че аз няма да изкарам няколко месеца :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 18 Мар 2010, 15:07

ferdy написа:
SKISA написа:

Попринцип неискам ,а и не би трябвало да коментирам за период през който съм живял има няма месец, но и наще не са имали особени затруднения с пътуването в чужбина. Майка ми даже има снимки от Бразилия от преди 89г и на тях със сигурност няма пазач от ДС.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 18 Мар 2010, 15:25

ditko1 написа:ми то и аз да го взема няма да има разлика :mhihi: 7г. се кри като мишле, мислиш ли че аз няма да изкарам няколко месеца :mhihi:

Ще се купуват служебни м-ки. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Мар 2010, 15:33

Toneloker написа:
ditko1 написа:ми то и аз да го взема няма да има разлика :mhihi: 7г. се кри като мишле, мислиш ли че аз няма да изкарам няколко месеца :mhihi:

Ще се купуват служебни м-ки. :mhihi:

Отвори голяма тема :mhihi: Първанката и по това не взе отношение, държавните коли със цвят пепел от рози за депутатска щерка :mhihi: Със сигурност не си ги е извадил от джоба, а пак от нас са взели :mhihi: Поне Боби Цанков се беше повозил като президент във президентската кола :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Мар 2010, 17:29

от писалите май явно аз съм изкарал най-много стаж в соца. та да споделя за братята на първанката.
та да споделя!
майка ми е от погранично село-отивам с баща ми и тя-мене ме пускат ,щото съм и син ,тя влиза,щото има паспорт с рожденно място,баща ми не влиза,щото няма граничен лист,който се издава от милицията по местоживеене,т.е. в софия! остана на караулката-нас ни взеха с друга кола на 7км.
ходиха няколко пъти в чужбина-говорим западни страни-единия път само майка ми пуснаха на турция-баща ми не,нищо ,че аз оставах залог! втория път в гърция и двамата-аз тука залог. в рейса е имало със сигурност човек от ДС,който е внимавал некой да не кривне! имах такъв шеф през демокрацията вече,който е бил ченгето в екскурзии ,само че като по-хитър зел ,че той драснал при едно ходене в щатите и артисал там и се върна 93та! честито! лично ми е разказвал кво е трябвало да прави!
така че айде да не забравяме или ако не знаеме да не говориме за тия неща!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Мар 2010, 17:57

и на `личните`лекариииииии :bang: :bang: http://dnes.dir.bg/2010/03/18/news6047894.html#sepultura
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 18 Мар 2010, 19:54

kokobm написа:
ferdy написа:
SKISA написа:

Колега, фамилията ти да не е Младенов, а баща ти да се казва Петър??? :mhihi:
Чудя се на хилядите будали дет са бягали през граница, ма не са знаели номера с детето :mhihi:
Включително и вуйчо ми, ша преплува Дунава, че даже и ще го 'пушкат' , ми не си отиде в ДС, да им каже, че оставя детето си....и чиста работа. То на 10 км от границата не можеше да идеш без ДС да знае.. :kuku:

Еееее как ме разконспирира, тцтцтц, направо си медиум. :shock:

Бе да вярва, който си иска, нашите ходеха всяко лято с един боен москвич по един месец из Европа и из снимките им под Айфеловата кула, около тая в Пиза, у центърО на Флоренция, Монте Карло, Рим, Берлин и т.н. не се виждат агенти. :help:

И кой твърди, че ДС не са знаели? Ако са искали - са научили.

Хаха Ски, и баща ми като ходеше на гости при баба ми си вадеше граничен лист. :lol: Веднъж беше подминал един пост без да спре, та три пъти идваха разни униформени в къщата на баба ми да търсят "гостите от София" и да им проверяват документите.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 18 Мар 2010, 21:35

мрав,ти твърдиш ,че не е имало ДСта по екскурзиите ли!? или ,че ваще не са били от 1% способни да идат до париж!?!? пиле ,стегни се малко! мноо ни е къса паметта! не знам ваште кви са били ,ма първанките не пускаха обикновените хора да ходат по лошите капиталистически страни,щото моеше да видат ,че там е сичко кореком и да земат да артисат! те в унгария едвам пускаха ,та във франция!! аз одих у ГДРто чак като се роди брат ми да седи заложник!
и да ти кажа ли колко убити има за 5г ,когато можех да знам м/у 84та и 89та!?! на границата разтреляни....!? 86 човека!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 19 Мар 2010, 0:11

Пиле, както знаеш, аз съм от работническо семейство, както се казваше навремето: майка ми е начална учителка, баща ми е шофьор, останалите, които ходиха с тях са съответно: детска учителка, двама шофьори от ДАП-ове, една работничка в завод Електроника, останалите не ги помня какви са били. Съвсем обикновени хора, средностатистически.

Не ме карай утре да ти нося снимки, за да видиш модата от 80-те и да се убедиш. :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Мар 2010, 1:02

По-горе се спомена за БМВта и комунисти - съжалявам , че не мога да копирам снимка от Позитано 20 - 15 коли отпред 8 БМВта , сещайте с какви - чакайте да ви помогна - Х6 50и , Алпина Б6 , Е65 , Е60 , Е60 , Е90 , Е90 , Е38 - това преди година ... бях принуден 2 месеца да ги гледам всеки ден - айде сега кажете , че комунист и БМВ не вървят - как бе , то нали БМВ мутренска кола , как няма да прилича на създателите на групировките :evil: :evil: :evil:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Мар 2010, 9:49

Хора ,много грозни истории има с опитите -успешни и неуспешни за бягство към загнилия Запад...Тези които не помнят,шото са прекалено малки или си гледат само от тяхната малка камбанариика не им прави чест... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата