Какво мислите за предложените промени в ЗДвП?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За или против предложенията

За
14
37%
Против
24
63%

Общо гласове : 38

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Какво мислите за предложените промени в ЗДвП?

Мнение от ms » 28 Мар 2010, 0:54

Като цяло- ЗА... Но трябва да се доизкусурят някои неща... Но и в този вид да ги приемат няма да се оплаквам много, но САМО И ЕДИНСТВЕНО когато намерят ефективен начин да се спре практиката "И к'во праим сега"...
И дума няма да кажа, че ми взимат книжката- ама да видя и как спират от движение някоя кола за 200+ бона с тъмни предни стъкла, да видя как на наглото копче дето си кара Кайена с поне 120 в града му взимат книжката и т.н. Когато закона започне да важи за всички без изключение, глобяват наред и куките не ми искат пари, а ми пишат директно акт :arrow: тогава да слагат к'вито си искат глоби, не ми дреме хич- и без друго съм почти примерен шофьор поне относно скоростта, колана и телефона...
Изображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Мар 2010, 1:09

Твърдо ЗА, но първо да си оправят сабираемоста и корупцията, защото иначе 90% от нарушенията ще се минават отново с 10-100лв, а другите 10% по договаряне.

Само искам да допълня, че не съм съгласен при неспиране на зебра да ми взимат книжката за месец, нека глобата е 100лв, но неможе да ми вземат книжката, освен ако не се съгласят на всеки пешеходец пресичащ без да е на зебра да му се налага глоба също 100лв и да му се чупят краката за да е 1 месец в къщи!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от crazysex6008 » 28 Мар 2010, 1:11

само се чудят от де да изкопчят пари :evil:
о_0

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Мар 2010, 1:11

Неее, пешеходец който пресича НЕ на пеш. пътека, а където му е кеф да имаме право да го газим безнаказано- за 3 дена максимум ще се отучат :mhihi:
Изображение
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Мар 2010, 11:54

ms написа:Неее, пешеходец който пресича НЕ на пеш. пътека, а където му е кеф да имаме право да го газим безнаказано- за 3 дена максимум ще се отучат :mhihi:

:mhihi: би било наистина ефективно, но ЕС ще рипнат веднага, че това е не хуманно :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Мар 2010, 13:00

ms написа:Неее, пешеходец който пресича НЕ на пеш. пътека, а където му е кеф да имаме право да го газим безнаказано- за 3 дена максимум ще се отучат :mhihi:

Все пак пешеходците са измислили автомобилите,не обратното,ходи у швейцария да видиш как като стъпи пешеходец на платното как всичко спира,а не да ме гледат хората като извънземен като им спра на пътеката и ги пускам,мислят си че им гласим нещо (реални случки от пловдив)

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 28 Мар 2010, 14:13

И да въведат закон, без да имаш книжка да не можеш да си купуваш кола :evil: Е нали един го даваха по господарите, фиркан, без книжка, ама има 3 коли ... и се обяснява даже как не бил виновен, видите ли :evil: Дееба и мангустите. А пък ако си дадеш колата на някой такъв без книжка, зимат твойта . И твърдо ЗА конфискуване на колите на такива - карал без книжка - взимат ти колата, ако ще да е регистрирана на името на арменския поп. Хващат те пиян да караш втори или трети път - пак оставаш на сухо ;) Щото друг начин просто не виждам :dunno:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Мар 2010, 14:27

Костов е виновен.

Предишна

Назад към Извън Темата